tiqins Oluşturma zamanı: Temmuz 2, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 2, 2008 http://ecx.images-amazon.com/images/I/61IgZH3WyHL.jpg Yönetmen: Francois Girard Oyuncular: Greta Scacchi, Jason Flemyng, Samuel L. Jackson, Aldo Brugnini, Anita Laurenzi, Carlo Cecchi, Florentín Groll, Irene Grazioli, Paul Koeker, Rainer Egger, Tommaso Puntelli Yapım : 1998, İngiltere / İtalya / Kanada Tür : Dram / Gizem / Müzikal "En İyi Orjinal Beste" dalında oscar ödülü. İtalya, 17. yüzyıl...Tanınmış keman ustası Nicolo Busotti, sonunda uzun zamandır üzerinde çalıştığı başyapıtını tamamlar.Ünlü bir virtüöz olacağına inandığı doğmamış çocuğu için muhteşem bir keman... Çocuğun geleceğinden endişe eden güzel karısı Anna, aynı zamanda bir tarot falcısı olan hizmetçisine giderek çocuğun geleceğini sorar. Aldığı cevap, çocuğunun tekrar tekrar doğacak bir ruha sahip olduğudur. Ne yazık ki Anna ve çocuğu doğum sırasında ölürler. Bu olayla yıkılan Nicola, çok sevdiği karısının bir tutam saçı ve kanıyla, doğmamış çocuğu için yaptığı kemanı parlak kırmızıya boyar... Sihirli bir keman ve ona sahip olanların 400 yıl süren ihanet, şehvet, deha ve tutku dolu esrarengiz öyküsü... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2008 höyttt bu bir tesadüf olamaz demin bu filme göz attım ve eklemek üzereydim ama son anda vazgeçtim ki peşinden bu konu hayat boyle rastlantılarla dolu bu yüzden yaşamı seviyorum:) teşekkürler arkadaşım konu için:)ölüm,kan,kırmızı ve bir keman...ve de bu ilk mesajın:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tiqins Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2008 bencede tesaduf olamaz böyle eski bir filmin bırden ıkımızın aklına gelmesı....fılm var olma çabası içinde galiba:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2008 evet film kendini izlettirmek istiyor izleyin yoksa laneti sizi de esir alıcak:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2008 çok güzel bi filmdi konusundan geriliminin dozajına ... ve tabii can yakıcı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.