sensizim Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2006 Kuzey Buz Denizi'ndeki iklim değişikliklerini gözlemek ve ölçmek amacını taşıyan Avrupa Democles (Developing Arctic Modeling and Observing Capabilities for Long-term Environmental Studies) programı çerçevesinde, Almanya'nın Bremen kentinde toplanan bilim adamlarından Eberhard Fahrbach, "durumun, fiziğin söylediği gibi gelişmesi durumunda, Kuzey Buz Denizi'ndeki buzulların yaz mevsiminden itibaren 2080 yılına dek yok olacağı" uyarısında bulundu. "Bu durumun sonuçlarının Arktik bölgesini de aşacağını" savunan Alfred Wegner Deniz ve Kutup Araştırma Enstitüsü'nden Eberhard Fahrbach, "iklim değişikliklerinin, örneğin bu bölgelerde yaşayan kutup ayılarını ve aynı zamanda tüm besin zincirini de tehdit ettiğini'' belirterek, "Bu durumun sonuçları en sonunda soframıza gelen balıkları da etkileyecek" dedi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 ben bu durumun 2080 den daha önce olmasından korkuyorum. paylaşım için saol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 2080 ede kalmayabilir.... Yarından Sonra - The Day After Tomorrow izlediyseniz ordada aniden oluyordu herşey.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 yok ben izlemedim ama inşallah olmaz öyle birşey ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.