x123x Oluşturma zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 21, 2008 Diyorum ki arkadaşlar mesela ben bi arkadaşıma parapsikoloji konusunu açmak istiyorum mesela parapsikoloji ne die soruyorum o da bilmiyorum der ve internetten araştırırsa aynen deli damgasını yiyorus bi sözcük bulsak da bu da parapsikoloji demek yerine o sözcüğü kullansak deli damgası yemesek?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Ezoterizm sözcüğünü kullanabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123x Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 google a ezoterizm yaz bakalım neler çıkıyo bunu demektense parapsikoloji derim daha iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 normal üstü olaylar diye Türkçeleştirilebilir aslında bence...normal ötesi fakındalık boyutu,duyuötesi algı boyutu ile ilgili bilim...vs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 E okültizm de sende Olmadı batınilik de metafizik de olmadı paranormal araştırmalar de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cypruswitch Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 bir doğruya herkes yanlış desede doğru yine doğrudur bırak insanlar ne dusunurse dusunsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Kişiyi anlayabilirsin aslında herkes bu konulara hazır değildir daha kendi dinlerine neden inandıklarını bilmezlerken metafiziği nasıl anlasınlar. Konuyu açmadan önce hislerine veya konuşmalarına göre anlamaya çalış. Şuan okulda satanist manyak olarak tanınan biriyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 deli damgası yemek istemiyosan bahsetmezsin olur biter niye uğraşıyosunki millete anlatmak için başka bi konuda konuş arkadaşlarınla bu dediğin ailenden utanıp onlar benim ailem değil demek gibi oluyor sen bu işle uğraşıyorsan bunu bu şekil bu isimle konuşursun yani parapsikoloji dersin bundan utanacaksan boşver sende uğraşanlara deli de geç... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electra Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Akıl oyunları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 doğaüstü olayları araştıran bi bilim dalı fln dersin veya ruhsal olaylarla ilgilenen bi dal fln işte... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
anathema Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 bu konunun açıldıı ii olmş bnde aynı durumdayım valla arkadaslar okulda bı astral seyahatten bahsettm herkes dalga gecıo hatta psikoloji-felsefe hocası da bılmıomuş slayt hazırla gel dediler hazırladım yınede ınanmadılar hocanın branşı bide o bıle bılmıo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Newinitial Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Dharma sözlüğü var bulursaniz banada söyleyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
peaze Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 hıc bahsetmemek daa ıyı arkadslar gelen tepkıler ınsanın hevesını kırabılıo bazen sadece kndını gelıstrmeyı yawaslatıo o yusden gerek yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitney4575 Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 amaan takıntısı olan hayat deyip geçsin işte :D;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JULIET Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Metafizik diyin bence : ) meta'yı atın ''Fizik'' liseden çağrışım yaptığı için ''haaa,evet'' falan oluyorlar.Sonra dökülün.. Ben gizli ilimler de diyorum.Ya benim bir sorunum yok ki çevrem-dekilerle ne işim var burada:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
entron Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Çok gerekiyorsa sufizm ile uğraşıyorum dersin. pek yerini tutmasa da zaten ne olduğunu anlamayacakları için fark etmez. ayrıca böyle şeyleri arkadaşlarınıza söylemeden önce yatkınlığı olup olmadığı iyice öğrenseniz iyi olur. yoksa size uçmuş gözüyle bakarlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wizardry Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 bu konuya bağlısınız, buna inanıyorsunuz ve bunu nasıl açıklayacağız diye korkuyor,utanıyorsunuz. Utandığınız bir şeyi nasıl savunabilirsiniz ki.sanırım bu konuyla ilgili ya yeterli bilginiz yok yada yeterince bağlı değilsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
brkcn Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 wizardly e katılıyorum.ki ayrıca arkadaşlarınıza neden açıklama gereği duyduğunuzu da anlamış değilim. metafizik ezoterizm okültizm dharma gibi onun yerine kullanılacak sözcükler de 1.si anlam olarak parapsikolojiyle nasıl bağdaştırdınız da yerine onu koyalım diyorsunuz. 2.si deli damgası yemeni sağlayan sözcük parapsikoloji mi? yoksa parapsikolojide yapılan olaylar mı?parapsikoloji değilde okültizm desek ve bu şekilde açıklasak deli damgası yemeyecekmiyiz?.herkesin yapabildiği ve bilmesi gereken birşey olsaydı biliniyor olurdu zaten şuan neden insanlara öğretme çabası içindeyiz ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eminerkin Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 fizik ötesi denebilir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2008 Bu ne saçma başlık:blink: millet deli dese ne olur üstelik:blink: alalala bi enteresan durumlarmış... bence sen bu konuyu arkadaşlarınla msn konferansı yapıp tartış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2008 ayşe diyelim. ahmet diyelim. illa konuyu çağrıştıran bir isim olması gerekmez. parola gibi olur ne güzel:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.