cheriour Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2008 beni nereye koyuyorsun böyle? neresinde yaşıyorum yüreğinin? var mıyım senin için, gecelerinin masalsı düşü ben miyim yoksa kendin misin?... beni sığdırabiliyor musun içine? hangi yana baksam tünel; sonsuz uçurumlar gibi dipsiz ve kuyu hani içinin aynasıdır ya sevdiğin, benim aynamda karanlık aksetmekte... öyleyse anlarım ki ben de yokum sen de. beni nerede yaşatıyorsun söyle? cennetin miyim senin, amber kokulu bahçelerinde gezindiğin? yoksa kaybolduğun kör kuyun mu, dehliz yalnızlıklarını yitirdiğin? artık anlamsız geliyor tüm sorular yanıtlarını bir gün verecek olsan bile ben de bir şeyler buram buram, ben de çok şey ılık ılık, ben de sen acıtarak, kanayarak eksiliyor... ben seni bunca zamana ağırlayamazken ruhumda aitsizliğim çaresiz çoğalıyor... ve görüyorum aynada yüzü silinmiş suretimi sen bende herşeysin belki ama ben sende yitiyorum için için... beni nerelerde arıyorsun öyle? yüreğine sor bir de mutlaka cevabı gelecektir sessizliğinin... Alıntıdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 yah gece gece aglattın benı ama guzelmıs sağolasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 yah gece gece aglattın benı ama guzelmıs saolasın yorum için sağol Kinyas özür dilerim Önemli değil.. .. Ancak kaynak belirtirsen bundan sonra daha güzel olur... Bir de yazım hataları yapmayalım.. Özür dlerm değil, özür dilerim, saol yerine, sağol yazarsak eksiksiz olacak... Yazım hatalarını da bu yüzden düzenledim... Kinyas Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
justy Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 şiir güzel, tarih yanlış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wenoms Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 muhteşem bir şey tesekkür ederim paylaştığın için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 şiir güzel, tarih yanlış muhteşem bir şey tesekkür ederim paylaştığın için yorumlar için saolun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
merrve Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 çok güzel bi şiir herkez kendinden bi parça bulabiliyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 çok güzel bi şiir herkez kendinden bi parça bulabiliyo teskkr ederm yorumunuz için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 şiir gerçekten harika da okuyunca aklımda beliren tek şey ben acaba nereye koyuyorum..sevilenin değil de benim koyduğum yer daha ağır basıo bence.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 yorumn için teskkr ederm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Sözün bitirdiği yer bu olsa gerek....Tebrikler ve de teşekkürler arkadaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Sözün bitirdiği yer bu olsa gerek....Tebrikler ve de teşekkürler arkadaşım rica ederm yorumunuz için saolun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.