Dolunay Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2006 Elbiseleriniz çıkarıp her yere atıyorsanız... AMERİKALI psikoterapi uzmanı Dr. Jane Greer, soyunma biçimiyle insanın kişiliği arasında çok güçlü bir bağ bulunduğunu belirtti. Dr. Greer, insanların "altı ayrı biçimde" elbise çıkardıklarını belirterek şunaları söyledi: 1- DOST CANLISI Elbiseleriniz çıkarıp her yere atıyorsanız "dost canlısı"birisiniz. Başkaları sizin dağınık ve pasaklı olduğunuzu düşünebilir.Ama gerçekte, başkalarına fazla aldırmama yolunu tercih ediyorsunuz. 2- GÜVENİLİR BİRİ Giysilerinizi çıkarıp hemen derli toplu olarak yerlerine koyuyorsunuz.Çıkardığınız her şeyin konacağı bir yer var. Bu tür insanlar,yaşamın sorunlarını çözmenin en iyi yolunun "hiç sorun yaratmamak"olduğunu düşünüyorlar. Güvenilir birisiniz ve çevreye dikkat vermeyi biliyorsunuz. 3-DERİN DÜŞÜNEN Gömleğinizi çıkardınız ve bir süre yarı çıplak evde dolaşıyorsunuz. Pantolon çıkarmanız 10 ya da 15 dakika sonra geliyor.Zaman sizin için çok fazla önemli değil. Boş zamanları ve derin konuları düşünmeyi seviyorsunuz. Ama aceleye gelemiyorsunuz. 4-TUTKULU VE NEŞELİ Giysilerinizi "süper bir hızla" çıkarıyorsunuz. Bu tür insanlar, genelde stresli oluyor. Ancak aynı kişiler tutkulu ve neşeli de olabiliyor. 5- ROMANTİKLER Saatinizi, kolyenizi ve bileziğinizi her şeyden önce çıkarıyorsunuz. Duygu yüklüsünüz, romantiksiniz, düşüncelisiniz ve iyi arkadaşlıklar kurabiliyorsunuz. 6- MACERACILAR Elbise çıkarırken belli bir rutini izlemiyorsunuz. Ya da her gün farklı bir yöntemidenemekten hoşlanıyorsunuz. Bu kişiler "oldukça maceracı" ve risk alabiliyorlar.Sosyal ortamlara iyi uyum sağlıyorlar,farklı aktivitelerden zevk duyuyrolar. İnternetten Alıntı çok dağınığımdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 o zaman ben dost canlısı gurubuna giriyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Tutkulu ve neşeli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 ben de maceracıymışım meğer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Hemen hemen hepsi kısmen uyuyor.(2 hariç) Ama o zamanda 6 oluyo galiba... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 dost canlısıymışım ne güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 maceracıyım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pelin Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 romantikmişim:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2006 ben romantikmişim çoraplarını asla çıkarmayan erkeler ne oluyor bu arada:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bukeet Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 güvenilir ve romantiğim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 2 ve 4 yani guvenilir ve tutkulu-neseli....:)guselmiş ya hosuma gitti... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 ben romantikmişim çoraplarını asla çıkarmayan erkeler ne oluyor bu arada:) nolucak tabiki kokmuş oluyolar ona yorummu lazım ki:) bana hepsi uyuyo 5 ve 2 hariç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
viole Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2006 Derin düşünen biriymişim. Olabilir tabi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YankeeRose Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2006 ben de cıplak dolasırım. yel almayı seviyom derin düşünürmüşüm meyer. ben de kendimi sapık sanırdım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 hmm...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ShubaDai Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 ben romantikmişim çoraplarını asla çıkarmayan erkeler ne oluyor bu arada:) herhalde bi süre sonra kokan erkekler oluyo onlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 süper yaa teşekkrüler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
antiPAticKq Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 tutkuLu ve neşeLii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 2 ve 6 hariç diğerleri tamamen uyuyor:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thegar Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Bu doğruysa ben derin düşünenim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
orim Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 1-5 dost canlısı romantık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 peki biz bunlara bakarak soyunuş tarzımızı değiştirirsek kendimizde değişir miyiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
betrayalmarduk Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 maceracı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Gelin saçmalığı örnekle vurgulayalım, ben ilk olarak t-shirt i çıkarırım dolaşırım, bilgisayara bakarım, gnxis e girerim 1 saat falan geçer. Buna göre "derin düşünce" lere gark olmuş durumdayım. Ama gömleğimi ben çıkarıp atmıştım, pantolonumuda çıkarıp atarım. Burdan alaşılıyor ki ben aynı anda "dost canlısı" yım. Ama ben t-shirtimi çıkarmadan saatimi, bilekliğimi ve kolyemi çıkartırım. Buna göre aynı zamanda da "romantik" oluyorum. Ehh.. Tek örnekte aynı anda 3 şey yapıyorsam - dikkat edin her gün farklı değil, bir günde 3 farklı örneğe uyuyorum- benim bu kategoride olmam mümkün değil. Bir örnekte 6 seçeğin 3 ünün çıması araştırmanın saçmalık olduğunu gösteriyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 istatistik bilgilerime dayanarak sana katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.