aqresifim Oluşturma zamanı: Haziran 22, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 22, 2008 Tikla Astral Seyat Yappp !!! Link yenilendi arkadaşlar. Google video ya upload ettim bizzat iyi denemeler !!! http://video.google.com/videoplay?docid=-1117318498664145553 Diğer konuda video izleme imkanı bulamayan arkadaşlar için !!! konu :astralci 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CTUAB Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2008 bişe olmadı vallA:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aqresifim Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2008 Astrale Çıkmaktan kasıt eğer ortam ve mekan iyi ve niyetde astral ise çok faydasıl olucaktır !! Yatarak seyretme imkanın varsa denemeni tavsiye ederim ben izledim faylası oldu etkileride gözlerinim önünü beyz bir bulut perdesi kapladı izlerken tam konsatrasyonla yardımcı olucağından eminim;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2008 Olmadı ya da ben yapamadım. Belki de konsantrasyonla alakalı bir şeydir. Teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2008 tabiki öle zart die çıkmak ustalara bile zor geliyor.. koay bir şey değil tatil mekanları ne iyi ortamlar..ses de yardımcı saol.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aqresifim Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 tabiki öle zart die çıkmak ustalara bile zor geliyor.. koay bir şey değil tatil mekanları ne iyi ortamlar..ses de yardımcı saol.. Arkadaşımıza katılıyorum belirli bir noktaya ve bilgiye sahip olmadan çıkmak çok zor !! Dediğiniz gibi hemen çıkma gibi bi olasılık olsa bu işin önemide kalmaz !! Biraz gayret, hırs, istek ve inanç varsa ve bunun gibi bazı öğeler o zaman astral seyahat başarılı olabilir !! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
THE_BONES Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 her önüne gelen yapsaydı.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jessica Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 denicem birazdan.. bakalım bakalım.. -------------------- bişiler oldu ama korktum kalktım :ermm: böle sisli gibi oldu ekranın önü göremiodum resmen artık.. uh.. çok korktm ya ilk denememdi:Ddenicem yine saol:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Carmelita Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 ilk kez kendi isteğimle denemeye çalıştım ama bende devam edemedim yarıda kesmek zorunda kaldım, sanırım gerçekten etkili.. teşekkürler aqresifim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aqresifim Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 BAşarmanı canı gönülden dilerim sana tavsiyem %90 sonuç alırsın bunları uygularsan 1. Aşağıdaki linkten astral hakkındaki sorunlarla ilgili kitap haline getirilmiş 41 sayfalık bilgiyi okuman http://www.gnoxis.com/forum/beden-disi-deneyimler/20965-astral-seyahat-kitap-halinde-duzeltildi.html 2. Aşağıda verdiğim programı konsatrasyon açısından kullanman;) http://www.gnoxis.com/forum/beden-disi-deneyimler/20294-astrale-cikmak-icin-beyin-dalgasi-duzenleyici-programiniz.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Carmelita Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Astral Seyahat yaparken bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum aslında, benim tek sorunum devam edecek cesareti bulamamam. sanırım çok önce bu duygumu kaybettim yine de bilgiler için teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aqresifim Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Vediğim kitabı okursan devam edebiliceğinden eminim !!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Şuan saat 05:58 sabah.. yatıcam ve bu yazıyı gördüm deneyeyim dedim..Yattım ve aynen dendiği gibi odaklandık..Çok harika bişey bu..O kadar heycanlandım ki anlatamam kalbim küt küt attı.Heryer bulanıklaştı sanki buhar vardı..Ama birazda korktum tabi..Hazır değilmiişim gibime geldi..Ama hazırım ya inanıyorum =) -da korkuyorum..Ruhum bedenden ayrılırsa geri dönemez, uyanamazsam falan diye Neyse..Ben biraz daha deneyeyim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aqresifim Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Evet duğyularını anlıyorum sanki bir bulut perdesi kapladı değilmi rahatlama heycan !!! korkmana gerek yok verdiğim kitapta her soru ve cevapları mevcut;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philophobia Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 denicem birazdan.. bakalım bakalım.. -------------------- bişiler oldu ama korktum kalktım :ermm: böle sisli gibi oldu ekranın önü göremiodum resmen artık.. uh.. çok korktm ya ilk denememdi:Ddenicem yine saol:thumbsup: evet montörün önü dumanlı gbi oluyo 3 denedim ama sadece dumanlanma oldu ve 10 sn gib hızlı geçiyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mameky Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 bu şekle odakllanıp gözlerimi kapattığımda şekil tüm ayrınıtısıyla renkleriyle beraber gözümde canlanıyor sanırım hepinzde oluyordur bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jessica Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 yine denicem bu sefer bırakmıcam bakalım.. biraz rahatlamam lazım çünkü (: umarım yükselebilirim okudum bişiler ama korkmazsam yaparım gibi gelio.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aqresifim Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Ewt size püf noktasını anlatıyım arkadaşlar !!! Video izlerken dediğiniz gibi buharlaşma misali görüntü geliyor devamına getirmek sizin elinizde !!! Eğer gözlerinizi hareket ettirirseniz !!! Buharlılık kayboluyor ! BEn İlk Gözlerim Yaşardığı için sanmıştım:D Normal astral denerkende Bu şekil bi buhar misali beyazlık oluyor !! Burada önemli kısım uzun sürer ve zordur fakat o buharlaşmaya adapte olmak yok olmamasını sağlamak gözlerinizi oynatmamak deneyin olumlu sonuç alacaksınızdır;) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 yaa çok fena oldum hele sona doğru tuhaf sesler gelmeye başlayınca bıraktım:( neyse sonra bir daha denicem ama buna bayıldım ordaki beyaz çember hareket ediyor gibiydi sanırım göz yanılsaması nedeniyle oluyor teşekkürler güzel paylaşım doğrusu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aqresifim Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 TAbi arkadaşım dene fakat istersen karanlık biryerde dene ve sessiz olsun;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Bugün astral seyahat çalışmalarından sonra uykuya yattım =D gayette rahattım ama uykuya dalıyorum ve sanki bişeyler oluyomuş gibime geliyo bende irkilerek hızlı bi şekilde uyanıyorum, gözlerimi açıyorum. Ah be bedenim, izin verde gideyim uzaklara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aqresifim Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 evet normalde uykuya daldığımızda bedenimiz bilinçsiz çıktığı için haberimiz olmaz sende denemeler yaptın ve haberin olduğu için biran bilincin yerine geliyordur !!! BAzen öyle bir olur kendi sıçradığını izleme gibi durulada karşılaşa bilirsin:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HeLL1993 Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 ilkinde olmadı ama ikincisinde böle kendimi boşlukta gibi hissettim sanki ekranı göremeidm önüm sisle kaplanmış gibi oldu gözlerim kapanıyo ama ben zar zor açıyodum :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aqresifim Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Evet kardeşim Aslında karanlıkta ve yatar vaziyette dene ve videoyu biraz daha uzatmak Lazım ozaman kesin sonuç vereceğinden eminim;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 göze ve kulağa zarar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.