Jump to content

Ölmeden Önce 1-2 Satır

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Ölmektesin aldığın son nefesler bunu hissedebiliyorsun başının yanında eskimiş bir sayfa var ve de mürekkep bir de kalem ancak mürekkebin 2 satır yazmaya yeticek kadar ve anlamlı,kısa ve öz yazmak zorundasın coğu kişyi kırmışsın,kötü biri olduğunu düşünmektesin ve de pişmansın bu 2 satıra herşeyi sığdırmak zorundasın...Ne olurdu,ne yazardın?

Yanıtlama zamanı:

Hiç bir şey yazmazdım o duygunun tadını çıkartırdım.

Belki kırdıklarım için "hepinizden özr diliyorum" yazardım.

Yanıtlama zamanı:
Ölmektesin aldığın son nefesler bunu hissedebiliyorsun başının yanında eskimiş bir sayfa var ve de mürekkep bir de kalem ancak mürekkebin 2 satır yazmaya yeticek kadar ve anlamlı,kısa ve öz yazmak zorundasın coğu kişyi kırmışsın,kötü biri olduğunu düşünmektesin ve de pişmansın bu 2 satıra herşeyi sığdırmak zorundasın...Ne olurdu,ne yazardın?

Onları kırmışsam ve de gerçekten kötü bir insansam yazacağım iki satır :

...MUTLU SON....

Yanıtlama zamanı:

öldüm lan.....:blink:

ya da

olm kına yakın...

ya da

hortlucam lan sizin icin

ya da

öleni öpsünler hade bakalım

gibi seyler..:blink:

Yanıtlama zamanı:

Mezarım güzel olsun, yeşil örtü istemiyorum! Hepinizi çok seviyorum... bunu yazardım sanırım :rofl: Bir de ciddi gerekirse; Hep birlikte olmak isterdim şimdi birlikte olucaz soluduğunuz hava kadar yakınım artık size... ( ciddiyetsiz dursa da bu sözü eklemeliyim. ) Mezarım güzel olsun, yeşil örtü istemiyorum!

Yanıtlama zamanı:

bana güzel hayatı yaşama fırsatını vermeyen kahrolası dünya mekanını terk ediyorum.yaşamım boyunca benden aldıklarını nerene sokucaksın acaba bunu hiç bilmiyorum...

Anne seni seviyorum...üzülme

Yanıtlama zamanı:
Heheheee hep sen bana kazık attın hayat,şimdi sıra bende

Naniiiiiik :rofl:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: yarıldım gülmekten :rofl: :rofl: :clapping:

Yanıtlama zamanı:

O'lum sıçtık lan tanrı varmış hakkaten koşun camiye,sinagoga,havraya olmadı saklanın bişyler yapın çok sıcak lan burası,üstelik lucifer tavla oynamayı bilmiyo :rofl:

Yanıtlama zamanı:
O'lum sıçtık lan tanrı varmış hakkaten koşun camiye,sinagoga,havraya olmadı saklanın bişyler yapın çok sıcak lan burası,üstelik lucifer tavla oynamayı bilmiyo :rofl:

süper yorunmlar yapıyosun ya :clapping::rofl:

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...