Kalpsiz Oluşturma zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 7, 2008 Ey yükselen yeni nesil! İn ulan aşağı Acele ise seytan karisir. imza : diyanet isleri baskanligi - benim bi b.ka karistigim yok!!!!! imza : Şeytan İlimdir insanin rehberi, duvardir i.nenin defteri. Dereceye girmek icin cok calisti. hasta oldu, simdi derece ona girdi.. Ben seni esekler gibi sevdim; sen beni katirlar gibi teptin Ne sosyalizm,ne faşizm yaşasın erotizm Bu işin kitabını yazdım,korsanı çıktı satmadı. Buraya çöp bırakan anasınıda bıraksın. Buraya çöp dökeni tavana asarım Üstüne smaç basarım İçki içmek, mermi atmak ve balık tutmak yasaktır. adam kesmek kesinlikle yasaktır Kodum mu sit down Realite alkol kaybindan kaynaklanan bir iluzyondur Benim adım kerim sülalenizi öperimmmm Ne kadar dönersen dön Dötün hep arkandadır Berber saç sakal eder Kırdi karti geçmez Donturma bulunur Bunu Yazan Tosun Okuyana Kosun Cevap: Olum Tosun sen daha toysun... bunu okuyan sana koysun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Realite alkol kaybindan kaynaklanan bir iluzyondur Ve en sevdiğim alkolik sözlere bir yenisi daha eklendi (Diğerleri için bkz.: "Alkol bütün kötülüklerin anasıdır,ana gibi yar olmaz" "Viski şişelenmiş köpektir,köpek insanın en iyi dostudur") Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.