Kalpsiz Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2008 birinci yeğen: - amca kendine işkence edilmesinden zevk alanlara ne deniyordu? exnihilo (amcadır kendisi) + mazohist. birinci yeğen: - peki başkalarına işkence etmekten zevk alanlara ne deniyordu? exnihilo: + sadist. ikinci yeğen: - diğerlerine ne deniyor? **** -abla sen gitar mı çalıyosun? -evet. -o zaman ben sana abayı yaktımı çalsana. -.........!!! **** + dayı bu ne? - çakmak güzelim + niye? - ?!?1? **** küçük yeğen annesine oyuncak aldırmaya çalışmaktadır. ex bunu önlemek ister: + afrika´da kaç milyon çocuk hayatlarında hiç oyuncak görmüyorlar. - banane; bizim paramız var! yaş:4 **** -abla ben evlenince arabam olcak dimi? +evlenmeden de araba alabilirsin bazı şeyleri yapmak için evlenmeye gerek yoktur ayşecim -ama abla çocuğum olsun istiyorum +hönk **** yaş:3 + bu ne? - ev çocuğum + bu ne? - koltuk çocuğum + bu ne? - o da ev çocuğum + bu ne? - araba çocuğum .... bu diyalog bir müddet sürer. + bu ne? arkadan sinirli bi ses: o ebenin töbe töbe **** -erkek kopekler sunnet olur mu? _+%&^? **** anne: bu ceket sana büyük oldu bey. çocuk: olsun anne iyi işte. babam bunu seneye de giyer. anne-baba: ?!?!?! **** -çocuk sen kyıpmı oldun? +üü.. -sen nerde oturuyorsun? +koltukta. **** anne ben senin karın olayım mı? +nası!? ne alaka kızım -sen babamın karısısın onun temizliğini yapıyorsun ama sana bakan yok. bari ben senin karın olayım da sana bakayım. +nası, nası? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nefertem Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Hahaha ELLerine sağLık kuzum:))))))))))))) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okyanussue Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 çocukları seviyorummmm bir anda seni başka bir boyuta çekiyorlar hele tatlı olucak böyle uslu uslu,yiyenim var alnına vuruyorum safın kocaman gözleriyle bana bakıo:huh: birayı veriyorum eline artisin şapkada ters elinde patlamış mısır hesabı birşey benle film izlio ciddi ciddi:rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 sinir ediyor bu sorular Emeğine ve ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 emegine saglık güzel olmuş...komik ve sinir sorular:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aXhi Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Emeğe saygı komikler sağol .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 böyle zamanlarda çocukların ağızlarını burunlarını dağıtmak istiyorumm:devil: sadist miyim ne:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sessizgemiler Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 şimdi ki çocukların hepsi dahi hepsi çok zeki yani 5 taneyeğenim var maaşallah hepsinin bir cevapları var akla zarar dialoglar paylaşım güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 böyle zamanlarda çocukların ağızlarını burunlarını dağıtmak istiyorumm:devil: sana katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.