Kalpsiz Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2008 http://img73.imageshack.us/img73/1645/gnoxishospitalzo0.jpg SSK GNOXIS HASTANESİ'ne hoşgeldiniz... Forumumuzun şiddetle ihtiyac duyduğu hastaneyı Sağlık Bakanlıgı'ndan çıkarttığımız ödenek ve hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla hizmetinize açılmıştır. Hastahanemiz her türlü uzman doktoru, yüksek hemşireleri, sağlık personeli ile sizlerin emrindedir... HASTANE YÖNETİMİ... BAŞHEKİM...mescalin BAŞHEKİM YARDIMCISI...Nora, belfalas UZMAN HEKİMLERİMİZ... ORTOPEDİ UZMANI..........Locked, SpawN İÇ HASTALIKLARI UZMANI...eisenheim. pitch İNTANİYE UZMANI..........SchizophreniCorpse GENEL CERRAH.............freddy, locked_puppet, firdevs JİNEKOLOG................boogee, coldhellangel KADIN HASTALIKLARI VE DOGUM..........cheriour, Geceyuruyen, emtrem ÇOCUK DOKTORU....ChEEkYkiTTy, SCARRED PSİKOLOG........Parapsikolog, NighT_marE KARDİYALOG...........chris, Manje_Loa BAŞHEMŞİRE ...........VictoRia HEMOTOLOG...........Lighthouse HEMŞİRELER.....darkred_cactus, Lorelei, justy, ensiferum13, serenadaschizophrana http://www.kedimveben.com/june04/hemsire.gif Ekleyemedigim arkadaslardan özür diliyorum bikac benzer calısma daha olursa onlara da yer veririm Not : alıntı ama %70ini kurcaladım Begenirsiniz inş saygılar... 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 Le beni jinekolog yapmışsın :D ahaha eline sağlık:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 Yakısırrrr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 :rofl:hemşireyim:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 İntaniye uzmanıymışım o nedir bilmiyom ki Güzel birşeydir heralde saol. Eline sağlık süper olmuş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
titan1300 Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 çok hoş bir paylaşım teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 la yine jinekolog oldum la :D:D mahvettiniz gelecegimi :rofl: evet ilk hastam kim olucak:D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 KADIN HASTALIKLARI VE DOGUM..........cheriour, Geceyuruyen, emtrem zuhahaha bari otopsi işi falan verseydn ^^ :whistling: süperrr olmuss rh2zm paylşm için saolll Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 başhemşire...... :rofl: güzel bi çalışma olmuş da sen ne görev üslendin bakayım? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 En sevdiğim hastalıklardır zaten "İç Hastalıkları" :D Eline sağlık makara olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 psikiyatri hast. olur bizden en güzeli... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 başhemşire...... :rofl: güzel bi çalışma olmuş da sen ne görev üslendin bakayım? Hastaneyi yaptırdık daha ne olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 ben hasta olurum.. pıtchle boogee dr um olsnlar ama...etıl alkol tedavısı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 ortopedi uzmanı! estetik cerrah vereydin tam olacaktı!:D eyw! saygılarımla!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 ben hasta olurum.. pıtchle boogee dr um olsnlar ama...etıl alkol tedavısı hahahaaaa....etil alkol de lazım arada...:D...dimi ama çöt diye...:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NeFReT Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 ehehe süper olmuş cnm bi dahaki konunda kendimi görmek isterim:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cactus Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Hemşire mi?Bööö Hacettepe'de psikoloji okuyacağım ben banane Harika olmuş güldüm,teşekkürler Zorla hemşire yapmışlar,artık tüm sadist duygularımı hastalardan çıkartırım Muhhahahahahahahahahahahhhaaaa!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 hahahaaaa....etil alkol de lazım arada...:D...dimi ama çöt diye...:rofl: sana damar yolu ıle vermek lazım...ben klasık,oral alırım:rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 ayak fetişisti ortapedisyen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 koskoca kültür sanat koordinatörü hemşire olmuş neşter , pamuk veriyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Genel cerrah hmm artık biz eskidik yeni arkadaşların önünü açalım uzmanlıkta eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 kadın hastalıkları ha vay be ne hallere düştük komik bir paylaşım olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Ahhhaha Ensi hemşire,çok güldüm :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 güzel olmuş güzel.... :D:D: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 güzel olmus eline saglık:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.