UsagiNarciss Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2008 Bir ilişkiyi bitirmek için: Siyah bir kağıt alın. Bu kağıdın en üst kısmına siyah mürekkeple Plüton, Ay ve Satürn işaretlerini çizin. Kağıdın ortasına yine siyah mürekkeple baş aşağı bir pentagram çizin.(pentacle değil!!) Pentagramın bir tarafına kendi doğum gününüzü diğerine de sevgilinizin doğum gününü yazın. Kağıdı yakın ve yakarken "NAI-KAM-MO" diye bağırın. Küllerini ona gönderin. ( bu büyüyü yeterli olduğunu düşünene kadar haftada bir kere tekrarlayın.) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 paylaşım için teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MetatroN_D Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 eğer böle bişe yaparsam zaten sevgilim korkudan beni bırakır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 yıne de işe yarıo demektır 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 kolay bir ritüelmiş, teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Bir ilişkiyi bitirmek için: Siyah bir kağıt alın. Bu kağıdın en üst kısmına siyah mürekkeple Plüton, Ay ve Satürn işaretlerini çizin. Kağıdın ortasına yine siyah mürekkeple baş aşağı bir pentagram çizin.(pentacle değil!!) Pentagramın bir tarafına kendi doğum gününüzü diğerine de sevgilinizin doğum gününü yazın. Kağıdı yakın ve yakarken "NAI-KAM-MO" diye bağırın. Küllerini ona gönderin. ( bu büyüyü yeterli olduğunu düşünene kadar haftada bir kere tekrarlayın.) sarımsak büyüsünü birisine deneyip kendime durduk yerde aşık edersem ne olur..nasıl geri döndürürüm de bozarım diyen bir arkadaş vardı sahi sitede..rumuzunu anımsamıyorum şu an..eh bunu yapar artık bozmak için herhalde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 önemlı deıl umarım yararlanabıolırsnız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
icequeen Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2009 yapan varmı peki?? ayrıca beyaz kağıda yaparsakta olurmu siyah kağıt bulamıyorum da... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2009 yapmadıım tarıflerı pek koymam sıteye aklında bulunsun X) yaptm ve oldu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2009 ama sıyah kagıt daha ıı olur bu arada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2009 ya zaten bi insandan ayrılmak için söylemekte yeterli ama bazı mallar anlamıo neyse paylaşım için saoL... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mormeneksem Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Bir ilişkiyi bitirmek için: Siyah bir kağıt alın. Bu kağıdın en üst kısmına siyah mürekkeple Plüton, Ay ve Satürn işaretlerini çizin. Kağıdın ortasına yine siyah mürekkeple baş aşağı bir pentagram çizin.(pentacle değil!!) Pentagramın bir tarafına kendi doğum gününüzü diğerine de sevgilinizin doğum gününü yazın. Kağıdı yakın ve yakarken "NAI-KAM-MO" diye bağırın. Küllerini ona gönderin. ( bu büyüyü yeterli olduğunu düşünene kadar haftada bir kere tekrarlayın.) Külleri ona göndermek ne demek? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 şöyle ki camdan olabilir bahçe de rüzgar da olabilir külleri serpin ve ona ulaştığını düşünün,tabi içim rahat etmez derseniz postayla gönderin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mormeneksem Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 şöyle ki camdan olabilir bahçe de rüzgar da olabilir külleri serpin ve ona ulaştığını düşünün,tabi içim rahat etmez derseniz postayla gönderin Anladım, cevap için teşekkürler. 2. Sorum da, Bu kağıdın en üst kısmına siyah mürekkeple Plüton, Ay ve Satürn işaretlerini çizin. Demişsiniz. Sekillerini çiziyoruz değil mi?isaretkismi kafamı karıştırdı. Birde, Pentagram bas aşağı nasıl çiziliyor! Ben pek anlamıyorum bu konulardan da... Bunu bir arkadasıma vereceğim, ask acısı çekiyor kendisi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkness Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 bunlara ne gerek var kıza bi mesaj atıyosun ben çok sıkıldım ayrıldık bitti gitti evliysen bi avukat tutuosun o karıyı boşuyosun oldu bitti bu kadar basit gençle oraya buraya yazı yazıp camdan atın kızın babası yakalsın tamamen bitsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AngelPetrova Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Neden direkt ayrılmak istediğimizi söylemiyoruz? Ben de öyle yaptım, işe yaradı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.