Rimmon Oluşturma zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 7, 2008 (Bir dostumun imzasına ithafen kurgulanmıştır) Latince okumalar ve tütsü dumanın, 5 titrek mumla,biraz civa buharı Ve zamanın bekçileriyle; Evrenin sahibi. Rüzgarla konuştu,ağaçlarla... Ve kokladı yıldızları. Kolkolaydı; Gecenin hükümdarıyla, Işığın kudreti. Ve sessizliğin asaleti, Bastırırken kutsal sözleri; Öğrendi, Aslında her çocuk, Rüzgara ve yıldızlara fısıldanarak; Büyü yapıldığını bilirdi.... Demon çemberinde bir gün dönümü, Ve aklın zinciri "Din"ler ile Garip bir dilenci vardı, Gecenin sonunda. Düştü son kum tanesi sonra, Işık parlarken,dağıldı gecenin yüzü. Altıgen geometrisi ile tastamam Bir felsefe taşı peydahlandı, Magier'in ruhunda. O taş ki bütün hataları kırıp, Her kusuru saf altına çevirendi. Ve borular çaldı, ve kapılar açıldı Ve bir sürgün sonlanıp zaferle, Ruhunda şehirler yağmalandı. Oysa bütün çocuklar, Bilirlerdi, Rüzgara ve yıldızlara fısıldandığında, Büyü yapıldığını... Kırıldı gönye,kafatası kırıldı. Çocuğun çığlığıyla,bir damla yarasa kanı. Büyücünün hırsı, Kralın buyruğu; Birşeyler yapabilen, Yalnızca çocuktu. Bırakırdı sınırsızca doğaya kendini Ve güvenirdi Ve alamasa da isteğini, Gücenmezdi, Vazgeçmezdi asla... Magier artık anlıyordu. Lakin anlayıp kelimelere dökse bile Anlatamayacağını da da anlıyordu. Kelimelerin kifayetrsizliği, Doğallıktan kopuşu lanetlemeye yetmezken; Yükseliyordu yeni gün. Ve günün doğduğu yerde, Yeni buyruklar,yeni hırslar ve Ölüm ve entrika ve zulüm ile Tekrarlanıp duran ve bağlaçlarıydı; Filizlenen.... Sahte bir edebiyatçı gülüşüyle, Kini ve aşkı yazanların Tutkulsrıyfı oysa, Geceleri parlayıp,güneşle sönen. Milliyetçilerle,çocukluk hırsızı Ana-babalarındı sabahlar. Ve para hırsıyla şehvetlenen; Materyalist cambazlarla, Kaotizm kurucusu,redd-i sezgici, "Yeni bilim"cilerindi. Toplum,din ve bilumum baskı ile, Gölgelenen şahsi gerçekler İçimizde soluyordu. Artık ateşi ve ölümü görenlerdendi Magier, Kulaklarında eski bir ispanyol ezgisi, Herşey ona tanıdık, Ve herkes yabancıydı. Ve hatırlayığ çocukluğunu, Dedi; "Bir zaman ben de muktedirdim, Her çocuk gibi, Rüzgar ve yıldızlara fısıldanıp, Bilirdim büyüler yapmasını. Lakin işledim cürmün en büyüğünü, Çocukluğu terk ederek,kaçtım Tüm insanlığın olandan. Sezgilemekten korkar oldum Zamanla. Şükür ki,hatırlayabildim artık." Ve yalnız bir maça papazıyla, Kırılgan bir kupa ası. Kaderin hükmü,gözlerden ırak ellerin Attığı zarlardaydı..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Ve aklın zinciri "Din"ler ile Garip bir dilenci vardı, Gecenin sonunda. Düştü son kum tanesi sonra, Işık parlarken,dağıldı gecenin yüzü. Artık ateşi ve ölümü görenlerdendi Magier, Kulaklarında eski bir ispanyol ezgisi, Herşey ona tanıdık, Ve herkes yabancıydı. bırlestırdım cok guzel olmus ,buyuk bı haz aldm okurken tşk ler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Beğenmene sevindim,ben teşekkür ederim ilgin için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.