boogee Oluşturma zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 23, 2008 Hello! Can Friendim my Abuzittin.. How are you Friendim..Çoluk Childreen how...Besttir inşallah my'a qyestion sorarsan best'im God'a şükür....World işte yuvarlanıp going'im.. my mother what yaping...Keyfi Beatiful'dur inşallah...Epeydir ny mother'la no speaking....Eğer my mother'ı see çok selam song.... la firendim my father what yaping...gine coffeehaneye going mi? He friendsleriyle coffeehanede okey and batak playing mi? he'ye song sakın yenilmesin.. my brother'ın childreen'ı olmuş...Boy mu girl mü olduğunu no bilmeking....boy mu girl mü oldugunu my'a song... my school'da bayaa beatiful going işte....school'un başından beri english lesson seeing... English'i söktüm...I'm speak english şakır şakır...Aynen Your'a söz verdigim gibi.... Mail'ime end verirken your'un gozlerinden kiss....Your'u very özledim...hele bi swim olsun my comeing inşallah... ALINTI 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cactus Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 AHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAAAAHHAAAA!! Süpermiş çok beğendim,paylaşım için teşekkürler! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 kelime bilgisi fena değil ama grammer çalışması lazım biraz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark death Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 kelime bilgisi fena değil ama grammer çalışması lazım biraz :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 İngilizceyi söktüğünü; "bilmiyorum" demek isterken kullandığı "no bilmekİNG" kısmından anlıyoruz. Öyleki -yor ekini unutmamış. Dileğimiz bir gün her Türk vatandaşının bu denli ingilizce konuşabilİNG olmasıdır. Teşekkürler güzeldi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 kelime bilgisi fena değil ama grammer çalışması lazım biraz yakında onuda ögrenir abisi bi mektup daha isteriz ozaman ehuhehe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 :rofl: süpermiş geçenlerde de bi adam gördüm turiste yol tarif ediyor ''dümdüz go dümdüz'' diye:rofl: turist de bakıyor şaşkın şaşkın, ''dümdüz go'' ne ola ki gibilerinden.. hala gülüyorum aklıma geldikçe:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 my koping bu ne beatifull a mektup, realing eğlendim yane çok thank you... bu hastalık gibi bişe oluyo ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 zuhahaha:Dkeşke ingilizce bu kadar kolay olsa:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 boogee elleerine sağlık:rofl: sayende English'i söktüm...I'm speak english şakır şakır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kara_kan Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 ehe ders veriyormusunuz:D ben ilk örenciniz olabilerem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 sökmüş valla...hem de şakır şakır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Haha! Yarıldım makine başında yaf ... Kim yazdıysa elinge sağlık süpper ötesi fevkaladenin fevkinde D: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 HELLO!CAN FRİENDİM.MY ABUZITTIN.. HOW ARE YOU FRİENDİM.ÇOLUK ÇHİLDREN HOW.BEST'TİR İNŞALLAH. MY'A QUESTİON SORARSAN BEST'İM ALLAH'A ŞÜKÜR.WORLD İŞTE YUVARLANIP GOİNG'İM. MY MOTHER WHAT YAPING.KEYFİ BEATİUFUL'DUR İNŞALLAH.EPEYDİR MY MOTHER'LE NO SPEAKİNG.EĞER MY MOTHER'İ SEE ÇOK SELAM SONG. LA FRİENDİM MY FATHER WHAT YAPING.GİNE COFFEEHANEYEGOİNG Mİ?HE FRİENDSLERİYLE COFFEEHANEDE OKEY AND BATAK PLAYİNG Mİ?HE'YE SONG SAKIN YENİLMESİN. MY BRODHER'İN CHILDRENİ OLMUŞ.BOY MU GİRL Mİ OLDUĞUNU NO BİLMEKİNG.CHİLDRENİN BOY MU GİRL Mİ OLDUĞUNU MY'A SONG. MY SCHOOL DA BAYA BEATİUFUL GOİNG İŞTE.SCHOOL'UN BAŞINDAN BERİ ENGLİSH LESSON SEEİNG. ENGLİSH'I SÖKTÜM.İ'M SPEAK ENGLİSH ŞAKIR ŞAKIR.YOUR'A SÖZ VERDİĞİM GİBİ. MAİL'İME SON VERİRKEN YOUR'UN GÖZLERİNDEN KİSS.YOUR'U ÇOK ÖZLEDİM.HELE Bİ SWİM OLSUN MY COMEİNG İNŞALLAH. Okurken ben çok eğLendim bir de şimdi kursum başlıyor.Düşünüyorum da ben de böyle yaparmışım heyt be neden olmasın :devil::D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 konu mevcut ----> http://www.gnoxis.com/forum/gnoxis-cafe/20956-engilisce-mektup.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Aklıma ortaokuldayken arkadasımla ingilizceye cevirmeye calıstıgımız dönem ödevi geldi:rofl: tskler boogee:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Asacam kendimi artık...""İngilizce "" arattırdım konuyu var mıdır diye ama yoktu nerden bileyim Engilisçe olarak kaydedildiğini Saol boogee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Asacam kendimi artık...""İngilizce "" arattırdım konuyu var mıdır diye ama yoktu nerden bileyim Engilisçe olarak kaydedildiğini Saol boogee haklısın o konuda:) sen sagol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roseee Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 koptum valla bende ıng ogrenıyrken bole konusuyodum hepp:)) mıllet bu delımı die bakıyoodu arkamdan heheh hatta bı kere bı pastaneden amca bir pasta vermıstı cıkarkende adama thank you demıstımm:))) adam tuhaf tuhaf baktı bu nekı dıe heheh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.