Kalpsiz Oluşturma zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 26, 2008 -yeme tırnaklarını recai +adam gibi bi yemek yap ta onu yiyek o zaman - ne yiyiosun sen öyle çaktırmadan + tırnak ister misin? - yeme tirnaklarini + ben tirnaklarimi yemiyom , kenarindaki etleri yiyorum - hasan yeme oğlum tirnaklarini + neremi yiyim -yeme tırnaklarını +ben yemıyom, yere atıyom ki -tırnaklarını yeme lan +ver o zaman senın tırnaklarını yeyim -tırnağına noldu lan? -yidim -ayak tırnağı yenir mi lan manyak? -napıyon zavallı kediye -yiyom -ne ? -sakin ol kediyi yemiyom -ohhh be napıyon göremiyom -tırnaklarını yiyom benimkileri yasakladı bizimkiler de -ha iyi .. iğrenççççsinnn -Yaren tırnaklarını yemesene.. +Herşey için çok geç artık!.. - - Sen tirnaklarinimi yiyosun? + Yooo.. Dişlerimle tirnaklarimi tanistiriyorum.. - O nasil oluyo -Nabiyon sen +Tırnaklarımı yiyorum .. Yer misin ?! -Yok abi ben almiyim daha yeni sofradan kalktım +Ye lan ye temiz daha 3 hafta önce yıkadım elleri -yok abi sana afiyet olsun _kızım yemesene tırnaklarını illa söylicem mi? +söyleme anne ... _aferim sözümü dinle şöyle _söylemedende yerimde ondan şey ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gredeath Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 - ne yiyiosun sen öyle çaktırmadan + tırnak ister misin? - yeme tirnaklarini + ben tirnaklarimi yemiyom , kenarindaki etleri yiyorum -yeme tırnaklarını +ben yemıyom, yere atıyom ki güzelmiş sağol:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 - yeme tirnaklarini + ben tirnaklarimi yemiyom , kenarindaki etleri yiyorum klasik, hep öyle derler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 - yeme tirnaklarini + ben tirnaklarimi yemiyom , kenarindaki etleri yiyorum ama gerçekten de öyle tırnak yemem ki ben etlerini yerim yersem :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 - Sen tirnaklarinimi yiyosun? + Yooo.. Dişlerimle tirnaklarimi tanistiriyorum.. - O nasil oluyo ..denemek lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 eheheheh bunlar çok güze yha:D Allah'tan tırnak yeme alıskanlıgım yok ki olsa bahanem cok olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 böyle bi konu vardı sanki hee ama güzel sohbet ya :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Ben tırnak yiyenlere özel bir diyalogta bulunmuyorum çak eline bir tane tamamdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kripton Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 - Sen tirnaklarinimi yiyosun? + Yooo.. Dişlerimle tirnaklarimi tanistiriyorum.. - O nasil oluyo güselmiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.