eisenheim Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2008 Hayatımın filmlerinden. Beni ağlatan nadir filmlerden biridir. Uzun zamandır izlemedim. Cd'sini fellik fellik aramama rağmen bulamadım. Kanal D'de ne yazık ki eskisi gibi, kaliteli ve bu tip filmleri yayınlamıyor. "Olsa da izlesem" diyesim geldi... Legends of the Fall - (İhtiras Rüzgarları) 1900'lerin Amerikası'nda ordudada görevli Albay William Ludlow, görevinden ayrılarak, Montana'daki kaya dağlarında bir evde, 3 oğlu ile yaşamaya başlar. Bu sırada 1. Dünya Savaşı yılları başlar. William Ludlow'un tüm karşı çıkmalarına rağmen 3 kardeş savaşa katılır. William'ın küçük oğlu Samuel'in öldüğü savaşın ardından diğer oğlu Tristan, Samuel'in nişanlısı Susannah'la yakınlaşmaya başlar. En büyük kardeş Alfred'in de Susannah'tan hoşlanmaya başlamasıyla işler iyice karışır. http://img441.imageshack.us/img441/8371/poster1pt8.jpg http://www.sinematurk.com/images/film/16847_2.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ph0enix Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 bu filme bayılıyorum, eisenheim sana ayıp olacak ama hemen dvdyi takıp izlemeye başlıyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 :cray: Ben de bulurum yakında. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 cok kaliteli ve guzel bir filmdir.Sagol paylasimin icin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Eyvallah. Sen de sağol yorum için:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.