delycochuk Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2008 ben hiç aşık olmadım...eğer olursamda böyle birine olurum; karakter; çok gülmeli,ilk aşkı ben olmalıyım,samimi olmalı,tartışma yaratabilmeli:D,dürüst,saygılı ve çıktığı insana bağlanmalı... tip; kızıl saçlı,ela gözlü,benden kısa,burnu dik olmalı,alt ve üst dudağı eşit büyüklükte olmalı,boyu ve kilosunun arasında 10 kilo fark olması gerekiyor,elleri ve ayakları pürüzsüz olmalı,makyaj olmasın doğal olsun giydiği kıyafetler yakışsın modayı takip etmesin. çok şey istediğimi sanmıyorum...nedense hala çıkmadı karşıma:confused: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okyanussue Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2008 ......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2008 Esmer ya da kumral olabilir,kısık gözlü olsun yanağında da bir gamzesi..Baktığında içim erimeli,sahiplenmeli.Yanyana geldiğimizde yakışmalıyız ...Mükemmmeli oynanmamalı hayatımın aşkı bir gülü,bir güzel sözü esirgememeli...Ve en önemlisi yapılan herşey KARŞILIKLI olmalı..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2008 ben hiç aşık olmadım...eğer olursamda böyle birine olurum; karakter; çok gülmeli,ilk aşkı ben olmalıyım,samimi olmalı,tartışma yaratabilmeli:D,dürüst,saygılı ve çıktığı insana bağlanmalı... tip; kızıl saçlı,ela gözlü,benden kısa,burnu dik olmalı,alt ve üst dudağı eşit büyüklükte olmalı,boyu ve kilosunun arasında 10 kilo fark olması gerekiyor,elleri ve ayakları pürüzsüz olmalı,makyaj olmasın doğal olsun giydiği kıyafetler yakışsın modayı takip etmesin. çok şey istediğimi sanmıyorum...nedense hala çıkmadı karşıma:confused: maşallah bana fikirlerime saygı duysun. beni sevsin yakısıklı olsun amam bana fazla olmasın ben ne kadar guzelsem oda o kadar yakısıklı olsun gözleri siyah olsun esmer tercihimdir adam gibi adam olsun işte beeeee gerci ben zaten buldum aşkımı ama .. burdakilerinde coguna uyuyo ir kez daha soyliyorum halisss seni cok seviyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2008 ben hiç aşık olmadım...eğer olursamda böyle birine olurum; karakter; çok gülmeli,ilk aşkı ben olmalıyım,samimi olmalı,tartışma yaratabilmeli:D,dürüst,saygılı ve çıktığı insana bağlanmalı... tip; kızıl saçlı,ela gözlü,benden kısa,burnu dik olmalı,alt ve üst dudağı eşit büyüklükte olmalı,boyu ve kilosunun arasında 10 kilo fark olması gerekiyor,elleri ve ayakları pürüzsüz olmalı,makyaj olmasın doğal olsun giydiği kıyafetler yakışsın modayı takip etmesin. çok şey istediğimi sanmıyorum...nedense hala çıkmadı karşıma:confused: Hocam sana özel imalat gerek yahu:D Bana yalan söylemesin yeter... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2008 huehuhe koptum valla:D insan bir kere aşk yaşar onuda tam yaşamak isterim hiç ayrılmadan aslında çok şey istemiom ben:p sadece hayalimde böyle biri var o kadar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Saygılı, beni olduğum gibi kabullenecek, değiştirmeye çalışmayacak biri. Gerisi önemli değil! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 valla önümüzde kimse olmadığından :rofl:ben kendimide sevebilirim.. :rofl: bu yüzden seçeneğe bile gerek yok tabi öle herkes olabilir anlamında demedim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Önünde çok kişi olanlardada bi cacık olmuyor geceleri boş boş şarkı dinlioz efkarlanıoz herşeyde bak yine efkarlandım ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justaphantom Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 huehuhe koptum valla:D insan bir kere aşk yaşar onuda tam yaşamak isterim hiç ayrılmadan aslında çok şey istemiom ben:p sadece hayalimde böyle biri var o kadar Neden sadece bir kere? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Şimdiye kadar hiç aşık olmadığım içindir belkide öyle kolay değilki zırt pırt önüme gelene aşık olayım aşkım diyeyim seni seviorum diyeyim ben bu derecede pembe bir insan değilim niyesi bundandır belkide... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justaphantom Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Şu an için böyle olabilir Peki ya 10 sene sonra? Ki bu arada aşk tek kişiliktir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 aşk tek kişilik değildir platonik tek kişiliktir aşk karşılıklı yaşanır biz böyle bildik böyle yaşarız;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justaphantom Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Birisine aık olduğunda gidip ona 'sen de bana aşık mısın' diye mi sorucaksın? Aşk yaşamaktan bahsetmedim ben ayrıca aşık olmaktan bahsettim Aşık olmak kişinin kontrolünde değildir ayrıca Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 bilmem aslında haklısın kafamda aşık olabilceğim kız tipini çizdim zaten onun beni beğenmemesi bir ihtimal ama kesinlikle onu kendime aşık etmek için her yolu denerdim ve başarırdımda:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justaphantom Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 bilmem aslında haklısın kafamda aşık olabilceğim kız tipini çizdim zaten onun beni beğenmemesi bir ihtimal ama kesinlikle onu kendime aşık etmek için her yolu denerdim ve başarırdımda:D Keşke hayat dediğin oyun da dediğin kadar adil olsa diyeceğim o zaman sana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 benim inancım ne biliyormusun? siz ben olduğum için varsınız bu benim hayatım aslında sizler kendiniz için değil ben olduğum için yaşıyorsunuz benim felsefem bu adil olucaktır tabikide:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justaphantom Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 :) Gece gece veni güldürdün ya tebrik ediyorum seni Felsefen buysa sana hayatının ilerleyen dönemlerinde sabır dileyebiliyorum çünkü ihtiyacın olucak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 ben dünyanın en önemli insanı olucam herkes adımı bilicek hatta kanıtı bu olucak benim felsefem doğru ne güzel gülmek iyidir ömrün uzar üstat:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justaphantom Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Dünyanın en önemli insanı olacaksan bolca sabır diliyorum:) Hem de çok bolca; umarım olursun da biz bu çocukla iki kelam etme şerefine ulaşmıştık deriz Ama gene de unutma dünyanın en önemli insanı bile olsan senin aşık olacağın kadın seni sevmeyebilir Aşk bu mantığı yoktur aka da konar ..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Hmm bir bakalım Anne rus baba ispanyol,gözler muhakkak yakut rengi,vücut ölçüleri standartlara uygun,türkçe dahil en az 2 yabancı dil bilen,seyahat etmeyi seven,ispanyol italyan ve türk yemek kültürüne hakim,mutfakta son derece başarılı,en az üniversite mezunu,tamamen bana bağlı ama beni asla sıkboğaz etmeyen,gözü benden başasını görmeyen,latin danslarına hakim,zeki,çevik,ahlaklı,bütün üstün vasıflarına rağmen iddasız ancak kendinden emin bir duruşu olan,tercihen anarşist,felsefe hususunda bilgili,diksiyonu düzgün,araba kullanmayı bilen..... Ne kadar tanımlarsanız tanımlayın,aşk gelmeden önce aşık olacağınız insanın nasıl biri olduğunu kestiremiyorsunuz.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 belki doğru belki yanlış ahmet mehmet veysel farklı düşünebilir bu konularda ama benim düşünce anlayışımda belli nasıl istersen öyle olur ben dileğimi dilerim amma 1 yıl sonra olur amma 10 yıl sonra gerçekleşir dileğim onu allah bilir... bu arada sabırlıyımdır:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Hmm bu söylediğinden eminsen ben yukarda yarım bıraktığım vasıfları sıralamaya devam edeyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justaphantom Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Hmm bu söylediğinden eminsen ben yukarda yarım bıraktığım vasıfları sıralamaya devam edeyim Et et ben merak ettim bu arkadaşı şimdiden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2008 Şaraptan anlayan,ilkyardım ve hayatta kalma konusunda bilgili,japon geyşa öğretileri doğrultusunda kendini geliştirmiş,masaj konusunda uzman,çiçeklerle konuşan,hayvnları doğyı seven,gülüşüyle başımı döndürebilecek,ince ve narin elleri olan,teninin koksunun aklımı başımdn aldığı,her türlü marjinalliği doğal ve olası kabul eden,dogmalardan nefret eden,soğukkanlı,giyim kuşam ve dekoraasyon hususunda zevk sahibi,kitap okumaktan zevk alan,zevk almadığı şeyler yapmayı açıkça reddedebilen,gösterişten ve özentilikten nefret eden,az buçuk aristokrat ruhlu bir yaşamdan hoşlanan,müzik hususunda minimal kalsik müzikten black metal'e ambiant'tan old-pop'a ve jazz'a kadar uzanan geniş bir yelpazesi olan ve tercihen jazz söylemeye uygun bir gırtlak yapısı olan,doğa sporlarından hoşlanan,anı yaşamayı bilen,her koşulda umursamazlığını koruyarak gerçekle dalga geçmeyi bilen ve bundan keyif alan,yani sizin anlayacağınız kelimenin tam anlamıyla deli dolu biri O kadar yazdık bakın bu tanıma uyan birini bulursanız direk bana yolluyosunuz yoksa demonumu salarım üstünüze haaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.