Kalpsiz Oluşturma zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 7, 2008 Çaresizlik değil benim senden gidemeyişim..! başka birşey... daha yüce... daha akılalmaz... daha sınırsız... uçsuz bucaksız,dursuz duraksız... Çok güvendim galiba... Çok inandım... Hep yanımda kalırsın sandım. Bir gittin... Boşluğunu doldururken yerine koyduğum her sureti SEN sandım! "Cepleri boş bir gidişi bırakıyorum sana.. Bu gidiş beni de bitirecek biliyorum ama dokunsam ağlamaklı oluyor omuz başların, yaslansam uçurumsun.." Düşüyorum uluorta..Soğuk kaldırım taşlarının arasına doluyor yol yordam bilmez harflerim..Kan revan içinde mevcudiyetim.. İçi kalabalık susmalar biriktiriyorum yüreğimin ipsiz uçurumlarında.Susuyorum olmuyor,konuşuyorum olmuyorum..Güpegündüz vuruluyorum sol yanımdan..Eksiliyorum yüreğinden / siliniyorum cümlelerimden. Sana Geldim..Son'a...... http://img111.imageshack.us/img111/8694/mordaglarvi5.jpg " Gözbebeklerinde kendim yerine başkasını gördüğüm insan;yalan söylerken bile nasıl bu kadar masum durabiliyordun? Oysa ki sarılırken sana,başka bir tenin soğuk kokusu varmış bedeninde,bilmiyordum. İçten içe ağladığım onca gecenin hesabını nasıl verebilirsin ki.Söyle;en fazla kaç intiharıma sebep olabilirsin?Yüreğimin sancılarını nasıl yok edebilirsin? Bu gece başka bir ölüm gecesi daha!Bu kez gem vurmadan geldim acılarıma...Senin yüreğin uçurum ve ben hiç korkmadan cesurca ölmeye razıyım kollarında... Kahretsin!Sana son bir defa daha sarılmak için o soğuk kokuyu duymaya bile razı olmak ne kadar acı.... Korkularımı ve heyecanlarımı bir yana koyup,yanıma sadece her zaman hasret olduğum yüzünü alıp gidiyorum bu gece ölüme... Peki bir geceliğine müsait mi yüreğin? Sadece ölüp son bir kez gideceğim..." " Söylenen tüm sözler,yazılan bütün yazılar sana dair." " Yapılan bütün besteler senin için,dinlediğim bütün şarkılarda hep sen varsın.Ve bütün bu ağaçlar,bu deniz,bu rüzgar,bu yağmur senin için... Sana ait ya bütün yaşadığım güzellikler,bütün çirkinliklerse senin güzelliğinin onayı için.Bu koca evren,evrende her ne varsa senin için.Bu deniz kenarı,kayalara vuran dalgalar ve aşık olduğum yosun kokusunda bile hala sen varsın... Diğer tüm insanlar senin için nefes alıyorlar,sadece senin için kendilerine verilen rolleri oynuyorlar bu dünyada.Kırmızı ışıkta mendil satan çocuk da bıçağı bileyen amca da balkonda halı yıkayan teyze de ana kahramanı sen olan bir romandaki kahramanlar sadece... İstediklerine sahip olduğunda yüzünde oluşan gülümseme yaşama nedenim,olmadığında gözündeki yaş ise benim,akıyorum damla damla...Anlasana... Bil ki hala her gece;ruhuma bıraktığın sızı ve bana o gülümseyerek bakan yüzünün hayaliyle beraberim..." http://img1.blogcu.com/images/r/i/h/rihtimyalnizliklari/alone20in20the20dark.jpg " Gitmeyi öğrettiler bana,kalmak nasıldır...? Nasıldır bir göğüste endişesiz uyumak...? " " Git diyorum sana,kalma yüreğimde,bu kadar özleteceksen kendini. Bir bakış;gözüm gözüne değiyor;hissediyorum... Gitme diyorum.Kal geldiğin yerde. " Ne gitmelerin bitiyor; Ne de benim sana kal demelerim..." " Gittin... Oysa geldiğin gün gideceğini biliyordum Hazırdım gidişine, Kaçak zamanları yaşıyorduk Zaman bitecek ve sen gidecektin Bense,gidişinin ertesi günü Hayatıma kaldığım yerden yeniden başlayacaktım, Başlayamadım..." Alıntıdır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okyanussue Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 " Gitmeyi öğrettiler bana,kalmak nasıldır...? teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2008 muhteşem bir yazı..teşekkürler paylaşımın için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.