Jump to content

Msn Durumları ve Açıklaması

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Yazılan Durum: Çevrimiçi...

Anlamı: Aylak aylak oturuyorum, laf atan olursa sabaha kadar geyik muhabbeti yaparım... Hatta dur ben sana bulaşayım...

...

Yazılan Durum: Meşgul...

Anlamı: Yaptığım bir şey yok da; şu anda çevrimiçi olanlarla konuşmak istemiyorum... Önemli biri gelirse ben ona yazarım...

...

Yazılan Durum: Hemen dönecek...

Anlamı: Aslında buradayım ama yazmasını istemediğim biri var... O yazarsa diye burda değil süsü veriyorum...

...

Yazılan Durum: Dışarda...

Anlamı: “Ders çalışıyorum” diyeceğim yalan olacak... Aslında çalışmam da lazım... Sen yaz da cevap verip vermeyeceğime bakarız...

...

Yazılan Durum: Telefonda...

Anlamı: Yukarıdaki durumların hepsini kullandım, bunu hiç kullanmadım... Sırf ilginçlik olsun diye yazdım yani...

...

Yazılan Durum: Öğle yemeğinde...

Anlamı: Aslında uykuya geçiyorum ama önemli birinden haber bekliyorum... Kapalı görüp yazmaktan vazgeçmesin diye...

...

Yazılan Durum: Çevrim dışı...

Anlamı: Her gün 1 saat bilgisayarda kalmama izin veriyorlar... Kapattım... Babam ikide bir gelip kontrol ediyor..

Yanıtlama zamanı:

benim meşgul olmamın sebebi msnini kapatmış gibi yapıp sürekli açıp kapatanları görmemek:D sanki anlamıyoruz:rolleyes: teşekkürler cnm:)

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...