boogee Oluşturma zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 23, 2008 -Pinokyo abi, sen sünnet oldun mu? -hayır. -istersen bu konuda sana yardımcı olabilirim, dayım marangoz da Ehehe. -pinokyo, okula gitcen mi sen? -yoo. -hiç bişi öğrenmeyecen yani? -hayır öğrenmicem, oldu mu! -odun geldin odun gitcen yani, hehehea -pinokyo, en yalan söyleyince burnun uzuyo de mi? -ewet. -peki doğruyu söyleyince neren uzuyo? Ehehehea -olum bela mı arıyon sen yaa! -şşt, baksana odun! -kim ben mi? -yok ben! Odun diyom etrafa bakıyo yaa, sanki ormandayız anasını satiim.olum senin kafada bi tahta eksik galiba! -pinokyo, sen abızıtın mı? - ne? -zzıt tahtalıköy, puhahaha.. -gül gül sen gül ! Alıntı 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Bir karikatür görmüştüm. Gepetto Piokyo'yu yaparken aralarında bir sohbet geçer.. -Gepetto Baba? +Efendim -P..imi de burnumu yaptığın odundan yapsana. +Hadi lan ordan şerefsiz! :D Eyvallah Boogee güldüm:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 hehehe süper yaaa payLa$ım için t$krLer;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark death Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 harikaydı koptum yaa:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cactus Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Öğğğğ Böyle şeylere de güldürdünüz ya artık Küçükken pinokyoyu çok seviyordum,şimdi çizgi filmi izlerken nasıl da kocaman gözlerle baktığım geldi aklıma Bir de ona güldüm... Güzel paylaşım,teşekkürler. (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Öğğğğ Böyle şeylere de güldürdünüz ya artık Küçükken pinokyoyu çok seviyordum,şimdi çizgi filmi izlerken nasıl da kocaman gözlerle baktığım geldi aklıma Bir de ona güldüm... Güzel paylaşım,teşekkürler. (: ehehe la ben izlerken hep bunu yak yak bitmez die dusunuodum konustukca uzuo eleman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 öldüm gülmekten yok böyle bişey yaaa...süperrrmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 ahahahah süpermiş gerçekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 http://i27.tinypic.com/6r6lhk.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.