Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 21, 2008 P:S=Bu başlık bana kaldığı için mutluyum,,,İzlemeyenler sadece izleyin;) Yönetmen Tim Burton Senaryo Andrew Kevin Walker Kevin Yagher Görüntü Yönetmeni Emmanuel Lubezki Müzik Danny Elfman Yapım 1999 Amerikan Yapımı 100 dakika Türü Gerilim Oyuncular-Karakterler Johnny Depp Ichabod Crane Christina Ricci Katrina Van Tassel Miranda Richardson Lady Van Tassel Michael Gambon Baltus Van Tassel Casper Van Dien Brom Van Brunt Christopher Walken Headless Horseman http://imagecache2.allposters.com/images/pic/153/SleepyHollow~Sleepy-Hollow-Posters.jpg Konu : Ichabod Crane 18. yüzyılda adli tıp ile ilgili suçlara zamanının ötesinde yöntemlerle yaklaşan polistir. Bu kez görevi New York yakınlarındaki Sleepy Hollow adlı köyde işlenen cinayetlerin sırrını çözmektir. Güneşin neredeyse yüzünü hiç göstermediği, insanların geceleri pencerelerini sıkı sıkı kapattıkları bu köyde, inanılan ve durmadan anlatılan bir efsane vardır ve bu efsane gerçeğe dönüşmüştür. Vücudunda başı olmayan bir atlı geceleri gelerek kılıcıyla köydeki insanların başlarını kesmekte ve bu kesik başları yanında götürmektedir. Aynı zamanda bir bilimadamı olarak böyle hikayelere inanmayan Crane, olayı kendi gözüyle görünce fikri değişir. Köydekiler bunu uzun yıllar önce başı kesilerek ölen adamın yaptığını anlatırlar. Crane, olayın derinliklerine indikçe bu başsız adamın rastgele değil bir amaç çerçevesinde bu katliamları yaptığını keşfeder. Alıntıdır... Not : Açtığımız film başlıklarında gözü yormayacak yazı renkleri kullanırsak hem okuyan hem de estetik açısından daha hoş bir görüntü olur. editledim. serenadaschizophrana 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 ben geçenlerde bunun başlarını izledim...güzel bir filme benziyordu..bugün devamını izlerim artıkı.fırsatım olmamıştı..anımsattığın için sağol:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sieben Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 harikanında ötesinde süper bir film izlemediyseniz izleyin o kasabada yaşamayı öyle çok isterdim ki.Daha bugün, internetten aldığım soundtrack albümü geldi gündüz 2'den beri dinliyorum muhteşem bir yerden hem filmi bulup izleyin hemde albümünü harikaaa. -------------------- ayrıca başlık için teşekkürler geceyürüyen ben açıyordum konuyu baktım sen açmışsın zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valkyrie Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 Johnny Depp oynadığı için izlemiştim bu filmi.Film güzeldi ama çok fazla da abartılcak bir yanı yoktu bana göre. Filmdeki vahşi katilin Alman olması da filmdeki bir diğer ayrıntıydı tabi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 Yuh bana. Bunca zaman nasıl görmedim bu konuyu? Hadi görmedim ne diye yeni bir başlık açmadım? Kendimi kınıyorum. Ve konuyu açan Geceyürüyen'i gözlerinden öpüyorum. Eyvallah süper filmdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_princess Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 Çok güzel bir film Tim Burton'n yönettiği her film gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 çok keyifliydi...bu ikili de çok uyumlu her kova ikizler gibi:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.