Kalpsiz Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2008 Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2008 evet çok sessiz olmalıyız usulca içeri girip rehineleri alıcaz +korkmayın arkanızda ben varım -sen kimsin lan +Recep`in oğluyum iş bulucam filan demişsiniz geldim bende çalışmaya -lan manyak yürü evine -korkma rıza arkanda ayı var +lan bişeyler yanlış gidiyor -diyalog kurbanı hiç görmemiştim -evet beyler hazırsanız operasyon başlasın. sessiz olup ilerleyin dikkatli olun adamlar silahlı +korkmayın arkanızda biz varız -evet korkmayın arkanızda onlar var siz kimsin be +abi ne bileyim otobüsteydik biz şöfor arkalara doğru ilerlete ilerlete sizin arkanıza kadar geldik -gidip emekli olayım bari -necati korkma arkanda ben varım +oğlum bende ondan korkuyorum ya -aman iyi ki geçen gün bir pandik attık demediğini bırakmadın +lan çek şu elini dö..mden -ay yine mi pardon kendime hakim olamıyorum -ya oğlum çok korkuyorum ben nerden girdik bu ormana.. +abi ne bileyim işte kaldık burda -şuraya doğru bir yürüsek sanki ordan gitmedik hiç ayı: korkmayın çocuklar arkanızda ben varım +oh be yardıma geldi biri -gulp -korkma arkanda ben varım +abi 100 metre geriden geliyosun ya -olsun varım ve hep varolacağım +korktun di mi -varlığım varlığına armağan olsun +allah belanı +korkma arkanda ben varım -bi kerede önümde ol be necmi Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.