Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2008 Ölmektesin aldığın son nefesler bunu hissedebiliyorsun başının yanında eskimiş bir sayfa var ve de mürekkep bir de kalem ancak mürekkebin 2 satır yazmaya yeticek kadar ve anlamlı,kısa ve öz yazmak zorundasın coğu kişyi kırmışsın,kötü biri olduğunu düşünmektesin ve de pişmansın bu 2 satıra herşeyi sığdırmak zorundasın...Ne olurdu,ne yazardın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Hiç bir şey yazmazdım o duygunun tadını çıkartırdım. Belki kırdıklarım için "hepinizden özr diliyorum" yazardım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Ölmektesin aldığın son nefesler bunu hissedebiliyorsun başının yanında eskimiş bir sayfa var ve de mürekkep bir de kalem ancak mürekkebin 2 satır yazmaya yeticek kadar ve anlamlı,kısa ve öz yazmak zorundasın coğu kişyi kırmışsın,kötü biri olduğunu düşünmektesin ve de pişmansın bu 2 satıra herşeyi sığdırmak zorundasın...Ne olurdu,ne yazardın? Onları kırmışsam ve de gerçekten kötü bir insansam yazacağım iki satır : ...MUTLU SON.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Beni affedin..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Ben Öldüm gelince görüşürüz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 öldüm lan..... ya da olm kına yakın... ya da hortlucam lan sizin icin ya da öleni öpsünler hade bakalım gibi seyler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 ölüm senden korkmuyorum çırılçıplak sana geliyorum amma sapığım he Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Hepsi Şakaydı :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 :rofl: :rofl: süperdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 ciddi birşeyller yazsaydınız ne yazardınız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Bir zamanlar yaptığım; yanlış olduğunu bile bile devam edin doğruya inat yaşamaya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Mezarım güzel olsun, yeşil örtü istemiyorum! Hepinizi çok seviyorum... bunu yazardım sanırım Bir de ciddi gerekirse; Hep birlikte olmak isterdim şimdi birlikte olucaz soluduğunuz hava kadar yakınım artık size... ( ciddiyetsiz dursa da bu sözü eklemeliyim. ) Mezarım güzel olsun, yeşil örtü istemiyorum! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 bana güzel hayatı yaşama fırsatını vermeyen kahrolası dünya mekanını terk ediyorum.yaşamım boyunca benden aldıklarını nerene sokucaksın acaba bunu hiç bilmiyorum... Anne seni seviyorum...üzülme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Heheheee hep sen bana kazık attın hayat,şimdi sıra bende Naniiiiiik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2008 Heheheee hep sen bana kazık attın hayat,şimdi sıra bende Naniiiiiik :rofl: :rofl: yarıldım gülmekten :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Yaşamım, yaşamın nasıl tükendiğini yaşamaktan ibaretti!... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 daha karpuz kesecektik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 goodbye cruel world:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 kızacak ne vardı?.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapisisik Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Hoşgeldin Azrail .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 ah halis ahhhh ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 O'lum sıçtık lan tanrı varmış hakkaten koşun camiye,sinagoga,havraya olmadı saklanın bişyler yapın çok sıcak lan burası,üstelik lucifer tavla oynamayı bilmiyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 O'lum sıçtık lan tanrı varmış hakkaten koşun camiye,sinagoga,havraya olmadı saklanın bişyler yapın çok sıcak lan burası,üstelik lucifer tavla oynamayı bilmiyo süper yorunmlar yapıyosun ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2008 son söz yaşamı boyunca doğru bir şey söyleyememiş ahmaklar içindir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2008 vayyyy lafa bakkkkk boynuzsuz geyikler vay bee benden iyi laf eden birini gördüm:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.