Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2008 Kızıl Ejder - Red Dragon Oyuncular : Anthony Hopkins , Edward Norton , Ralph Fiennes , Harvey Keitel , Emily Watson , Mary-Louise Parker , Philip Seymour Hoffman , Anthony Heald , Ken Leung Yönetmen : Brett Ratner Yapım Yılı : 2002 http://i169.photobucket.com/albums/u224/cine-suzi/RedDragonPoster.jpg Anthony Hopkins, en başarılı ve en tüyler ürpertici performansını sergilediği Dr. Hannibal Lecter rolüyle tekrar karşınızda. FBI ajanı Will Graham artık emekli olmasına rağmen Diş Perisi olarak bilinen seri bir katili bulmak için tekrar göreve çağırılır. Graham, bu vahşi cinayetleri durdurabilmek için ilk başta Dr. Lecter'ın zihnine girmesine izin vermelidir. Kızıl Ejder’de ilginç bir beslenme zevkine sahip Dr.Hannibal Lecter’ın macerasının ilk bölümüne gidiyoruz. Ajan Graham 3 yıl önce Chesapeake Ripper isimli bir seri katili yakalamak için Dr. Hannibal Lecter’dan yardım almış ama ölmekten kıl payıyla kurtulduğu araştırmasının sonucunda görmüştür ki Chesapeake Ripper, Dr.Lecter’ın ta kendisidir. Bu korkunç tecrübesinden sonra erken emeliye ayrılan FBI ajanı Will Graham, The Tooth Fairy olarak tanınan yeni bir seri katili yakalamak üzere tekrar göreve çağrılır. Ajan Graham bu acımasız seri katili yakalamak için hapse gönderdiği Dr. Lecter’dan bir kez daha yardım almak zorunda olacaktır Oscar ödüllü oyuncular Ralph Fiennes, Emily Watson, Harvey Keitel, Mary Louise Parker ve Philip Seymour Hoffman gibi oyuncuların inanılmaz performanslarıyla devleşen bu filmi kaçırmayın. http://www.filmkultur.net/Upload/1831/M/41287385_BadvIPLMaSCm751rmcs1deJihxDve6VN1aMnc244G9iYvoym.jpg İZLENİLMESİ GEREKEN SERİ KATİL-DEDEKTİF FİLMLERİNDEN DOKTOR HANNİBAL LECTERDA VARSA ZATEN İZLENİR:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2008 Kuzuların sessizliği üçlemesinin son filmi. Güzel filmdi. Özellikle dövmelere bayılmıştım. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2009 anthony..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2009 Ben nasıl olduda anthony bu filmini izlememişim tüh. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.