enjiss Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2008 http://blafusel.files.wordpress.com/2008/04/angel_a.jpg Yapım : 2005, Fransa Tür : Komedi / Romantik Yönetmen : Luc Besson Senaryo : Luc Besson Oyuncular : Jamel Debbouze, Rie Rasmussen, Gilbert Melki, Serge Riaboukine, Olivier Claverie Şehrin yarısına onbinlerce dolar borcu olan Andre (Jamel Debbouze), yeteneksiz bir dolandırıcıdır. Teknik olarak kendisini bir Amerikalı olarak gören Andre Amerikan elçiliğinden hiç bir yardım alamaz. Daha sonra kendi güvenliği için polisin kendisini hapse atmasını istemekte de başarısız olur. Kaderi tesadüfi bir şekilde rastladığı uzun bacaklı Angela’nın (Rie Rasmussen, Femme Fatale ) sorunlarının üstesinden gelmesine yardım etmesiyle yeni bir yol almaya başlar... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 çok güzel estetik bir filmdi ayrıca çok güldüm ben bu filmde:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enjiss Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 evet bende cok gulmustum:D:D..defalrca ızledıgım bı fılm hıc sıkılmadann.....izlemeyenlere sıddetle tavsıye edılır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F5uck Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 değişik bir filmdi izlenmesi gereken filmler arasında insanda garip hisler uyandırıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Rie Rasmussen için bile izlenmeye değer. Kendisinin "Femme Fatale"'den hayranı olurum da. :D Konu için teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2009 Jammel Debbouze'nin bu filmdeki performansı gerçekten takdire değer. Sevdiğim filmlerden, hatta ara ara izlediğim insanı iyi hissettiren türde bir film. Ayrıca filmin müzikleri de bir o kadar uyumlu ve dinlemeye değer diyebilirim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 güzel filmdi:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 dün izledim cidden çok güzel bir filmmiş tafsive ederim bir yandan güldürücü bir yandanda eğlenceli güzel hoş bişiy Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Çok hoş filmdi lan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.