Locked Oluşturma zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 26, 2008 Sen hiç emo oldun mu baba? Bilir miydin sert rifflerde ağlamayı? Bilir miydin hiç bir sorunun yokken sevgilinden ayrılmayı? Acı çekmek için,ağlayabilmek için.. Sen hiç emo oldun mu baba? Saçlarınla kapadın mı gözyaşlarını? Siyah oje sürdün mü mesela tırnaklarına? Kahkülünde meç oldu mu senin hiç? Defalarca yuttun mu dudağındaki piercingi uyurken? Ve kesmek istedin mi bileklerini derinden? Sen hiç emo oldun mu baba? Siyah gömleğin üzerine kırmızı kravatlar takındın mı? Damalı bilekliklerinle sildin mi gözyaşlarını? Şaşkın gözlerle yukarıya bakıp, Fotografını çektin mi tepeden tepeden mesela? Bilir misin ki emolar da şaşar,emolar hep ağlar.. Sen hiç emo olup ağladın mı baba? http://img161.yukle.tc/images/6073saa.JPG 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 (wenoms) zupeerr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 ehuhuuuuuuheheheheu cok duygulandım la :rofl: superdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 ehuhuuuuuuheheheheu cok duygulandım la :rofl: superdi Knight oynayan cocuktan iyidir Herkesin kendi hayatı kendi tarzı kim ne diyebilir ki Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cactus Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Güzel paylaşım.Ama daha çok emo özentiler geldi nedense gözümün önüne okurken Emolardan değil de emo özentilerden nefret ediyorum Çok komikler yhaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 hüzün verici..:yucky::confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Güzel paylaşım.Ama daha çok emo özentiler geldi nedense gözümün önüne okurken Emolardan değil de emo özentilerden nefret ediyorum Çok komikler yhaa zaten konu emo ozentiler... Amerika'nin emotional punk yapan gruplari ,japonlarin visual kei akimindaki gruplarina benzemekte... Muzik turlerine gore o ture ait giyim ve kulturde olusabiliyor elbet.Bunda ki en buyuk etken turun olusturucularidir.. Heavy Metal ortaya ciktiginda bunu ilk icra edenler uzun sacliydi ve metal gruplari ciktikca uzun sac ve headbang bir kultur oldu o muzik turu icin... Ama punk hos olsada.. Bu duygusalim intihar ederim bakin havalari yamasi hic yakismadi.. Bozdu diyebilirim.. Ulkemizde sadece ozenerek alli pullu giyinen yurdum cocuklarina uzuluyorum.. Kimisi karsi cinsin ilgisini cekmek kimisi de cinsel tercihini bu yol ile bagdastirip saygi duyulmak istiyor falan fisman... Velhasil kelam biz kulturumuzde olmayan cogu seyi zaten icimize kattik , ama artik abartmasak da komik gorunmesek diyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Koptum intihar etmeliyim nerde benim bıçağım ve 15 bin kez kesmiş olduğum bileklerim :rofl::rofl: Yazı için teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cactus Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Aynen katılıyorum,en azından tamamen o bize ait olmayan kültürü almak yerine,kendinden bir şeyler katarak,düşünerek ve etkileşimi sağlayarak,uygun olanı göz önüne çıkarmak daha doğru bence... Başkalarından değil kendimden örnek vereceğim.Mesela ben gotik takılırım,bilgisayarım gotik müzik sanatçılarının şarkılarıyla ağzına kadar doludur,gözlerime karalar çekip gezmeyi severim.Ama taksimde dolaşan hiçbir "emo" gibi (gerçek emolar duymasın ayıp olur) "ayhhh ben nephrett edioroom turqulerdaan!" falan demem.Yeri gelir hastane önünde incir ağacını dinlerim,yeri gelir belime keşan peştemalımı takar yöremi temsil ederim.Evet,tarz ve benzeri şeyler tamamen kişisel tercihler...Zevkler ve renkler tartışılmaz konusu...Ama insan özünü kaybetmemeli... Konuyu açtığın için teşekkür ederim Locked,tartışmak için ve bazı arkadaşlarımızın gözünü açmak için iyi bir başlık olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 emotional punk dan da emolardan da hazzetmiyorum.yakında muzik de dinlemicem artık.zira neye gönül versek içini boşalttılar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 kendi yontemlerim var elbet ama okadar coklarki.. hangibirini yola getireyim .. yada o yolda.... neyse anlamsız aptalca sacma alakasız hani şu forumda ve hiç biryerde kimsenin fikrine saygısızlık yapmadım yapmamaya calıstım .. ama midemi bulandırıyor bu denyolar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Ayh çok dokunaklı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemystery Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Çok etklilendim ya birazdan ağlayabilirim:rofl: Emolardan da,onlara özenenlerden de nefret ediyorum.:mad:O kadar komik görünüyorlar ki..Ayırt edemiyorum hangisi bay,hangisi bayan..Saçlarında yeşiller,sarılar,maviler..Gökkuşaği gibiler maaşallah..Hele ki damalı pantolonlar,bileklikler falan,yakıyorlar..Bir de yandan ayırmaları yok mu saçlarını..Bence saçlarının ön taraflarını(afedersiniz)ineğe yalatıyorlar.Herneyse,Saçın geri kalan kısmına ya garip bir şekil veriyorlar ya da saçlarını dikiyorlar.Elektrik akımı versem vücuduma,onlar gibi olur mu saçlarım..Hale bak ya,hayret birşey:mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Ne kadar çok seviyoruz eleştirmeyi hemen yargılayıp küçük görmeyi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
abaddon Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Saçlarınla kapadın mı gözyaşlarını? :rofl:süper olmuş ya..:rofl: bende hiç sevmiyorum emoları da özentilerini de çok saçma geliyorlar bana nedense.. sanırsam Türkçe'yi mahvetmelerinden dolayı oldu bu.. hepsi için söylemiyorum ama özentilerinin çoğu Türkçe'yi mahvediyorlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coquette Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 İyiki de olmamış babam emo (: Ne kötü bişidir o ya! Bu postuma bu sitede tepki gelicektir eminim ama düşüncemi paylaşmak istedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 emoların en kıl olduğum yönü Türkçenin içine etmeleri. yaa karşımda biri öyle konuşsa gidip dalarım hiç düşünmem hadi tarzına bişey demiyim (aslında söylenecek çok şey var) ama bari Türkçeyi güzel konuşun ya.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2009 Bilir misin ki emolar da şaşar,emolar hep ağlar.. harbiden acıdım:D süpermiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Yaa bi git o amatör beynini geliştir:mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soprano Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Hoho Harikaydı teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Silence Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Bu emotional punk akımına maruz kalmış insanlara atfedilen isimle sizler Türkçenizi ne kadar koruyorsunuz diye sorarlar adama.. Ankara'da bir kuaförün afişinde bile Emo Saç Kesimi Yapılır yazıyor artık!! Ne diyim ki.. Popülarizm ve Popülarizme alet olup, sırf görüntü kirliliğinden ibaret olan her tarz, akım, düşünce, görüşten olan şahsiyetlere selamlarımı gönderiyorum... Birer insan olduğunuzu ve arada aklınızı kullanıp kendi kişiliğinizi oturtup, tarzınızın ve ideolojilerinizin "kendi" eylemleriniz ve katkılarınız doğrultusunda gelişeceğini unutmayın.. hiç olmazsa "arada" hatırlayın... -------------------- Bu tarz sınırları içinde olan insanlar hakkında da ne kadar çok konuşursanız o kadar nimetten sayarlar kendilerini.. nokta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemystery Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 ''Ankara'da bir kuaförün afişinde bile Emo Saç Kesimi Yapılır'' yazıyor demişsin ya Silence kardeş.Daha ne diyeyim ki..Bunu da duydum ya,cidden sözümün bittiği noktadır bu cümle:wallbash:... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Kuaföre giderler beni emo yap derler saçlar kesilince emo oldum sanırlar ahuhahaha çok komik bu özenti emo'lar xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 kimse kimsenin giyim tarzına, düşüncesine, seçimlerine karışamaz.ne olursa olsun... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PembePanjur Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 yazık bu emolara =// Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.