drako Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2006 ağsağ yapımına çok benzemekle birlikte farklılıkları vardır öncelikle ana bir şekil dahilinde olmak zorundadır : -hilal -süleymanın mührü -yılan kafası -boynuz -yıldız -güneş -kelt hacı -isisin gözü -nal -el ve ortasında göz figürü şeklinde olmalıdır kullanıla bilecek taşlar: -Kuvars Kristali - Ametist - Opal - Sitrin - Lapis Lazuli - Yeşim Taşı - Hematit - Yakut - Akik - Aquamarine - Obsidyen - Aytaşı - Yılan Taşı - Kaplan Gözü - Topaz (Sarı Yakut) - Lal - Aventurin - Turkuvaz - Oniks - Zirkon - Turmalin - Magnezit - Zümrüt - Safir - Azurit - Krizoprase - Elmas - Jasper - Malahit - Olivin (Zebercet) - Pirit - Kalsedon - Kehribar - Mercan bunların özelliklerini alta ekliycem yanlız arkadaşlar bakın tekdüze enerji aktarım kuralımız var yani bu nedemek bir tılsım yapıcaz şeklini belirledik tılsım hastalık kovmayla ilgili gidip buna aşkla sevgi yada cinselliği arttıran bir taş yada birki ekliyemezsiniz yan değerleşi taşın bunu yapıyor olabilir ama önemli olan bizim için ana değerlerdir ana değerlerinde taşlardada diğer maddelerdede hastalık kovucu güçlendirici olması gerekmektedir ve en fazla artık tılsımda 5 tane taş madde vs kullana bilmemizde enerjinin karışmaması ve bütünlüğünü yitirmemesinden dolayı gereklidir -diş(ayı,köpek,domuz,kedi,kaplan,timsah,yılan,insan ) -pençeler(kedi,ayı,şahin,kartal,akbaba) -dal ve bitkiler(kayın,çınar,dişbudak,üvez,söüt,alder,meşe ,fındık) -kan (kanmalesef bir gereklilik hayat sıvısı ve enerjinin en yoğun olduğu madde) -boynuz(keçi,geyik) -deri(yılan,timsah) -metal(ana şekil metal olmak zorundadır tek metal madde seçilebilir çelik alaşıö olduğu için kullanılamaz bakır,demir,kurşun ve ana şekil bu maddeden olmalıdır kalanlarsa ise desteklenmelidir) yapılış: herzamanki gibi güç işaretimizi çiziyoruz ve kolyeyi yapmaya başlıyoruz madeler birleşir canlı oluşur canlılar ayrışır toprak değişim başlar bedende ilk tohumla topraktan kan oluşur maddeler birleşir can oluşur şimdi koyduğum her element her canlı her bitki bir beden onların güçleri tek bir güç enerjiyi yöneten tanrı al bu kolyeyi ve....... ile birleştir(koyacağınız her madde için nokatanın yerine ismini söylüyorsunuz) ve herbir parçayı birbirine ekliyorsunuz artık eklemesi sizlere kalmış yapılışın zamanı: iyi sağlık mutluluk için gündüz seçilmelidir ,güç para enerji içinse akşamüstü,cinsellik ve diğer şeyler içinse sabah bu koruyucu olduğu için gün doğmuşken yapılmalıdır ve güneş battığında nerde kalındıysa bırakılmalıdır enson kanla yıkanmalı ve ben seni yaptım güçle birlerştirdim sana can veremem ruh üfleyemem ama sana kan veriyorum al bunu ve enerjini yükselt bendeki ruh sana sende olanlarda bena geçsin biz sen üztümde olduğun sürece bir bütünüz 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
laleli Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2007 kan mı? kendi kanımızla mı.ne kadar gerekli acaba ? bilgi verebilirmisiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2007 yapılan tılsıma göre değişir neyin kanı olacağı...ama fazlasına gerek yok bi damla yeterli:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nedrim Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2007 Evet kanın sadece sembolik bir anlamı var.Bu arada taş seçiminde burçları göz önünde bulundurursanız çok daha yararlı olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luz1fer Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2007 bunların hazır satılanından yokmu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2007 birşey soracağım konuyla alakalı değil ama isis'in gözü nedir? Ra'nın gözünden mi bahsediyorsun (ki gerçek adı horus'un gözüdür) yoksa farklı birşey mi ankth'a mı diyorsun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2007 kendi kanınızla değil normal bir canlının kanıyla sirius hepsi aynı simgeyi anlatıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2008 Isıs in gözü ile neyi kastediyorsunuz???.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2008 Isıs in gözü ile neyi kastediyorsunuz???.... horus'un gözü ile aynı şey http://images.tribe.net/tribe/upload/photo/69f/076/69f07650-d427-475b-b472-3e84e5887b2f.large-profile.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Sitede aradım bulamadım.Varsa kaldırabilirim Öncelikle ana bir şekil dahilinde olmak zorundadır : -hilal -süleymanın mührü -yılan kafası -boynuz -yıldız -güneş -kelt hacı -isisin gözü -nal -el ve ortasında göz figürü şeklinde olmalıdır kullanıla bilecek taşlar: -Kuvars Kristali - Ametist - Opal - Sitrin - Lapis Lazuli - Yeşim Taşı - Hematit - Yakut - Akik - Aquamarine - Obsidyen - Aytaşı - Yılan Taşı - Kaplan Gözü - Topaz (Sarı Yakut) - Lal - Aventurin - Turkuvaz - Oniks - Zirkon - Turmalin - Magnezit - Zümrüt - Safir - Azurit - Krizoprase - Elmas - Jasper - Malahit - Olivin (Zebercet) - Pirit - Kalsedon - Kehribar - Mercan bunların özelliklerini alta ekliycem yanlız arkadaşlar bakın tekdüze enerji aktarım kuralımız var yani bu nedemek bir tılsım yapıcaz şeklini belirledik tılsım hastalık kovmayla ilgili gidip buna aşkla sevgi yada cinselliği arttıran bir taş yada birki ekliyemezsiniz yan değerleri taşın bunu yapıyor olabilir ama önemli olan bizim için ana değerlerdir ana değerlerinde taşlardada diğer maddelerdede hastalık kovucu güçlendirici olması gerekmektedir ve en fazla artık tılsımda 5 tane taş madde vs kullana bilmemizde enerjinin karışmaması ve bütünlüğünü yitirmemesinden dolayı gereklidir -diş(ayı,köpek,domuz,kedi,kaplan,timsa h,yılan,insan ) -pençeler(kedi,ayı,şahin,kartal,akbaba ) -dal ve bitkiler(kayın,çınar,dişbudak,üvez, söüt,alder,meşe ,fındık) -kan (kendi kanın ) (kan malesef bir gereklilik hayat sıvısı ve enerjinin en yoğun olduğu madde) -boynuz(keçi,geyik) -deri(yılan,timsah) -metal(ana şekil metal olmak zorundadır tek metal madde seçilebilir çelik alaşıö olduğu için kullanılamaz bakır,demir,kurşun ve ana şekil bu maddeden olmalıdır kalanlar ise desteklenmelidir) yapılış: herzamanki gibi güç işaretimizi çiziyoruz ve kolyeyi yapmaya başlıyoruz madeler birleşir canlı oluşur canlılar ayrışır toprak değişim başlar bedende ilk tohumla topraktan kan oluşur maddeler birleşir can oluşur şimdi koyduğum her element her canlı her bitki bir beden onların güçleri tek bir güç enerjiyi yöneten tanrı al bu kolyeyi ve....... ile birleştir(koyacağınız her madde için nokatanın yerine ismini söylüyorsunuz) ve herbir parçayı birbirine ekliyorsunuz artık eklemesi sizlere kalmış yapılışın zamanı: iyi sağlık mutluluk için gündüz seçilmelidir ,güç para enerji içinse akşamüstü,cinsellik ve diğer şeyler içinse sabah bu koruyucu olduğu için gün doğmuşken yapılmalıdır ve güneş battığında nerde kalındıysa bırakılmalıdır enson kanla yıkanmalı ve ben seni yaptım güçle birlerştirdim sana can veremem ruh üfleyemem ama sana kan veriyorum al bunu ve enerjini yükselt bendeki ruh sana sende olanlarda bena geçsin biz sen üztümde olduğun sürece bir bütünüz Alıntıdır ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 saol paylaşım için web;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 1 - bu tılsım bizi nelerden korur 2 - neremizde taşımalıyız 3 - özellikle tavsiye edilen bi taş varmı bnları cevaplarsanız sevinirim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 1.Niyete göre 2.Boynunda yada vücuduna yakın biyerde(temas etmesi lazım) 3.Kristal kuvars herkese uyumlu heryerde de bulunuyor.Burca göre taş seçersen daha iyi daha uyumlu olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 brenim taşım aytaşı :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 1.Niyete göre 2.Boynunda yada vücuduna yakın biyerde(temas etmesi lazım) 3.Kristal kuvars herkese uyumlu heryerde de bulunuyor.Burca göre taş seçersen daha iyi daha uyumlu olur teşekkürler web:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
crowley Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 sanki ben bu koruyucu tılsımı daha önce bu sitede okumuştum emeğine sağlık webcan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavisu Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 çok uzun ya kim yapacak kedicik. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 sanki ben bu koruyucu tılsımı daha önce bu sitede okumuştum emeğine sağlık webcan evet sanki bende gördüm hatta bir-iki arkadaşa sordum burdan, onlar hatırlamıyor .Varsa özür çok uzun ya kim yapacak kedicik. ihtiyacın olursa görürüz uzun falan diyomusun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Trobar de Morte Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 El ve ortasında göz figürü Fatma Ana'nın Eli olarak geçiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challenger1997 Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 El ve ortasında göz figürü Fatma Ana'nın Eli olarak geçiyor. Aslında bu figür bir çok yerde geçiyor ama asıl amacını (şans getirme, negatif enerji, nazardan koruma) kültürden kültüre bulunmasına ragmen korumuştur . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2016 Kuvars kristalini her burcun insanı rahatlıkla kullanabilir, fakat uzun süre taşındığında arındırılması gerekir. Deniz suyu ya da akar suda arındırmak yeterli olsa da; kuvarsın yanında ametist taşındığında kuvarsınızı temizlemiş olursunuz. Bu da benim tasarımım, çok güzel oldu bence. Kuvarsı uyumlasam yeterli olur bana... Yeşil dantelli akik, ametist ve kuvars kristali. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yasemin ceren Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 Bunları bulmak çok zor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Darkboys Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 bulmak zor mu bilmiyorum ama liste cok uzun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2016 Temin etmek zor değil, tüm listeyi de satın almanız gerekmez... : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.