birzamanlar Oluşturma zamanı: Haziran 22, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 22, 2008 Merhaba, Merak ettiğim bir konu var. Bir Pagan'ın kendini yetiştirmesi için, geliştirmesi için ya da başkalarıyla ritüeller gerçekleştirmesi için Türkiye'de topluluklar var mı? Kendini, hayatını bu yönde ilerletmek isteyenler için onlara yol gösterecek öğreticiler bulunur mu, nerede bulunur? Forumda gerçekten çok iyi bilgiler var ama yine de bir öğreticiye, rehbere ihtiyaç var diye düşünüyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blanc Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2008 çok güzel bir konu açmışsın.. aynı şeyi bende çok merak ediyordum..verilecek cevapları merakla bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 sınırötesi yayınlarının veya kuraldışı yayınlarının İstanbul'da bir derneği varmış. 12 gezegen kitabının arka sayfasında hem adres hem telefon numarası var hatta kroki bile çizmişler derneğin bulunduğu yerin. her salı günü video gösterimi ve söyleşi gibi birseyler olduğu yazıyordu kitap elimde yok şu an ama araştırabilirsin bu bilgilerden de. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Anatolian craft var,Pagan federation international'ın türk üyeleri var en kapsamlıları bunlar benim bildiğim.Bunun yanında serbest faaliyet gösteren küçük bağımsız covenler de var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
metafizika Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 İzmirde bu tarz insanlar varsa benle irtibata geçsinler lütfen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eminerkin Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2008 izmirde varsa bede ilgiliyim arkadaşlar..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2008 İzmir wiccaların cennetidir yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eminerkin Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2008 nası bulacaz konak meydanında bagıracazmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2008 bencede bağıracak mıyız. nasıl iletişime geçebiliriz yardımcı olursan seviniriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2008 alsancakta gezinin biraz, onlar sizi bulur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2008 uşak izmirde bana her konua yardimci olunur bel aşağısı hariç ama:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Diciembre Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 ankarada yok mu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 alsancakta gezinin biraz, onlar sizi bulur Ne demek bu şimdi. Söyliceksen söyle. Coolsun tamam . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F5uck Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 istanbul'da nerdelerdir nerde değillerdir hiçbir bilgi yok lakin şöyle bir link az da olsa yardımcı olur: http://www.tr.paganfederation.org/membership.php Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kupa Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 ankara?fena sayılmaz bulursunuz.yani gerçekten hakketilmesi lazım bir ustanın.noktaya geldinizdeyse yanınızda olacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Satanel Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Ne demek bu şimdi. Söyliceksen söyle. Coolsun tamam . falcılardan bahsediyo yahu.el falına bakem be genç be şopar team Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cocostar Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Bursada bu işlerle ilgilenen yokmu peki:) bursadayım görüşelim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coven Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 ya peki antalyada yokmu bunlardan ve bişi daha bu paganizm satanizm gibi bişimi anlatırmsınız ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F5uck Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 ya peki antalyada yokmu bunlardan ve bişi daha bu paganizm satanizm gibi bişimi anlatırmsınız ? "paganizm satanizm gibi bir şey mi?" soru cümülcüğü zaten en baştan yanlış bir soru cümülcüğü. seni forumun arama butonuna yönlendiriyoruz. şaka bir yana islam ne kadar hristiyanlık gibi bir şey mi'yse paganizm de o kadar satanizm gibi bir şey mi'dir. özetle birbirleriyle "din" olmaları, ve "pentagram"ın bir çok yerinde geçmesi dışında pek ortak noktaları yok (ki pentagram da maji çalışmalarının bir parçası, satanizm ve paganizm de büyük ölçüde "maji çalışması" barındırdığından ikisinin de ortak elemanı.) diye biliyorum. Ama ben paganizm, satanizm konusunda pek otorite olmadığımdan bilen birileri açıklarsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Ki sen yine de forumun arama bar'ına paganizm yaz sonra bir de satanizm yaz aradığını bulabileceğine inanıyorum. not: siz siz olun finaller için sabahlamayın. deymiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MeeK Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 Çanakkale'nin İntepe Beldesinde her yıl düzenlenen şarap festivali son yıllarda Hektor'u anma ayini olarak düzenlenmeye başlanmıştır. Bu yıl da 18 Eylül'de düzenlenecek olan ayine Yurt dışı ve diğer illerin ilgisi büyüktür. Ayin; tiyatral gösteriler, antik kostümler, şarap ve et sunumu, fener alayı vb etkinlikler çerçevesinde gelişmekte ve büyüleyici bir atmosfer yaratmaktadır. Antik Yunan kenti olan Ofreneion'un kalıntılarının, bir antik tapınak ve Hektor'un mezarının bulunduğu alanda gerçekleşecek... Bu festival 18 ve 19 eylülde burada her yıl düzenlenmekte. Belediye başkanımızla anlaşmaya çalıştığım bir proje var ki düşüncem şudur : ''bu festivalin beş gün kutlanması antik ofreneion kenti civarında bir kamp yeri belirlenmesi ve bizim 21 eylüldeki MABON (sonbahar ekinoksu) Bayramımızın kutlamalırının da etkinlik içine katılması...'' Bu yüzden Türkiye'deki diğer Pagan kardeşlerimin desteğine ihtiyacım var... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 Bir aksilik olmazsa o tarihde orada olacağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MeeK Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 (düzenlendi) Böyle düşündüğünüzü bilmek çok güzel.. Temmuz 31, 2012 sirius tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 alsancakta gezinin biraz, onlar sizi bulur Alsancakta biraz gezinince anca travestiler buluyo beni...)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moth Cattree Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2010 Alsancakta biraz gezinince anca travestiler buluyo beni...)) :D:D:D:d Samsunda da krolar buluyor benim durum daha feci Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jennifer Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Bnede ankarada arıyorum wicca ıle ılgılenenler varsa mesaj atabılırler mı bana? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.