Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 21, 2008 Yönetmen Joe Wright Senaryo Deborah Moggach Görüntü Yönetmeni Roman Osin MüzikDario Marianelli Yapım 2005 İngiliz Yapımı 127 dakika Gösterim Tarihi 3 Şubat 2006 Türü Dram ------------------ Oyuncular - -Karakterler Keira Knightley Elizabeth Bennet Matthew MacFadyen Bay Darcy Donald Sutherland Bay Bennet Brenda Blethyn Bayan Bennet Rosamund Pike Jane Bennet http://img1.blogcu.com/images/d/e/r/deryagunay/ask_ve_gurur.jpg Konu : 18. yüzyılın sonları. Bennet ailesinin kızları Jane, Elizabeth, Lydia , Mary ve Kitty annelerinin kendilerine bir koca arama çabalarına karşı evlenmemişlerdir. Zengin bekarlardan Bay Bingley, kızkarkadeşi ve iyi dostu Bay Darcy ile bölgeye taşınınca olaylar değişmeye başlar. Fakat kızkardeşlerinin aksine Elizabeth, özellikle Bay Darcy'nin kendini beğenmiş bir züppe olduğunu düşünmekte ve kendisine yaklaşmasına izin vermemektedir. Elizabeth'in az da olsa ilgi duyduğu erkek orduda görevli olan Bay Wickham'dır. Fakat beklenmedik birşey olur ve aradan biraz zaman geçip Elizabeth ile Bay Darcy birbirlerini tanımaya başladıkça önyargılar kırılıp fikirler değişmeye başlar. Alıntıdır... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Başyapıt olabilecek bir dram.. İzlenmesi gereken bir film Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Bence gayet güzel bi film:) Filmi izlemek kitabın orjinali okumaktan çok daha iyi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
didemyildiz Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 kesinlikle seyredilmeli..matthew macfadyen saolsun 3 kere izletti bana filmi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2008 evet filmin güzel olduğunu biliyorum kitaptan dolayı...ama;ya tam 3 kez izleme girşimim oldu,başından aşırı ağır ilerliyor,kanım donuyor..izleyemedim bir türlü hele o küçük kızın piyano sahnesi yok mu...delirtiyor beni o cırıl cırıl ses...orayı atlayıp izleyeceğim.. bu ara ben neyi izlemeye karar verirsem geceyürüyen onu tavsiye ediyor...ne güzel telepatik bir iletişim...sağolsun:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2008 Keira:) Güzel film Geceyürüyen Eyvalah:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angelofdeath Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2008 favori film listemin başında geliyor, bıkmadan usanmadan defalarca izleyebildiğim tek film ve neden bu kadar etkilendiğimi de bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.