MALCOLMX Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2006 Dünya deprem ve tsunami gibi doğal afetlerle mücadele ederken uzmanlar uzaydan gelen tehlikeye dikkat çekiyor: Dünyaya çarpması halinde 65 bin atom bombası gücünde etkili olacak ve 28 bin kilometre hızla yaklaşan Apophis göktaşı. 25 milyon tonluk göktaşı ile ilgili iki aşamalı bir teori var. Göktaşı 13 Nisan 2029'da Dünya'ya çarpmadan TV uydularının bulunduğu kadar yakın bir mesafeden geçecek. 7 yıl sonra ise Dünya'ya çarpacak. Yönü değiştirilebilir Kısacası Dünya için felaket senaryosunun asıl tarihi, 2036 olarak gösteriliyor. Apollo 9 mekiğinin unutulmaz astronotu Rusty Schweickart "Tehlikenin yaklaştığı gün için önlem almalıyız" dedi. NASA'nın göktaşını durdurmak için geliştirdiği 400 milyon dolarlık projenin adı "kütleçekimli traktör." Göktaşının yanına getirilip burada 1 yıl bırakılacak traktörün yarattığı kütleçekim etkisinin, göktaşının yönünü değiştireceği öngörülüyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 off çarpsada kurtulsak yıllardan beri bi çarpamadı yeter bea:P Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 daha 30 yıl var ya o zamana kadar kim öle kim kala Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 eger böyle bişi varsa ''daha 30 yıl var '' kelimesi yanlış bence denilmesi gerekn ''30 yıl kadr az bi süre kaldı'' dır bence...çnkü yaptıgımız hataları 30 yılda telafi etmek zordur...ve 30 yıl tahmin edildiğinden daha çbk geçer ayrıca o kadr büyütülecek bi zaman dilimi deildir.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 30 Yıl beklemene gerek kalmaz ve bu süre için de yani göktaşı çarp madan öle bilirsin...Bu mümkün yani mukadderat,kadar,alın yazısı artık ne diorsan işte.. boş yere bunu kurcalama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 ne dediğini anlamadım weysel....alın yazısını nie karıştırdın onu hiçmi hiç anlamadım tek söylediğim 30 yılın beynindeki kadr uzn bi süre olmadıgı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Senin anlamadığın yaptığım espri "daha 30 yıl var ya o zamana kadar kim öle kim kala :D" ve bunu kurcalaman da anlamamış olmanın belirtisi dir zaten son yazdığımda uzatma dedim hala kurcalıosun dostum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 30 Yıl beklemene gerek kalmaz ve bu süre için de yani göktaşı çarp madan öle bilirsin...Bu mümkün yani mukadderat,kadar,alın yazısı artık ne diorsan işte.. boş yere bunu kurcalama benım anlamadıgım bu cumle...kurcalamaya felan çalışmıorum sadece bana ne demek istediğini öğrenmek istiorum....yaptıgın espriyide anladım yalnızca olaya felsefik açıdan cvb verdım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Flames sadece gerçekçi oldum herkesin bakış açısı farklıdır sen 30 yıl sonrasını düşünürsün ben bugünümü kurtarmaya bakarım ..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 weysel ben olayın felsefe acısından yorum yaptım... ayrıca sen daha demın esprıydı dıosun sımdı cıddıye alıosun... anlamadım konuyu saptırmama neden oluosun burda keselım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 2012 dede çok büyük bi göktaı çarpacakmış her yıl bi göktaşı çarpıyo maşallah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 diormya bi çarpamadı gitti:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 yaw arkadaslar son gunlerde herkesın sınırlerı gergın galıba:( sadece gündemdeki bi haber diye yollamıştım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2006 göktaşımı çarpıyo noluyosa olsun .Yok dünyanın en kurak yazı gelicek yok deprem olcak yok göktaşı offffff offffffff.......2036ya zaten toprak olmuş olucam banane demi.Böyle konuşuyorum felan ama malkom alınma sakın ben kendi açımdan söylüyorum paylaştığın için saol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2006 yok ya niye alınıyım kolay kolay alınmam yorumun için saol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 2012 de kıyamet kopcak.. ve yine 2012 de mesih çıkcak (medihle elele) yine 2012 de göktaşı çarpçak vee sırada uzaylılar 2012 de incek....(bkz:insanın aklına ilk önce hangisi olcak yahu diye soru gelmesi) ve 2100 de şeytan incekk...vs.vs... şimdide 2036 dagöktaşı çarpcak... bendende bir teori; öss sınavından sonra intihar edeceğim.. şimdi gelelim benim teorilerime...açılın; (bkz:2012 de allah olduğunu idda eden uzaylı) (bkz: 2036 da bush un kafasına göktaşı düşmesi) (bkz:2012 yılına girerken taksimde çıkacak olaylar) (bkz:2012 de takvimin bitmesi ve işe geç kalan adam) (bkz: 21 aralık 2012 de kıyamet koparken bugün ayın kaçı diyen insan modeli) (bkz:2012 yılını bekleyen insanların bugünü yaşayamaması) (bkz:2012 de dünyaya gelen uzaylının dünyayı beğenmemesi) (bkz:2012 de uzaylıya taş atan adam) (bkz:2012 de türkiyenin iran gibi olması) (bkz:her uçan daireyi ufo sanan insan modeli) (bkz:2012 yi beklerken kıyametin çoktan kopması) (bkz:insanlar çağ atlıyacaz derken bir yandanda kıyamet tarihini çözeceklirini zannetmeleri kadar cahil olması) (bkz:2012 de uzaylıyı evlatlık edinen dede) (bkz:akabinde uzaylının insanoğlunu görürken korkup kaçması) (bkz:uzaylıya ıslık öttürmeyi öğreten insan modeli) (bkz:2012 de kadıköyde uzaylıya bira şişesi atan adam,akabinde kafasını yarması) (bkz:akabinde 2012 de uzaylıya tornavidayla saldıran tamirci) (bkz:dünyaya inen uzaylıyı tır kamyonuyla ezen adam, akabinde şöförün türk çıkması) bkz:2012 de uzaylıyı bastonuyla döven ihtiyar) kusura bakmayan kafa ütüledim ama her kafadan bi ses çıkıyor herkez bi teori atıorr..bende atayım dedim ölesine...düşünsenize o kadar olay aynı anda olsa????saçmalıklara inanmayalım bence insanlığı böle şelerle oyalıorlarr...(2012 yi bilmemem tabi!) (bkz:2012 de tüm gnoxis üyelerine selam ederim) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 valla yaa ne güzel maceralara adım atıyor dünyamız 2012 ve 2036 en sevdiğim yıllar olacak tanrı görmeyi nasip etsin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 30 yılı küçümseyip dışarı çıkarsın , kafana baz istasyonu devrilir ve o 30 yıllık ömründen de olursun. 30 yıl dünya insanı için uzun bir süre. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 yaşadıkça göreceksiniz.... -------------------- 30 yıl dünya insanına göre uzun bir süremi???? o zaman burda olmanın ne anlamı var?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hayiS Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 İki buçuk futbol sahası büyüklüğündeki Apophis göktaşının Dünya’ya 2036′da çarpma ihtimali 45 binde birden 250 binde bire indi. Dünya için bir iyi bir de kötü haber. Amerikalı astrofizikçiler, Apophis göktaşının 2036′da Dünya’ya çarpma olasılığının azaldığını belirtirken, aynı göktaşının 2068′de çarpması olasılığının ise arttığını bildirdi. Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesinin (NASA) yeni hesaplamalarına ve yayımladığı sonuçlara göre, 2004′te keşfinden bu yana kamouoyunda büyük ilgi toplayan 2,5 futbol sahası büyüklüğündeki Apophis göktaşının 2036′da Dünya’ya çarpması olasılığı iyice azaldı. NASA’nın California Pasadena’daki Jet Motorları Laboratuvarından Steve Chesley ve Palu Chodas’ın yeni teknikler ve veriler temelinde yaptıkları hesaplamalara göre, 2036′da göktaşının Dünya ile çarpışması olasılığı 45 binde birden, 250 binde bire indi. Çalışmalarını bugün Porto Riko’da yapılacak Amerikan Astronomi Birliği toplantısında sunacak olan astrofizikçiler, Apophis’in Dünya’ya 2029′da çarpması olasılığını yüzde 2,7 olarak hesaplamış, ancak daha sonraki hesaplamalar o yılda bir çarpışmanın olanak dışı olduğunu göstermişti. Buna karşın, göktaşı 13 Nisan 2029′da Dünya’dan sadece 22 bin 208 km uzaktan geçecek. Bunun daha önce modern zamanlarda gözlemlenmediği ve bu uzaklığın iletişim ve meteoroloji uydularından biraz daha yakın olduğu belirtiliyor. Apophis’in 2068′de Dünya’ya çarpması olasılığı konusunda henüz bir veri açıklanmadı. Apophis’in yörüngesiyle ilgili son hesaplamaların büyük bölümü, Hawaii Üniversitesi Astoronomi Enstitüsünden gökbilimci Dave Tholen ve ekibi tarafından yapılan gözlemler ışığında hayata geçirildi. ..... Az önce gördüm bu yazıyı.Çok da şaşırdım... ve bence bu iş böyle de uzar gider... Kısacası Apophis taşı 2029 da değil 2036 da değil 2068 de çarpacakmış ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.