Kalpsiz Oluşturma zamanı: Temmuz 6, 2008 Oluşturma zamanı: Temmuz 6, 2008 ...Nedense eskiler hep kiymetlilerini yastık altında saklarmış ? En güvenli yerin orası olduğunu düşünürlermiş.Bizlerde çocukken bayramlıklarımızı , yada yeni alınan eşyalarımızı yastık altında okşayarak saklayıp tatlı uykulara dalmazmıydık. Büyünce de aşklarımızı yastık altında saklamaya başladık galiba. Hep yeni kalsın , bizim olsun, kimselere el sürmesin diye .Oysa hep el değdi ,yeni tarafları kalmadı hiç . Doğru yerde mi saklayamadık acaba ? Yoksa yerleri orası değilmiydi ? Aşkın hep özenilen tarafı incinmiştir, eksik kalmıştır.Bir zaman sonra aşk boyut değiştirip yerini sevgi gibi , tutku gibi başka duygulara bırakmıştır.Bu duygular ki hep kalıcı olan diye hikayeler de felsefeler yaratılmıştır. Neden aşk hep kalıcı olmaz ki ? Neden hep boyut değiştirmeye maruz bırakılır ki ? Bunun başka förmülü yokmudur ki ? Aşk bir ömür boyu olmaz mı ? Peki ben yastık altında saklasam bir ömür boyu sürmez mi ? Sürer elbet , sürer iki gözüm de bu aşka nazarlar değer. Yastık altı olan her şey gibi onuda karıştırmak isterler , gizliliği olduğundan yasak olduğunu sanırlar , kılıfını değiştirmeye sinen kokuyu silmeye kalkarlar.Başımı yastığa koyduğumda rahatsız ederler sonra seni benide.Uykularımızı kaçırırlar ... Aşkı alsam sandıklara saklasam o da olmaz .Günü gelince sandığın açılıp yer değiştirme vakti gelir her çeyizlik dantel gibi.Oysa ben işlemişim onu yüreğimle, gözümle , hatta gözyaşımla. Aşkı saklayacak yer bulamaz olduk artık hayatta .Saklanacak, özenilecek tarafı mı kalmadığından yoksa yaşanası aşklar geçmişte mi kaldığından bilemiyorum. Şimdi ben başımı yastığıma koyduğumda aşkı gökyüzüne bırakıyorum , dönüp gelsin de yastığımın altına kendi saklansın diye ... alıntıdır Alıntı
katilanestezist Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 güzelll emeğine sağlık:D ama ben aşkımı kalbimde saklıorum işte saklancak yer ama haketcek aşkı bulmak önemli Alıntı
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 Yazar Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 Hakedilmedikten sonra aşk diye birşey yoktur. Alıntı
katilanestezist Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 aynen bende buna katılıyorum zaten ama benim aşkım zaten benim aşkımı hakketcek insan sorun yok;) 1 Alıntı
felidae Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 eline sağlık...güzel bir yazı 1 Alıntı
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 Teşekkürler. Hoş bir yazıydı. Bilmiyordum böyle şeylere ilgin olduğunu:) Alıntı
nazirella Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 yazın güzelmiş bende yastımın altına koyam aşkı:)en güvenilir yer kimse bulamasın Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.