Jump to content

Bilgisayar Olmasaydı...

THE_BONES

Bilgisayar olmasaydı ne yaparsını?  

80 üye oy kullandı

1. 1. Bilgisayar olmasaydı ne yaparsını?

• Kahveye giderdim
    • Eve girmezdim
    • Yaşantımı etkilemezdi
    • Hiçbiri
    • Bilemiyorum

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

Yaşamımı etkilemezdi sosyal bakımdan.Ama kültürel bakımdan gerçekten çok şey borçluyum bilgisayarıma ve internetime.

Yanıtlama zamanı:

Su anda kullandigimiz cogu sey ve her sektor bilgisayar sistemi ile calisiyor. Eger onlarda olmasa 1940 tan onceki insanliktan fazla ilerde olmayacagimiz kesin.. Bu nedenle 1900 lu yillarin basinda davranan insanlar nasil davraniyorsa bizde oyle olurduk.

Yanıtlama zamanı:

Bilgisayar olmasaydı uzun saatler yağlıboya tablolar yapardım.Böylece yeteneğimi ilerletirdim.Belki de Picasso gibi ünlü bir ressam olurdum...Aynı zamanda gözlerim daha az bozulurdu.Daha çok hareket edeceğim için daha fit bi vücuda sahip olurdum.Kuaförüme daha sık gider.Arkadaşlarımla bol bol görüşürdüm.Öss den daha yüksek puan alırdım.Web cam kullanmazdım o yüzden de gece gece makyaj yapmak zorunda kalmazdım. Sigaramı balkonda içerdim odam daha çok temiz havayla dolardı.Am şu da var bilgiye erişmem çok daha zor olurdu bi konuda bilgi edinmem için bol bol literatür taraması yapardım.Bu da pek işime gelmezdi:D:D:D.

Yanıtlama zamanı:

*Sağlık problemleri bazıları olmazdı.

*Obez insan sayısı azalırdı.

*Telepati yeteneğimiz körelmezdi. Uzaktaki birine mail atacağımıza, telepati ile iletişim kurar ve anında cevap alırdık.

*Türkiye'de interneti tekel etmiş ttnet'e ay 49 ytl vermezdim :D

Yanıtlama zamanı:
sen burda bu yazıyı yazmamış olacaktın

ve sende yazmamıs olucaktında konuya döniyim.. Bilgisayara bi cok sey borclu olduğumuz gibi bi cok seydede zararlı olucağını biliyorum net bi cvp veremem kastım :D

Yanıtlama zamanı:

heralde can sıkıntısından kendimi camdan aşağı atma planları yapıyo olurdum. 7 24 internetteyim. tmm normal değil ama onsuz olmuo yaa. :D müzik dinlersin bi yere kadar,kitap okursun bi yere kadar ama internet ayrı.. bak bu mesajı sabah 05.30 da yazıyorum. yatmam gerekiyo ama bi türlü çıkamıyorum :D nolcak benim bu haliiim...

Yanıtlama zamanı:

*eve girmezdim

* takdir falan bile alırdım :p

*daha çok kitap okurdum

*annemle konuşurdum :p

heryeri gezerdm heralde :D

Yanıtlama zamanı:

Hesap makinesinden LEBLEBİ yazar ehe ehe ehe diye sevinirdim :blink: sıkılınca da kahveye giderdim :blink:

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...