UsagiNarciss Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2008 Güçlü bir dilek büyüsü Bir parça geri dönüştürülmüş kağıda ihtiyacınız olacak.Bu kağıda isteğinizi belirten kısa bir şiir yada inandığınız Tanrı_Tanrıçaya bir ilahı yazın.dünyanın en iyi şairi olmanız gerekmez; ama neye ihtiyacınız olduğunu gerçekten hissetmelisiniz ve belirtmelisiniz.Şiiri şükranlarınızı bitirin. Sözler içte kalacak şekilde kağıdı katlayın. Dış tarafa üçlü tanrıça sembolünü çizin. Sembol içte kalacak şekilde katlayın ve bir pentacle çizin. Son olarak kağıdın diğer tarafına adınızı ve doğum tarihinizi yazın. Bu kağıdı güvenli bir yerde saklayın,uygun zamanda gerçekleşecektir. Eğer fikrinizi değiştirirseniz kağıdı yakıp küllerini toprağa sunun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MetatroN_D Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 hımm denemeye değer, teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
azra02 Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 tanrıça semboleri nasıl Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 ayh vermeyı unutmusum ozur dılerım http://altreligion.about.com/library/glossary/symbols/bldefswiccasymbols.htm bu sitede triple goddess olarak gecen semboller tanrıça sembollerı http://en.wikipedia.org/wiki/Astronomical_symbols burda ıse gezegen sembolleri 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
azra02 Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 çok teşekürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lunatic Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Evet etkili ve hoş bir öneri samimi bir şekilde belirtilirse istek geri çevrilmez paylaşım için teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 önemli deil.Xd keske vaktım olsa da daa cok cevırı yapabılsem X( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Peki bu büyüde birden çok dileğimiz varsa bunlarıda yazabilir miyiz ? paylaşım içinde teşekkürler.Emeğine sağlık =] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 sanırım yazılabılıor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 peki sen denedin bi sonuç aldınmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 benımkının gerceklesmesı ıcın bıraz zaman gerekıyor o yuzden henuz olmadı ama ortagımınkı 3 defa falam tuttu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 gezegen sembolleri gerekli mi ki neden verdin ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 genel olarak lazım olabılır dıe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Carita Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 dilek gerçekleştikten sonra o kağıdı saklamam gerekiyo mu? ne yapmalıyım gerçekleştikten sonra?? bir de taşınızın yanına koyarsanız dileğiniz güçlenir ayrıca bu büyüyü dilek dilemesini bilen ve çizdiği sembollere yazdığı sözlere şüphesiz inanan herkes yapabilir (: wicca olmayan biri tarafından denenmiştir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 geri dönüştürülmüş kağıdı nerden bulcaz ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 dilek gerçekleştikten sonra o kağıdı saklamam gerekiyo mu? ne yapmalıyım gerçekleştikten sonra?? bir de taşınızın yanına koyarsanız dileğiniz güçlenir ayrıca bu büyüyü dilek dilemesini bilen ve çizdiği sembollere yazdığı sözlere şüphesiz inanan herkes yapabilir (: wicca olmayan biri tarafından denenmiştir Normal bir kağıtla denedim etkisini yitirir mi ? birde taşımızı nasıl öğrenebilirz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Carita Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Normal bir kağıtla denedim etkisini yitirir mi ? birde taşımızı nasıl öğrenebilirz ? Geri Dönüşümlü Kağıt Yapımı -------------------------------------------------------------------------------- Gerekli Malzeme: 1. Eski gazeteler, 2.Bir parçacık ince delikli tel (süzgeç), 3. İki tane emici bez, 4.Plastik kova ve leğen 5. Tahta kaşık ya da mutfak robotu, 6. Toz boya(renkli kâğıt yapmak için), 7. Naylon poşet, 8. Ağır bir cisim, 9. Odun tutkalı. Yapılışı: Eski gazeteleri kovaya koyun, su ekleyerek bir gece bekletin. Ertesi gün suyu süzün ve ıslak gazeteleri tahta kaşıkla ezerek hamur haline getirin (bu işlemi mutfak robotunda da yapabilirsiniz, ama kullanmak için izin isteyin ve işiniz bittiği zaman temizleyin.) Kâğıdınızın renkli olmasını istiyorsanız boya katabilirsiniz. Kâğıt hamurunu leğene koyun ve eşit ölçüde su ekleyip karıştırın. Teli karışımın içine sokup üzerinde kalan hamurla birlikte karıştırın. Temiz, düz bir yere bir bez serin ve teli kâğıt hamurunun bulunduğu yüzey alta gelecek biçimde çabucak bunun üzerine koyun. İyice bastırın ve hamur beze yapışınca kaldırın. Hamurun üzerine ikinci bir bez örtüp tekrar bastırın. Leğendeki hamur bitene kadar bir kat hamur, bir kat bez koyarak bu işlemi tekrarlayın. En üste naylon poşeti koyun ve ağırlık yapması için kitapları üst üste dizin. Birkaç saat sonra kâğıtları dikkatle bezlerden ayırın ve iyice kurumaları için eski gazete ya da kâğıt havluların üzerine serin. Yeni kâğıtlarınız artık kullanmaya hazırdır. http://www.ogm.gov.tr/sincap/hobi/hobi1.htm burdada dha şekilli bir anlatım var (: normal kağıtla denemedim bilemiyorum ki. taşında ille burcunun taşı olması gerekmiyo. taşını yanına koymanda gerekmiyo.eğer varsa yanında bulunsun. yoksa büyünün asıl yapılışında yok zaten.bu sadece benim deneyimim (: ben ametistimi yanımda bulundurmuştum.enerji dolu bir taş oldugu için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Geri Dönüşümlü Kağıt Yapımı -------------------------------------------------------------------------------- Gerekli Malzeme: 1. Eski gazeteler, 2.Bir parçacık ince delikli tel (süzgeç), 3. İki tane emici bez, 4.Plastik kova ve leğen 5. Tahta kaşık ya da mutfak robotu, 6. Toz boya(renkli kâğıt yapmak için), 7. Naylon poşet, 8. Ağır bir cisim, 9. Odun tutkalı. Yapılışı: Eski gazeteleri kovaya koyun, su ekleyerek bir gece bekletin. Ertesi gün suyu süzün ve ıslak gazeteleri tahta kaşıkla ezerek hamur haline getirin (bu işlemi mutfak robotunda da yapabilirsiniz, ama kullanmak için izin isteyin ve işiniz bittiği zaman temizleyin.) Kâğıdınızın renkli olmasını istiyorsanız boya katabilirsiniz. Kâğıt hamurunu leğene koyun ve eşit ölçüde su ekleyip karıştırın. Teli karışımın içine sokup üzerinde kalan hamurla birlikte karıştırın. Temiz, düz bir yere bir bez serin ve teli kâğıt hamurunun bulunduğu yüzey alta gelecek biçimde çabucak bunun üzerine koyun. İyice bastırın ve hamur beze yapışınca kaldırın. Hamurun üzerine ikinci bir bez örtüp tekrar bastırın. Leğendeki hamur bitene kadar bir kat hamur, bir kat bez koyarak bu işlemi tekrarlayın. En üste naylon poşeti koyun ve ağırlık yapması için kitapları üst üste dizin. Birkaç saat sonra kâğıtları dikkatle bezlerden ayırın ve iyice kurumaları için eski gazete ya da kâğıt havluların üzerine serin. Yeni kâğıtlarınız artık kullanmaya hazırdır. http://www.ogm.gov.tr/sincap/hobi/hobi1.htm burdada dha şekilli bir anlatım var (: normal kağıtla denemedim bilemiyorum ki. taşında ille burcunun taşı olması gerekmiyo. taşını yanına koymanda gerekmiyo.eğer varsa yanında bulunsun. yoksa büyünün asıl yapılışında yok zaten.bu sadece benim deneyimim (: ben ametistimi yanımda bulundurmuştum.enerji dolu bir taş oldugu için Teşekkürler Kağıt yapımı zormuş yha =) ben bozmiycam normal kağıtla yaptığımı kalsın böyle tutarsa haber weririm.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zenmaster Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 normal kağıda olmaz mı bu acaba..birde 3 katı döner yasası var mı bundada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rinda Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 bütün uygulamalarda var, zarar veren zarar görür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuju Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qosde Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 tam oLarak hanqi semboLü çizicez ben anLamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 tanrıca uclemesı herkkes bılıo ama adını bılen yk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
worldsocold Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Merhaba arkadaşlar. Öncelikle teşekkürler forum gerçekten harika. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu kağıtlardan bir kaç tane yapmak ve bir kaç dilek yazma hakkımız varmı diye merak ettim yoksa sadece bütün dilekleri bir kağıta mı yazmalıyız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.