ChEEkYkiTTy Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2008 Mesela bana KÖSEM SULTAN'ımdan babaanemden geçti..ya size? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Hala emin olamamkla beraber tahminlerde bulunduğum bir kişi var...Annemin dedesi.Kendisi kahinmiş ve öyle sanıyorum ki diğer boyuttan varlıkalrla da iletişim kurabiliyormuş.Ermiş gibi insan derler ya o derece iyi ve yardımsever bir insanmış...Bazen onun ruhunu taşıdığımı düşündüğüm bile oluyor:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wiccann Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 ChEEkYkiTTy herşeyi biliyomusun ve nasıl güçlere sahipsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 rahmetli KÖSEM SULTANIM çok harika kahve falı bakardı...herkes onun sadece bu yönünü bilirdi tabii...bir gün eline boş bir fincanı aldı...içine biriki dua okudu ve bu arada bana yanında durmamı salık verdi...o bu arada divanda oturdu duaları okurken yüzü çok gergindi...yüzünü inceledim o an...çizgileri tek tek..gözlerine baktım..simsiyah zeytin gibi güzel gözleri vardı...belirgin..çekik ve de gizemli..bu sitede bir iki arkadaşım beni tanıdılar...sanırım aynısı genetik olarak bana da geçmiş... çok şeyler düşündüm o fincanı okurken..çok uzun sürdü bence..neden beni tepesinde dikiyor diye düşündüm mesela..neden elinde boş ve temiz bir kahve fincanı var..ne yapacak acaba..ki onun yaptığı her şey bence ritüeldi..bana göre kutsaldı..öğrenilmesi gereken birşeydi..ondan herşeyi kapmaya,öğrenmeye çabalardım..o benim modelimdir..idolümdü..daima öyle oldu...yaptığı her şeyin ve de söylediği her şeyin çok derin anlamları vardı bence..hiçbirşeyi boşuna yapmazdı o... sonra okumayı bitirdi... güzel torunum dedi..fincanını al..sana artık mübarek olsun..müjdelerin bol olsun...sanat-emek-ilim sendedir artık..BENDEN SANA..BENDEN SANA... BENDEN SANA... ALLAH katında mübarek olsun..melekler şahidin ve de yarenin olsun..şeytanlardan uzak dur...cinler yansın sana gelirlerse... ilmim sende saklı dursun..onu kızına..kızının kızına..ya da her kimse bir kıza vereceksin bizlerden sonra... SAHİP ÇIK ÇOCUĞUM... babanem bunları dedi.. bu arada..sonradan öğrendim ki..babanemde ŞAMANLIK varmış meğer...bunu belki biliyordu..belki bilmiyordu..bana hiç aktarmadı konuşmadık konu hakkında bilgisini ama ben varolan güçlerimle anladım elbet sonunda deneye yanıla..bazen ona kızıyorum bana bıraktığı mirasın neleri içerdiğini keşke söyleseydi...işim kolaylaşırdı bence.. mesela ruhlar gelirdi..onları duyardım..aniden ölenler gelir ve ailelerine birşeyler iletmemi isterlerdi..bunu ona anlatırdım ve bana kızardı..uğraşma bunlarla derdi..uğraşmıyorum derdim..biliyordu ben uğraşmıyordum ama evren beni o ailede o soyda ondan sonraki olarak seçmişti..kafanı kırarım bir daha fal bakarsan demişti sürekli bana...hep derdi...(ki kendisi benim verdiğim isimleri çağırtır bir biçimde konuşur benim bildirdiklerimi benden habersiz iletirmiş meğer..bunu sonradan annemden öğrendim o vefat edince...mesela murat canbaş diye bir sporcu çocuk vardı memleketimde...öldüğünde bana gelmişti ailesine,özellikle de annesine birşeyler söylememi istemişti..günlerce canıma okumuştu,o zamanlar ortaokuldaydım yaa :S) sonra ne oldu? hatun kişi herşeye vakıf oldu ve mesela GNOOXİS'imizide 4 başlık açtı fala dair.. haberci..savaşçı...boyutlar arasında duran ruh... neymiş bea...ben bile kabullenemiyorum zaman zaman ama... İŞTE KÖSEM SULTANIMDAKİ HER GÜÇ ve de belki daha bile ötesi BANA DEVROLDU ..................... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nicole Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 çok etkileyici bir olaymış benimde annemin babaannesi çok güzel fal bakarmış hatta saat bile verirmiş çıkacağı zaman için ve dedikleri harfiyen çıkarmış bu yüzdende evde her gün en az 10 kişi komşular vs misafirliğe gelirmiş fal baktırmak için,annemde de sezgisel bir güç var fal bakmıyor ama birinin yüzüne bakarak bazı şeyleri tahmin ediyor sezgileri çok kuvvetli,bana birşeyler geçtimi çok emin değilim ... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wiccann Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 ChEEkYkiTTy babaannenin ne demek istediğini o kadar iyi anladım ki bu sözlerin içinde birsürü şey var ama bunu açıklamak zor tabii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 mesajımı güncelledim arkadaşlar özür dilerim...bir daha okuyun olur mu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 yanlız bir şey söliyeceğim bu tür şeyler bildiğim kadarı ile genetik değil sadece o tür zeka kalıtsal olabilir yada şöledir aile üyesinin ruhu kulağına fısıldar ordan gleir güç ruhdadır.. bildiğim kadarı ile.. yanılıyorsam söleyin ? cidden açıklarsanız? ne bağlantısı olduğunu... ne tür şeyler yapıyorsun güç olarak bahsettiğin üzere? biraz şüpheci bir yazı oldu ancak amacım kötü değil cidden soruyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 yanlız bir şey söliyeceğim bu tür şeyler bildiğim kadarı ile genetik değil sadece o tür zeka kalıtsal olabilir yada şöledir aile üyesinin ruhu kulağına fısıldar ordan gleir güç ruhdadır.. bildiğim kadarı ile.. yanılıyorsam söleyin ? cidden açıklarsanız? ne bağlantısı olduğunu... ne tür şeyler yapıyorsun güç olarak bahsettiğin üzere? biraz şüpheci bir yazı oldu ancak amacım kötü değil cidden soruyorum.. muhalefet-ün lil havadis gibi mesaj yahu:D maji-büyü-düşündüğünün olması-telepati-fal-rüyaların çıkması-rüya yorumu-6. his komple-imgelem gücü-hatta imgelem gücü sonuna dek-durugörü-duru işiti-durudokunuş-vs vs vs .. daha ne saymalı ikna etmek için mesela göstermeli belki ama e sitede HOW CAN I?- ki yani? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 aşağı yukarı sitedeki herkezde var ama benim asıl sorduğum aileden nasıl geçiyor? yani tma olarak ne yolu ile? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 aşağı yukarı sitedeki herkezde var ama benim asıl sorduğum aileden nasıl geçiyor? yani tma olarak ne yolu ile? anlattım ya...okuyunuz isterseniz zahmet edip.... yani bir biçimde geçiyor..ilmini bilemem..vakıf olunca bildiirirm size aileden nasıl geçtiğini... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fantoma Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Ellerimdeki güc yakin bir zamanda olustu bende. Cok SIKINTILI anlarimda hep dua ederim,ve gecmis ecdadimin ruhlarina her sabah kalktigimda fatiha hediye gönderirim. SIKINTILARIMDAN ötürü ölmüs atalarimdan bana yardimci olmalarini istedim. Galiba hediyem yerine ulasti ki, onlarda bana bir hediye gönderdiler. Düsünün siz bu dünyadan göc etmissiniz,ve sizden sonra gelen soyunuzdan birisi dünyadan sizin isminize hediye gönderiyor. ve o bir Fatiha... ve sizde Allahin egerki sevdigi bir kulu iseniz, dünyada yasayan soyunuzdan yardim istiyen birisine kosarak yardim etmenize müsade verilir, ve bir sekilde onun SIKINTILARINI görür ellerine kafasina o gücü sokarsiniz. Bu forumda tanistigim medyum bir arkadasim anneannemden bana bir gücün gectigini söyledi. Tesekkürler anneannecigim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Ellerimdeki güc yakin bir zamanda olustu bende. Cok SIKINTILI anlarimda hep dua ederim,ve gecmis ecdadimin ruhlarina her sabah kalktigimda fatiha hediye gönderirim. SIKINTILARIMDAN ötürü ölmüs atalarimdan bana yardimci olmalarini istedim. Galiba hediyem yerine ulasti ki, onlarda bana bir hediye gönderdiler. Düsünün siz bu dünyadan göc etmissiniz,ve sizden sonra gelen soyunuzdan birisi dünyadan sizin isminize hediye gönderiyor. ve o bir Fatiha... ve sizde Allahin egerki sevdigi bir kulu iseniz, dünyada yasayan soyunuzdan yardim istiyen birisine kosarak yardim etmenize müsade verilir, ve bir sekilde onun SIKINTILARINI görür ellerine kafasina o gücü sokarsiniz. Bu forumda tanistigim medyum bir arkadasim anneannemden bana bir gücün gectigini söyledi. Tesekkürler anneannecigim... sevgili fantoma...sizi o kadar iyi anlıyorum ki....her gece o yastığa başımı koyduğumda babaanneme,her iki dedeme..amcama ve babama ve benim tanımadığım tüm aileme hatta dua edilmeyen sahipsiz ruhlara bile dua gönderiyorum...ihtiyaçları varsa onları bulsun diye...ama kendi dilimde ama arapça...niyet ediyorum...güzel birşeyler diyorum işte... TANRI KABUL ETSİN.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
justy Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 benim özelliklerim büyük anneannemden bana bir çeşit tören ile aktarıldı, ben doğduğumda o öldüğü için bunu ara alemde görüşerek yaptık, bu onların isteğiyle oldu. ben araştırmadan önce onun güçleri olduğunu bile bilmiyordum. Gücünün ırkından geldiğini düşünüyorum, o bir rustu, pek çok nitelikleri vardı. rusyada manyetik alan sebebiyle pek çok yetenekli insan var, halen üniversitelerde de ayrı bir bilim olarak okutuluyor. şahit olarak başka varlıklar da vardı, bilmediğim ve daha önce duymadığım bir dil ve ses kullanıyorlardı, o günden sonra herşey farklı oldu ve farklılaşıyor, değişimin sonu yok diye düşünüyorum. ben bu dili hala bilmiyorum ama telepatik olarak kusursuz anlıyorum ve aktarıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Bana hem baba hem anne tarafından geçti bu güçler. Hatta bana geçmeden önceki kuşağa annem ve halama geçmiş. 3. kuşak olarakta yani benim bildiğim 3. kuşak olarak kuzenim ve bana geçti. Kuzenimin güçleri yengemden de kaynaklı olabilir fakat bende de aynı özelliklerin olması baba tarafından geçtiğini gösteriyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cactus Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Annem ve babam akraba evliliği yapmış zaten,amca çocukları.Kısmen "tek taraf"ın varolduğunu kabul edip oradan geldiğini kabullenebiliriz. Teyzem özellikle fallar,büyüler ve 3. boyut dışı varlıklarla ilgileniyor ve gerçekten de başarılı.Güçlerimizin aileden geldiğine inanmamı sağlayan da bu. Yalnız benim olayım biraz daha farklı,ben dördüncü sınıftayken karşıma çıkan profesyonel majisyen-witchcraft ustası Kaica (bilenleriniz olabilir,şu anda Finlandiya'da.) tarafından 6 ay eğitim aldım ve bu altı ay içerisinde bazı kapalı kalmış-körelmiş yeteneklerin açılmasında bana yardımcı oldu.Telepatik bağlantı kurmamı sağlayan,durugörü yeteneğimi geliştiren,suyla yakın bağ kurmamı sağlayan ve rüyalarla insanlara ulaşmamı sağlayan kişi ta kendisidir,buradan da ona teşekkür ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 YazdıkLarınız beni gerçekten derinden etkledi .. Bende o tür bir güç yok herheaLde ama varsa da ANNEmden geçmiştir .. Annem 18Li yaşLarında acayip oLayLar yaşamaya başLamış (tabi ben bunu çok sonra öğreniyorum .. ve öğrenmeden önce ChEEkYkiTTy aynı sende oLduğu gibi bu tür oLayLarLa iLgiLendiğim için annem bana çok kızıyordu. " Uğraşmayacaksın böyLe şeyLerLe birdaha görürsem bozuşuruz .." gibi şeyLer söyLüyordu ) Daha sonra tabi öğrendim neLer yaşadığını .. En basitinden meseLa bir gexe rüyasında 4 erkeği kırımızı bir arabanın içinde görüyor .. BeLden aşağıLarı oLmayan yaratıkLar bu adamları öLdürüyorLar (bence onLar semboLik ) Sabah uyandığında gazetesini okuyor ve haber şöyLe : "KIRMIZI BİR ARABANIN İÇİNDE 4 ERKEK ÖLÜ BULUNDU ! " işte böyLe tabi ben duyunca şok oLuyorum .. bende bir güç varsa eğer Anneciğimden geçmiştir .. Ona da babannesinden .. yani YILDIZ BABAANNEMDEN .. umarım bende onLarın bunLarı yaşadıkLarı yaşLarda bende bu tür oLayLar yaşarım .. umarım bende de o güç vardır .. Bu arada annem şu anda ChEEkYkiTTy yine senin babaannende oLduğ gibi çok güzeL kahve faLı bakar ama o oLayLarı yoktur .. çünkü birgün dayanamayacağını anLayıp Allah'a yaLvarmış .. ve bitmiş .. SaygıLar .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 evet böyle güçler kişiye maalesef genelde aileden geçer. maalesef diyorum çünkü birçok insan böyle güçlere sahip olmak istiyor fakat ailelerinde olmadığı (ya da daha doğrusu ailelerinin genetik haritalarında bu güçlerle ilgili genler yeterince aktive olmadıkları için diyelim) bu çok önemli hayati özelliklerden mahrum olabiliyorlar. ama genlerde varsa kendileri bu özelliklerini çeşitli yöntemlerle aktive edebilirler. ailelerinde bu konularla ciddi olarak uğraşan kimseler olmasa dahi. bunlar bu karmaşık ve eskisinden daha zor yaşanan bu dünyada hayati önem taşıyan özellikler. bu bağlamda paranormal güçlere sahip olmayı insan vücudunda hayati organlara sahip olmak kadar önemli görüyorum ve ilerki yüzyıllarda bu güçlere sahip olmak daha da önemli bir hale gelecek. çünkü dünya giderek daha karmaşık bir hale geliyor. insanlığın gelişimi ve evrimi için de bu şart bence. uri geller dahil doğa üstü diye tabir edilen özelliklere sahip herkesin ağız birliği etmişçesine söyledikleri bir laf vardır. bu güç insanların hepsinde var kullanmasını bilmiyorlar. bunu neden söylediler acaba bir düşünmek lazım. ayrıca meksikada yetişen bazı bitkilerle transa geçen bazı büyücüler gelecekteki dünyayı gördüler ve o dünyada insanların telepatiyle anlaştıklarını gördüler. yani insanlık o yöne doğru gidiyor bence. bizim ailede benim tanıdığım akrabalarım ya bu tür konulara inanmayan insanlar ya da günah olduğu düşüncesiyle uzak duran insanlar oldu. ama babam ve abim benim gibi meraklıdır. paranormal denilen konuları yıllardır ciddi ciddi araştıran ilk kişi de benim sanırım ailemde. (sanırım bu dünyayı beş duyumuzla algıladığım şekliyle kabul edememekten ileri geliyor bu ve balıkların gökyüzündeki kuşları görememeleri gibi bizim de göremediğimiz birşeylerin var olduğunu içten içe biliyorum ve öğrenmek istiyorum) ama çok şükür bize muhteşem bir altıncı his miras kalmıştır ve çok şükür hayatımızı bu sayede ciddi bir sorun yaşamadan devam ettirebiliyoruz ve umarım bu böyle devam eder. bir de anlatmaya izinli olmadığım için anlatamayacağım bazı ilginç deneyimlerimiz olmuştur. yani anlatmayı çok istiyorum zaman zaman ama izin almak lazım:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloody_Mary Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Bizim ailede öyle psişik falan kimse yok.Bana kimseden geçmedi.Hem saltanatlık mı ki bu babadan oğula geçecek:rofl:.Aslında bizim soy Yunanistana dayanır.Belki de Truvalı Helenden geçmiştir:rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Bizim ailede öyle psişik falan kimse yok.Bana kimseden geçmedi.Hem saltanatlık mı ki bu babadan oğula geçecek:rofl:.Aslında bizim soy Yunanistana dayanır.Belki de Truvalı Helenden geçmiştir:rofl::rofl: konu hakkında fazla bilgiye sahip olmamanızdan dolayı böyle bir yorum yaptığınızı düşünüyorum;zira halk dilinde bile ''el vermek''diye bir tabir vardır.araştırmanızı ve bu tip özel durumlarla alay etmemeninizi öneririm.cidden kırıcı bir yorum olmuş çünkü. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 kesinLikLe katıLıyorum sevgiLi ChEEkYkiTTy .. Bloodly_Mary Lütfen eğer bir konuya saygı duymuyorsanız o konuyu aşağıLayıcı cümLeLer kurmayınız .. Çünkü o konuyu mutLaka önemseyen insanLar vardır .. SaygıLar .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
littlewitch666 Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 ya bizim ailenin tüm erkeklerinde var bu güçlerden.büyükdedem,dedem,babam,amcam..hepsinde var.. amcamın çocuğu erkek oldu ve şuana kadar bu işlerle ilgilenmedi. babamın kızları olarak ben ve ablamın telepatik güçleri var.. ailenin tek psişik kızlarıyız:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 dayımda ve annemin dayısında var bu güçler.. annem de uğraşmış bir dönem ve başına bir sürü şey gelmiş.. bazı varlıklar musallat olmuş.. sonra annem bırakmış.. bende güç falan yok gibi ama rüyalarımda ölümleri ve doğumları görebiliyorum.. ama yalnızca bizim ailemizdekileri.. bi de telepati de iyi gibiyim.. o kadar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
daydream Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Bloodly_Mary ağır bir dil kullanmış olabilir ama bazı güçlerinin olması illaki bir yerden gelmesi anlamına gelmez. El almadanda yada ailesinde hiç ilgisi olmayan kişilerdede bu yetenekler var. En azından benim arkadaşlarımda var. Ama bana babaannem anneanem annem dedem vs den kalma sanırım neredeyse tüm sülale: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cypruswitch Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 Bana hiçbiryerden hiçbirinden geçmedi sanırım yada bilmiyorum , ben küçüklüğümden beri kendimi bildim bileli bir şeylere vakıf olmaya başladım, her zaman gece yataga yattıgımda karanlıkta ve sessizlikte ne öğreniyorsam o zaman ogreniyorum nasıl oluyor onu da bilmiyorum sözcükler şekiller kendiliğinden dudagımdan cıkıyor ama yazacak kadar aklımda tutamıyorum ve içimdeki o enerji hep var hep okuyorum hep araştırıyorum hep soruyorum ve 2 kuralım var kullanmayı tam öğrenmeden kullanma ne yapacaksan sadece kendine yap başkasını bu işe dahil etme (kimse benim deneğim değildir, hiçbirkimsenin hayatına mudahale hakkı bana verilmemiştir,Biri istese bile ve dogru olduguna inansam bile kimse için bişey yapmam bişey olacaksa iyi bende olacak eğer yanacaksamda bir tek ben zarar görmeliyim) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.