wenoms Oluşturma zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 5, 2008 Ghost Of You - My Chemical Romance http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/music/mychemicalromance/my_chemical_romance_1.jpg Ghost of You I never said id lie and wait forever Asla demedim yalan söyleyip sonsuza dek bekleyeceğimi If I died wed be together Eğer ölmüş olsaydım birlikte olurduk I cant always just forget her Sadece onu her zaman unutamıyorum But she could try Ama o deneyebilir At the end of the world Dünyanın sonunda Or the last thing I see Ya da göreceğim son şey You are Sensin Never coming home Eve asla gelemem Never coming home Eve asla gelemem Should I Gelmeli miyim And all the things that you never ever told me Ve bana hiçbir zaman anlatmadığın her şey And all the smiles that are ever ever... Ve tüm gülümsemeler ki hiç… Ever... Hiç… Get the feeling that youll never ll alone Hiç Hissetme yapayalnız olacağını And I remember now Ve şimdi hatırlıyorum At the top of my lungs in my arms she dies Kollarımda ciğerimin üstünde o ölüyor She dies Ölüyor At the end of the world Dünyanın sonunda Or the last thing I see Ya da göreceğim son şey You are Sensin Never coming home Eve asla gelemem Never coming home Eve asla gelemem Should I Gelmeli miyim And all the things that you never ever told me Ve bana hiçbir zaman anlatmadığın her şey And all the smiles that are ever gonna haunt me Ve aklımdan hiç gitmecek tüm o gülümsemeler Never coming home Eve asla gelemem Never coming home Eve asla gelemem Should I Gelmeli miyim And all the wounds that are ever gonna scar me Ve iz bırakmayacak tüm o yaralar For all the ghosts that are never gonna catch me Ve beni asla yakalayamayacak tüm hayaletler için If I fall Eğer düşersem If I fall (down) Eğer düşersem (aşağı) At the end of the world Dünyanın sonunda Or the last thing I see Ya da göreceğim son şey You are Sensin Never coming home Eve asla gelemem Never coming home Eve asla gelemem And all the things that you never ever told me Ve bana hiçbir zaman anlatmadığın her şey And all the smiles that are ever gonna haunt me Ve aklımdan hiç gitmecek tüm o gülümsemeler Never coming home Eve asla gelemem Never coming home Eve asla gelemem Should I Gelmeli miyim And all the wounds that are ever gonna scar me Ve iz bırakmayacak tüm o yaralar For all the ghosts that are never gonna... Tüm o hayaletler için ki onlar asla… Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wenoms Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 İyi Değilim Dürüstlük istiyorsan, söylemen yeterliydi Seni asla yüz üstü bırakmam yada git demem Bu yolda olmasam daha iyi Bütün o kirli görünüşler için Erkek arkadaşının çektiği resimler Ayağını kırdığını hatırla İkinci kattan atladığın zaman İyi değilim İyi değilim İyi değilim Beni yıpratıyorsun Hayatın gördündüğü gibi olmadığını sana göstermem için ne gerek (İyi değilim) Tekrar tekrar söyledim sana Şarkı söylüyorsun fakat ne anlama geldiğini bilmiyorsun Bir şaka ve görünüş olmak için Kıvrımsız bir başka çizgi Seni son bi kere sardım ve ikimizde sarsıldık İyice bi bak İyi değilim İyi değilim İyi değilim Beni yıpratıyorsun Kirli görünüşleri unut Erkek arkadaşının çektiği resimleri de Beni kitap gibi okuyacağını söylemiştin Ama sayfaların hepsi yırtık ve yıpranmış İyi değilim İyi değilim İyi değilim şimdi Ama gerçekten beni dinlemelisin Çünkü sana gerçeği söylüyorum Gerçekten, İyi değilim (Bana güven) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkjeanne Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 İyi değilim[iyiyim] İyi değilim[iyiyim[ İyi değilim şimdi[iyiyim şimdi] Ama gerçekten beni dinlemelisin Çünkü sana gerçeği söylüyorum Gerçekten, İyi değilim (Bana güven) aslında orda iyiyim diyor ama dalga geçermiş gibi.. iyiyim.. hıı evet tabi ya gibisinden.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 eline sağlık napsın jojuk ya daha :D o mimikleri nasıl yansıtıcak sözlerle:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 iyi çalışma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.