cheriour Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2008 Gölgede kalmış bir ressam. Smiley yaratıcısı Harvey R. Ball ünlü oldu, fakat zengin olamadı ! Bir dairenin içine ağız ve iki göz konduran Harvey 1963 senesinde, farkında olmadan yarattığı bu suratın haklarını 50 $ gibi gülünç bir rakama satmış. 1922 senesinde doğmuş ve 12 nisan 2001 de 79 yaşında ''Worchester-Massachusetts-USA'' da vefat etti. ''Smiley'' duygularımızı ifade etmeğe devam edecek ve içimizden bazıları yaratıcısını hatırlayacak.. http://dreamyworld.org//resimler/cc3be2f1aa64c8db22a9a2eb01ed0b3a.jpg 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2008 Çok gü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 yorum için saolun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aXhi Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 GüzeL PayLaşım SaoL .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 begenmenize sevindim aXhi yorum için saoln Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 neden bunu bulma gereği düşündü ki bu adam merak ediyorum ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 yazık adamın emegıne ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 neden bunu bulma gereği düşündü ki bu adam merak ediyorum ? bence tesadufen oldu yazık adamın emegıne ya evet bencede Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.