CaGLa Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2008 Arkadaşlar geçen hafta Samsun'da gezerken bi mağazanın camında bu yazıyı gördüm ve telefonumla resmini çektim.Bizzat kendi çekimimdir(yalnız resim çok büyük olduundan biraz küçülttüm) Var mısınız yok musunuz http://img385.imageshack.us/img385/4558/varmsnyoqmusnzuhahafr7.jpg 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2008 güzelmiş ....varım Telefonunda bayaa güzel çekiyor Emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2008 müthiş emegine saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2008 sacmalardan secmeler gibi olmus elinize saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CaGLa Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 güzelmiş ....varım Telefonunda bayaa güzel çekiyor Emeğine sağlık saol ayıbtır sölemesi 2 megapikisel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
megafrequency Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 Hayiirrrr ollaaammaaazzzz arkadaşalaar been hergün bakiyorum buna ya samsunda alay konusu oldu bu ya hatta bizde reklam işi yapiyoruz ve kendi işimizi bu hale düşürenlere bakiyoruz hergün...bizim caddenin üst köşesinde her sabah uykulu uykulu aşşağiya inerken gülünç bir moral kaynaği demi ama;):d:d:d:d Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DragonFist Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 süpermiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 varım anasıı satiim emeğine sağlık çok güzel olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phoenixe Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Çok Güzel Telefon kameran dert görmesin Cagla H. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Hangi telefonu kullanıyorsun yaf? 2 Megapikselmiş ama maşallah yani:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.