Kalpsiz Oluşturma zamanı: Haziran 26, 2008 Oluşturma zamanı: Haziran 26, 2008 -yeme tırnaklarını recai +adam gibi bi yemek yap ta onu yiyek o zaman - ne yiyiosun sen öyle çaktırmadan + tırnak ister misin? - yeme tirnaklarini + ben tirnaklarimi yemiyom , kenarindaki etleri yiyorum - hasan yeme oğlum tirnaklarini + neremi yiyim -yeme tırnaklarını +ben yemıyom, yere atıyom ki -tırnaklarını yeme lan +ver o zaman senın tırnaklarını yeyim -tırnağına noldu lan? -yidim -ayak tırnağı yenir mi lan manyak? -napıyon zavallı kediye -yiyom -ne ? -sakin ol kediyi yemiyom -ohhh be napıyon göremiyom -tırnaklarını yiyom benimkileri yasakladı bizimkiler de -ha iyi .. iğrenççççsinnn -Yaren tırnaklarını yemesene.. +Herşey için çok geç artık!.. - - Sen tirnaklarinimi yiyosun? + Yooo.. Dişlerimle tirnaklarimi tanistiriyorum.. - O nasil oluyo -Nabiyon sen +Tırnaklarımı yiyorum .. Yer misin ?! -Yok abi ben almiyim daha yeni sofradan kalktım +Ye lan ye temiz daha 3 hafta önce yıkadım elleri -yok abi sana afiyet olsun _kızım yemesene tırnaklarını illa söylicem mi? +söyleme anne ... _aferim sözümü dinle şöyle _söylemedende yerimde ondan şey ettim Alıntı
gredeath Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 - ne yiyiosun sen öyle çaktırmadan + tırnak ister misin? - yeme tirnaklarini + ben tirnaklarimi yemiyom , kenarindaki etleri yiyorum -yeme tırnaklarını +ben yemıyom, yere atıyom ki güzelmiş sağol:D Alıntı
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 - yeme tirnaklarini + ben tirnaklarimi yemiyom , kenarindaki etleri yiyorum klasik, hep öyle derler.. Alıntı
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 - yeme tirnaklarini + ben tirnaklarimi yemiyom , kenarindaki etleri yiyorum ama gerçekten de öyle tırnak yemem ki ben etlerini yerim yersem :D:D Alıntı
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 - Sen tirnaklarinimi yiyosun? + Yooo.. Dişlerimle tirnaklarimi tanistiriyorum.. - O nasil oluyo ..denemek lazım Alıntı
PoLy Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 eheheheh bunlar çok güze yha:D Allah'tan tırnak yeme alıskanlıgım yok ki olsa bahanem cok olurdu Alıntı
amy_ Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 böyle bi konu vardı sanki hee ama güzel sohbet ya :D Alıntı
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Ben tırnak yiyenlere özel bir diyalogta bulunmuyorum çak eline bir tane tamamdır Alıntı
kripton Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 - Sen tirnaklarinimi yiyosun? + Yooo.. Dişlerimle tirnaklarimi tanistiriyorum.. - O nasil oluyo güselmiş... Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.