felidae Oluşturma zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 5, 2008 http://farm2.static.flickr.com/1264/1099454450_73e5b21f5c.jpg İyiki doğdun bideneeeeem nice nice yıllara... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 nıce yıllara ıyıkı dogdun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 hayat sana hep sevgi sunsun..mutlu yıllar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 nice senelere:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackpearly Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 çok teşekkür ederim arkadaşlar... önce feli sana daha da çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettin.. seni çok sevıyorum.. yol arkadaşım birlikte nice yıllara çok şanslıyım ki hayatımda sen varsın... seni seviyorummmmm felicim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nymph3tamin3 Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 iyikii doqduuuunn (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gredeath Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 pasta çok güzel görünüyor:Diyiki doğdunnnn:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 iyiki doğdun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 iyiki dogdun .( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 İyi ki doğdun.Gönlünce istediğin herşey senin olsun, mutlu yıllar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 acaba bu pastanın aynısından yapılabilirmi:S depresyona giricem ya nasıl güzel bi pasta bu böyle.....hemen olsada yesem ya offf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dd/Birthday_candles.jpg/700px-Birthday_candles.jpg iyi ki doğdun ve haydi üfLe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 iyi ki dogdun black...:D... ahanda hediyem...:D...özlemişsindir...:D http://img391.imageshack.us/img391/5426/b10260096absent3lx4.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 nice senelere bu da hediyen kanlı kontes in küveti http://rainbow.iphorum.com/userpix/229006_resm1sa2_1.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackpearly Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 hepsi harika çok teşşekkür ederim kanlı küvetim içkilerim ve pastalarım hepsi o kadar güsel ki çok sevindim çok teşekkur ederım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 heeppii pörttleeeksss Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sambala Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 canım benim. doğum günün kutlu olsun, en kötü günlerimizin bu günlerdekinden daha iyi olması dileğiyle.. seni seviyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackpearly Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 bu başlık benim içinde.... çok uzun zamna olmuş ben forma girmeyeli... çok özlemişim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 bu başlık benim içinde.... çok uzun zamna olmuş ben forma girmeyeli... çok özlemişim. hoşgeldin de keşke doğum gününde gelseydin geç gelmedin mi biraz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackpearly Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 o zaman görmüştüm canım.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 O zaman evine hoşgeldin diyelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackpearly Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 hoşbuldukkkkkk... birde feliyi yakayabilsem mükemmel olucak çok özledim bitanemi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.