DEB. Oluşturma zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 5, 2008 Evet arkadaşLar kediciLer başLığı oLuyor da neden kapLumbağacıLar başLığı oLmasın MisaL benim hem kedim hem kapLumbağam var .. Bu da resmi .. http://img67.imageshack.us/img67/3347/osmanss6.jpg evet arkadaşLar .. bu benim su kapLumbağam " Osman " .. daLga geçmiyorum cidden Osman'ımızı da Pati'mizden ayırt etmeyiz .. Eskiden de yazLığımızda 3 kara kapLumbağamız vardı .. AdLarı ne mi hiç sormayın .. 1.si " Tom " 2. " ve " 3.sü ise " Jerry " idi .. çocukLuk akLı işte .. ee sizin yok mu "kapLumbabanız"* ? *: küçükken kapLumbağaLarımıza "kapLumbaba" dermişim de :D .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 anaaa Osman naber nan super bişeymiş bu ya cok hosuma gitti kedileri sevmem ama kaplumbaba iyiymiş su tom ve jerry kptm :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 :D:D öyLeyim ben azıcık egzantirik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 benim vardı ama ama ... Öldüü Bahçemize gömdüm çocuklar çıkartıp havada atıp tutuyordu.Bir iki tanesini azarladım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 caniLer.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 komple "hayvanları sevenler" desekte cafe bölümünü işgal etmesek:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 paçalı güvercin sevenler buraya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Pardon .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Pardon .. asma suratı yahu severiz kaplumbağaları canımızdır ciğerimizdir onlar keretalar.. kerreta carreta lar:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 kaplumbağa lan.... benim iki tane var. gerçi birisi kardeşimin ama irisi benim.. adı gargamel... kardeşiminkinin adı yok. koymadı, bende koymadım.. benimki dövüyo lan onu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 asma suratı yahu severiz kaplumbağaları canımızdır ciğerimizdir onlar keretalar.. kerreta carreta lar:D tamam asmam.. teşekkürLer bu arada gargameLe seLam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jessica Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 Fcuk'la benimde var Fcuk bana almıştı aslında ama annem istemedi ne zararları varsa artık Fcuk bakıyo resimlerini de ekleriz isimleri kaplum ve bağ :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 Fcuk'la benimde var Fcuk bana almıştı aslında ama annem istemedi ne zararları varsa artık Fcuk bakıyo resimlerini de ekleriz isimleri kaplum ve bağ :D:D Hemen düzelteyim onun adı ''ba''.. Fotoğraflarını yakın bir zamanda atarım. Bitanesi fazla gelişti yahu diğerine göre.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 tek kötü yanı kötü kokmaları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 bence eLine aLınca tırnakLarını geçirme çabaLarı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloody_Mary Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Aaaa güzel bi konu açmışsın.Benim de var kapluşum.Adı Denniss 1 yaşında .Önüne gelen herşeyi yiyesi gelir.Tavuk etine bayılır.Hele de canlı balıkları 2 dk içinde miğdesine indirir.Senin Osmanla tanıştıralım mı:rofl:.Birlikte çapkınlık yapsınlar:p:p:p.Fotoyu ekliyorum buraya.:thumbsup:. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 bende de iki tane var ama birisi ablamın. ablamınkinin adı mısır benim kaplumbagamın adıda kocaman:D http://img297.imageshack.us/img297/4706/1001082103hr8.jpg sagdaki benimki:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloody_Mary Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 Pek sevimlilermiş keratalar...:D:D.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Enee kapluşların da konusu açılmış bu sitede de yok yok yani Benim kapluşumun adı da minik mamalarını yemiyo tavuk ve sosisle besliyorum enteresan o da annesine çekmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Su kaplumbağası mı? Bizim de bahçemizde vardı, salatalıklarımı kemiriyordu. İstersen bi dene salatalığı, marulu. O değilde bahar gelince bizim bahçe şenleniyor. Birkaç ay sonra kaplumbağa gelir yine. Geçen yıl birde kirpi vardı. Kedilerin yemeklerini yiyordu. Biraz yaklaşınca topaç gibi oluyodu. Enee kapluşların da konusu açılmış bu sitede de yok yok yani Benim kapluşumun adı da minik mamalarını yemiyo tavuk ve sosisle besliyorum enteresan o da annesine çekmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Su kaplumbağası mı? Bizim de bahçemizde vardı, salatalıklarımı kemiriyordu. İstersen bi dene salatalığı, marulu. O değilde bahar gelince bizim bahçe şenleniyor. Birkaç ay sonra kaplumbağa gelir yine. Geçen yıl birde kirpi vardı. Kedilerin yemeklerini yiyordu. Biraz yaklaşınca topaç gibi oluyodu. Evet su kaplumbağası daha bi kaç haftalık yavru marul verdim onu da beğenmedi hasbam yemek ayırıyor daha çok etcil benim kapluş salatalığı denemedim onu da veriyim bi ara yer umarım çok az yemek yiyor ve paso uyuyor mevsimle alakalı herhalde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Bizdeki kara kaplumbağasıydı. Su kaplumbağları denizde yosun yemiyodur heralde, doğru etçil olabilirler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Bizdeki kara kaplumbağasıydı. Su kaplumbağları denizde yosun yemiyodur heralde, doğru etçil olabilirler. Bazı otları yiyorlarmış genelde etciller ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Petshop'larda kaplumbağa satışı yasaklandı arkadaşlar, yeni ve yerinde bir karar olmuş. Küçükken ben de kaplumbağa bakmıştım ama, aslında kaplumbağa; kedi köpek gibi evcilleştirilebilecek bir hayvan değil ve doğal ortamda yaşamaları onlar için çok daha sağlıklı. Herhangi bir petshopta kaplumbağa satıldığını görürseniz zabıtalara şikayet edebilirsiniz, kesinlikle işlem yapılacaktır o kişiler hakkında. " Banane " demeyin bu tür durumlarda asla, bir kişi çok şeyi değiştirebilir. Bu kişi neden siz olmayasınız... Hayvanların korunmaya muhtaç masum canlılar olduğunu unutmayalım lütfen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Benim de iki tane vardı. Biri daha küçükken uçmağa vardı, diğeri kabına sığmayacağı günleri görecek kadar yaşadı. Kötü kokması bir yana artık hayvana acıyordum. Sıkışmış, yalnız, acıksa belli edemeyecek bir canlıydı. Köyümüzdeki bir göl kenarına bıraktım onu ve koşup suya atladı. Oradan her geçtiğimde selam veririm belki oralardadır diye Ondan sonra da hayvanları camlar, duvarlar ve kafeslerle kısıtlamanın doğru olmadığını anladım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.