jerfi Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2008 dövmeniz varmı ve nerede Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Şuan için yok ama az kaldı...Ağlayan bir melek olacak yaptıracağım dövme sol omuzuma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 neden sordun sende var mı...:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jerfi Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 var ıkıncıyı yaptırıcam ve devamını Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 dövme yaptırmak hastalık diye duymustum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 bende 2 tane var biri sol bileğimde. (annemin ismi yazıyor) diğeride sağ kürek kemiği üzerinde (ejderha) temmuz başında erjerhayı büyülttürücem bekliyoruz randevu gününü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jerfi Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 hastalıkmı yoksa zevklmı onu bılmıyorum ama ben dovmemı cok sevıyorum da ınsanların durdurup sorması sınırıme dokunuyor.gercekmı ? dokunabılırmıyım ayy acımadımı .kafayı gomucem sımdı ozman goruceksın acıyıp acımadıgını demek gecıo ıcımden ama dıslerımızı sıkalım dırumm gecıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 harbiden acımıyomu dövme yaptırırken...:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jerfi Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 hıcbırsey hıssetmedım dovmeyı yapan cok hostu ona bakmaktan dovmeyı hıssetmedım uehuhsudhushd:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Dövme yaptırmak tamamen bir hastalık. Yaptıran bir daha vazgeçemiyor tekrar tekrar istiyor Ayrıca bende çevredeki tepkilerden çok rahatsız oluyorum. Milletin bakıp bakıp " aaaaa sırtındaki nee niye yaptırdın, gerçek mi, acıyor mu?" gibilerinden sorularına maruz kalmak çok sinir bozucu. Ayrıca en çok duyduğum cümle "neden ejderha yaptırdın ki çiçek böcek yaptırsaydın ya" Dövme kişiyi yansıtmalı veya yaptırdığı dövmede kişiden birşeyler olmalı değil mi? Ben ejderhayı tercih etmişim kardeşim size de sinir oluyorum böyle insanlara ya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jerfi Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 sol omzumda freedom yazısı oldugu ıcın cok mu ozgursun dıe sormuyorlarmı ya ne alaka sı var dıyorum onların kastettıgıozgurluk baska benım ozgurlugum baska cok fıtne var cok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 İnsanları anlamak zor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Dövmem benimde var, sağ ayak bileğimde ve belki ikincisinide yaptırıcam kafamdaki şekli tam tasarlıyamadım:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 gerçekten acıyomu...neden sag ayak bilegine yaptırdın... neyse ya geyik bi yana bende de iki tane dövme var ikisi de tribal...:D -------------------- gerçi eski bi konu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 gerçekten acıyomu...neden sag ayak bilegine yaptırdın... neyse ya geyik bi yana bende de iki tane dövme var ikisi de tribal...:D -------------------- gerçi eski bi konu... Ben yapılırken bişey hissetmedim ayak bilegimde çünkü anlamı yüzünden benim için.. iki tane zar her yüzü altı altı yani adımımı attıkça şans benimle gibi düşün:D Ve bencede dövme yaptırmak bağımlılık sanki:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JusTLoVe Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Sol kolumda , üst bileğimden neredeyse dirseğime kadar gelen kanatlı, çok güzel bir meryem ana dövmem var..2 yıl kadar önce yaptırmıştım ama bu dövme olayı cidden hastalık gibi birşey yani bir defa yaptıran en az 1 defa daha yaptırmak istiyor.Keza yılbaşından sonra 1 tane daha yaptırıcam sanırım sırtıma ya da sağ omuzuma Aslında ilkini yaptırırken uyarmışlardı '' bak eminmisin dostum, sonra 1 tane daha istersin, sonra bir tane daha, bir tane daha...'' diye ama seviyorum işte ne yapayım Hı bu arada unutmadan merak eden arkadaşlara belirteyim.Tabikide acıyor ama dayanacaksın artık olmadı acıyı hissetmeme büyüsü yaparsınız siz zaten üstadlar :D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Newinitial Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 bende de var ) Ne mutlu bana ) Sol bileğimde herşeyi gören göz var geçici kendim yapıyorum inanmayanlara göstere bilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Bende yaptırmayı düşünüyorum ama kafama takılan en önemli şey dövme yaptırıpta o dövmeden sıkılıyormu kişi yani aranızda dövmesini keşke yaptırmasaydım diyen biri varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Bende yaptırmayı düşünüyorum ama kafama takılan en önemli şey dövme yaptırıpta o dövmeden sıkılıyormu kişi yani aranızda dövmesini keşke yaptırmasaydım diyen biri varmı? Kendinin sürekli gözüne takılan bir yerine yaptırırsan sıkılma ihtimalin var tabi bence dövmeni kendinin çok fazla dikkat etmediği veya göremediğin bir yer(sırt) yaptırabilirsin ama benim için olay şu dövmemi çok seviyorum hem belli bir süre geçtikten sonra sen bile dövmen olduğunu unutuyosun nasıl bişey yaptırmayı planlıyosun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Benim rahmetli dedemin vucudunda kaplan şeklinde dövme vardı eski dövmeleri bilirsin yakılarak yapılıyordu öyle yapmıştı kaplan bizim soyda önemli bir yeri var bende onun dövmesinden yaptırmayı düşünüyorum -------------------- sence dev bir kaplan figürü iyi dururmu sırtımda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JusTLoVe Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Kendinin sürekli gözüne takılan bir yerine yaptırırsan sıkılma ihtimalin var tabi bence dövmeni kendinin çok fazla dikkat etmediği veya göremediğin bir yer(sırt) yaptırabilirsin ama benim için olay şu dövmemi çok seviyorum hem belli bir süre geçtikten sonra sen bile dövmen olduğunu unutuyosun nasıl bişey yaptırmayı planlıyosun? Evet çevremden gözlemlediklerime dayanarak bende söyleyebilirimki, dövmeden sıkılma gibi bir durum var..Bu yüzdende genelde daha nadir görecekleri, az görünen bölgelerine yaptırıyor insanlar dövmelerini..Fakat, örneğin benim dövmem direk kolumda...Ama sıkılmıyorum..Çünkü özdeşletim onunla...İnsanın benimsemesiyle alakalı birşey..Nasıl insan işaret parmağından sıkılmıyorsa benimkide öyle birşey..Ve işte tamda bu noktada iyi ve içine sinenen dövme şekli bulman devreye giriyor...Çünkü ömür boyunca artık onunla yaşıyacaksın..Gerçekten seni ifade eden seni yansıtave özdeşleşebileceğin bir figür, bir yazı ya da resim yaptırırsan vücuduna, asla sıkılmazsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teletabikamil Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 raskolnikov'un kolunda var bir tane dövme. yıllar önce yaptırmış. kendisi her ne kadar aksini iddia etse de; bence araba tekeri altında kalıp asfalta yapışmış bir kurbağa resmi gibi duruyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 var kcımda.. gösteriyimi? teşhirin bi başka örneği gibi olmuş bu da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 var kcımda.. gösteriyimi? teşhirin bi başka örneği gibi olmuş bu da Teşhirse teşhir. Ben isterim, göster lütfen. Çiçek mi, kelebek mi? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.