west Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2008 http://images.apple.com/moviesxml/s/sony_pictures/posters/hancock_l200801101709.jpg Hiç böyle bir süper kahraman gördünüz mü? Dağınık, küfürbaz ve sakar. İnsanlara zor durumlarda yardım etmek için gereken yetenek var, ama nasıl kullanılacağı konusunda biraz "düşünmesi" gerek.Peter Berg'in yönettiği ve Will Smith, Charlize Theron, Jason Bateman ile Valerie Azlynn'in oynadığı Hancock, Cuma günü vizyona giriyor. Hancock, aslında başkalarının ne düşündüğünü umursayan birisi değildir. Halkla İlişkiler Uzmanı Ray Embrey'in hayatını kurtardıktan sonra alaycı süper kahramanımız kendisinin de zayıf bir tarafının olabileceğini farketmeye başlar. Hancock'un bugüne kadar karşılaştığı en büyük sorun bu yönüyle yüzleşmek olacaktır. Ayrıca, bu da Ray'in karısı Mary'nin, onun işe yaramazın teki olduğu konusundaki ısrarını kırmak için bir fırsattır. İnş. Will Smith sayesinde yarından itibaren güzel ve eğlenceli bir film izleyeceğiz...Sabırsızlıkla bekliyorum:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2008 Will Smit ve Charlize Theron... İki tane bayıldığım, hastası olduğum oyuncu. Will Smit'in müziğini de severim orası ayrı. Sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
justy Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 aylardır bekleye bekleye bi hal olduk çıksın artık tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 işin içinde will smith varsa o film izlenir...başkada bişi demiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 1 saat sonra seansım başlıyor gelince bilgilendiririm:D -------------------- Mükemmel bir filmdi.Aksiyon ve Fantastik bir filmden fazlasını veriyor.Gitmeniz tavsiye. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 bugun gittim hatta 1 saat once falan cıktım filmden will döktürmüş yine:D:D saglam bi aksiyon ama kısa surdu sanki bea cok hemen yapalımda bitsin gibi geldi bana dahada yayabilirlermis konuyu tek eksi yanı budur bana gore Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 92 dk. çok kısa.110 falan olsaymış tam tadında olurmuş valla:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 yok abi konu cok sıkısmıs geldi bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Evet oda var tabi.2. si çekilirse daha iyi olur sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wenoms Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 film çok güzldi ya:D ama kısa gdli bilmm niye;) bayıldım filme baya bi hoplamalı zıplamalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.