blueboy Oluşturma zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 7, 2008 Bende şu forum oyunları bölümüne bi konu açayım dedim Küfür yazmadan mülayim cümlelerle laf koyun lütfen kavga olmasın:D... pştt alttaki üye fazla laf koyma bana , bende senin altına geçebilirim her an aklında bulunsun:D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Açmasan olmazdı sanki,eksik kalamadın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 kalamazdım tabii sana mı sorcam:D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 içinde kaldı dimi kimseye laf koyamıyom dedim burda konu açtın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 İstediği yere açar senimi ilgilendiriyor:D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 sana hesap veremem aynı kalitede değiliz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 size ne yahu herkes haddini bilsin:p Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 hiç terbiye bilmeyenlerde var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 sende onlardan birisisin galiba:p 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Dikkat et onlardan biri bişey yapmasın sana 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Al birini vur ötekine ne fark ederki bunlar ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 yalnız bu konu 2 li tartısmaya acık bi halde her an konu rayından cıkar söyleyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 niye ki mesafeli konuşuyoruz alınmayı gerektirecek birşey yok maksat şaka yapmak alınan olursa lütfen söylesin:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 senne ordan giriyorsun kendi başımın çaresine bakabilirim kalpsiz lafım sanaydı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 1.si konunun amacı belli alınacak gocunacak arkadaslar girmez 2- @emtrem asıl sanane ben orda belki kendimden bahsediyodum anlayıs kıtlıgı varsa bi doktora görün yani erken yaşlanma belirtileri bunlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 sarhoş filanmısın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Ben değilim de senin ruh halinden endişeliyim yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 niye tüm geri zekalılar beni bulurki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 "1.si konunun amacı belli alınacak gocunacak arkadaslar girmez :)" demiştim burada gerizekalı olan biri varsa sensin Eğer söylediklerinde ciddiysen bu seviyede biriyle muhattap olmaya meraklı deiglim Hadi eyvallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ENDLESS Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 sakin ol tusubasa kılıklı (bak ben ciddi deilim ona göre ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 teşekkürler Sağol ya, zombisin mombisin ama seviyoruz seni 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Yahu iki saç baş yolacaktık alınmak yok...Yırtarım adamın ağzını Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Ne gergin bir ortam küçücük bir elektrik kaçağı olsa bu oyundan forumu patlatırsınız siz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Yahu iki saç baş yolacaktık alınmak yok...Yırtarım adamın ağzını Kanatlarını yolarım senin Ne gergin bir ortam küçücük bir elektrik kaçağı olsa bu oyundan forumu patlatırsınız siz Harbi ya.Ama sen süpürgenle temizlersin ortalıgı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ENDLESS Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 herşeyede burnunu sokmasana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar