dispari Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2008 çeşitli ritüellerde kullanmak için uzun süre mezarda kalmış eşyalar,şişeler el yapımı mumlar ve aktarlarda bulunmayan çeşitli otlara ihtiyacım var yeni geldim ve nerden bulabiliceğimi bilmiyorum.istanbuldayım yardımcı olursanız sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 http://www.newmoon.uk.com http://www.wicca.com yurt dışından sipariş edebilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 İstanbulda bunları satan biryer bulamazsın. Yurtdışında da mezarda kalmış birşeyin online satışının olacağını sanmıyorum. ( onları neden arıyorsun pek anlamış değilim ). Doğal mum için parafin veya, balmumu alıp kendin yapmanı öneririm. Bulamıyacağın bitkiler için elbet bir alternatif vardır bulursun aktarlardan. Mezarda kalmış şeyler gereksiz geldi onu bilemiyeceğim. Ya da Maverickin dediği gibi online alışveriş yapıcaksın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Mezarda kalmış malzemeler uzun firdevsinin davetnamesi gibi doğu kaynaklı uygulama kitaplarında ve necromancy'ye yönelik uygulamalarda sıkça kullanılıyor maalesef. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Mezarda kalmış eşyalar bildiğim kadarıyla kara büyülerde kullanılıyor ve Voodo'ylada alakası var. Pek anlamadım. Birde byüü gereçlerini eğer durumunuz müsaitse( bnm deil mesela daha yas 17 kredi kartı yoq ) online alın derim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Hmm.. Firdevsinin davet namesinden bir parça okuduktan sonra nefret etmiştim o adamdan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inner_circle Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 aradığın bütün eşyalar ve dökümanlar için sana yardımcı olabilirim.istersen profil sayfamdaki fotolara bakabilirsin.eger mezardan çıkmış ve uzun süre kullanılmış eşya arıyorsan sayfadaki gözyaşı kapları eminim çok işine yarıcaktır.ama çok eski ve enerjisi çok kuvvetli eşyalar.dikkatli düşün derim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dispari Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 hm evet baktım şimdi resimlere falan .... inanamadım gerçekten elinde var mı bunlar? hm peki nasıl temin edebilirim.dükkanınız falan mı var? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inner_circle Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 depo diyelim:)özelden yardımcı olabilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Bana söylememişsiniz fakat merakımdan baktım. Hep böyle bir yer hayal etmiştim. Türkiyee occult shop yok sanıyordum yoksa var mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inner_circle Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Türkiyede bu konuyla ilgili pek çok şey hala kabul görmüş değil malesef.Buyüzden genelde yurtdışından getirtmek zorunda kalıyor çoğu kişi.Ama hiç gerek yok.ben mumları insanların kendi yapması taraftarıyım bu yüzden ticari mumlar bulundurmuyorum.objeleri bulmak gerçekten zaman alıyor.tavsiyem eskiciler.Normalde sadece gidiceğiniz yere ulaşmak için geçtiğiniz bir köyden neler çıktığını tahmin bile edemezsiniz:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Evet eskiciler iyi fikir. Fakat çoğu eskicide ya aradığım şeyi bulamıyorum ya da bulduğumda fiyat dudak uçuklaıcı oluyor. Aslında sayı az gözüksede ilgilenen çok kişi var böyle bir yer olsa eminim çok raabet görürdü ve tabii ki çok tepki... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inner_circle Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 özelden yardımcı olabilirim arkadaşlar:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 dayanamayıp açarız ileride bi Gnoxis dükkan bizlerden biri kesin bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inner_circle Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 :)güzel olabilirdi ama ben kişiye göre obje verme taraftarıyım.Elektrik almadan o objeyi sunmak biraz tehlikeli olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dispari Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 çok teşekkür ederim bana yardımından dolayı çok mumnun kaldım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inner_circle Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 önemli değil:)ben teşekkür ederim.Ama yüzlerce kez söylemiş olsam bile sana bugün dayanamayıp yine söyleme durumundayım dikkat et kullanırken.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Söylediğin şekilde obje toplamak gerçekten oldukça zaman gerektiren bir iş.Allahtan ülkemizde çk yapılmıyor ama yurt dışında bir çok insanın bu tip objelere ulaşmak için arkeolojik kazı alanlarında soygun yaptıklarını gayet iyi biliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inner_circle Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 kesinlikle çok fazla zaman alan bir iş.ama topraklarımızda insanlar neyin hangi amaçla gömüldüğünü yada saklandığını bilmedikleri için (özellikle köylerde çiftciler)toprak kazdıklarında buldukları herşeyi kırıyorlar ve atıyorlar değerini anlayamadan.Onlar için değer maddi önem taşıyan çömlekler yada altından ibaret malesef.Bunları teker teker bulup keşfetmek çok fazla zaman alıyor:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 istanbulda bole bıyer accam !!!!!!!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inner_circle Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 istanbulda böyle bir yerin olur ama açamazsın bence kapalı olmak zorunda kalır hep:)yada sen hep kapalı tutulursun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Evet tekke ve zaviyelerin kapatılması kanunu gereği hala suç kapsamında. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 ya herkes herseyı yapıo suc olmuo neyse ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cypruswitch Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 ben anlamadım şimdi mezar soygunculugu mu yapılıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inner_circle Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 hayır ilgisi yok.çok eskiden kalma mezarlar zamanla inşaa alanı oluyor yada toprağın sahibi tarafından ekiliyor.sen şuana kadar dünyada gömülen herkesin mezarlarının taşlarıyla yada kazıklarıyla birlikte sabit durduklarınımı sanıyorsun.yaşadığın evin altı bile mezarlık olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.