Parapisisik Oluşturma zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 11, 2008 Galiba bu sefer baya yaklaştım .. Normalde hergün sabahtan akşama kadar psişik deneylerle uğraşırım .Ama bugün geç kalktım ayrıca biraz işim olduğundan dolayı gün boyunca dışarıdaydım.Eve saat 18:30 gibi geldim .Moralim gayet düzgündü .Bunu değerlendirmeliyim dedim .Yemek yedim , midemin yediklerimi sindirmesini bekledim .Bu arada birkaç dakika Brain Wave Generator programından 'Astral Projeksiyon' için olan sesi dinledim.Sonra odama geçtim .Yatağa yattım .Yattığım andan itibaren birşeyler hissetmeye başladım .Normal olarak kalp çakrasını hissetmekten öteye geçemeyen ben bugün ki deneyimde biraz zaman geçtikten sonra ilk önce ayaklarımı sonra ellerimi hissetmediğimi farkettim .Tamamen uyuşmuştum . Kalp çakramı bile hissetmiyordum .Ama hem vücudumu hemde kalp çakramı hissetmemek bana biraz garip geldi.Yoksa gidiyor muydum ?Ama sonradan kalp çakramın delice vuruşlarını duydum ."Evet bu" dedim "Sonunda başarıyorum." O kadar yaklaşmıştım ki ilk olarak ellerim ve ayaklarım ayrıldı.Sonra göğsüm ve vücudum ama başım ..Başım bir türlü ayrılmıyordu .Zaten en son baş ayrılırmış .Benim bütün vücudumun ayrılmasına rağmen başım bir türlü ayrılmıyordu.Titreşimler o kadar sıklaştı ki bedenimden havalandığımı hissettim .Ama başım hala bedenimde onu hissedebiliyorum .Evet başım hala bedende ama geri kalanım resmen uçuyor !Hangi yöntemi denediysem başımı ayıramadım ve en sonunda titreşimler azalmaya ve kaybolmaya başladı .Ama ben endişelenmedim nedense ve yine kendimi gevşettim .Sadece 1-2 dakika sonra titreşimler daha şiddetli geldi .Titremeye başladım ama bu sefer başımda dönüyordu . Yoksa bedenim mi dönüyordu ? Evet , evet .Başım hariç her yerim dönüyordu .Bu sefer başımında havalandığını hissettim "İşte sonunda başarıyordum" ..Ama sadece 1-2 saniyeliğine ayrıldı ve et - tırnaktan ayrılmaz ya aynı o şekilde geri döndü .Titreşimler yine azaldı , azaldı ..Yine yok oldu .. Titreşimler yaklaşık 1-1,5'luk bir saat dilimde bir gitti bir geldi .Yaklaşık 15-20 defa .Evet tam tamına 1-1,5 saat boyunca depreme yakalanmış gibi titredim.Ama bedenim o kadar gevşemiş ki zamanın geçtiğini değil , zaman kavramında yaşadığının bile farkına varamıyordu. Titreşimler gidip geldikçe etkisini daha fazla gösteriyordu .Resmen çayır çayır yanıyordum bu sefer.Ama çok farklı bir yanma bu .Bizim bildiğimiz ateş değil yani .Yine deprem gibi etki yapan titreşimler , yine çıldırmış bir kalp çakrası .Ne yalan söyliyim , enerjimi ilk defa somut olarak hissettim diyebilirim.(Psi-Ball atsanız yanıcam yani ) ..Son titreşimlerden sonra daha fazla ileri gitmek istemedim çünkü her gelen titreşim daha etkili ve daha fazla hırs uyandırarak geliyordu .San ki başımı bedene bağlayan birşey vardı.Ve bunu bir türlü egale edemiyor ve sonucunda 2 boyut arasında bir gidip bir geliyordum.Uyanmak için kafamı sağa-sola oynatmaya başladım ama ..Ama bir anda vücudumdan fırladım ve bir anda çok yükseklerden atılmış gibi bedenime düştüm . Başımı oynattıkça bedenimden bir fırlıyordum bir geri düşüyordum .Midem bulanmaya başlamıştı .Kafamı oynatmayı bıraktım .Vücudumun içinde sürekli birşeylerin hücrelerimin zarlarını zorladığını hissedemiyordum çünkü his falan kalmamıştı direk olarak yaşıyordum . Sonra ayaklarımı , ardından ellerimi oynatmaya başladım.Yavaşça gözlerimi açtım , hava kararmıştı .Şaşırdım tabi , ben astrale başlarkan saat 7:30 falandı . .Ama şimdi 9:10 ..Yalnız uyandıktan sonra hissetmeye başladığım zaman astral bedenimin hala vücudumun dışında olduğu sezisine kapıldım.Ama böyle birşeyin imkansız olacağını düşündüm ve rahatladım ..Ayağa kalkıp saate baktıntan sonra birkaç dakika astral bedenimin vücudumun dışında olduğu hissi peşimi bırakmadı .Zaten göğsümü de tam olarak hissedemiyordum.Duygularım tam olarak yerine gelmemişti.Garip garip düşünceler ve hisler içerisindeydim . İtiraf etmem gerekirse bu sefer durumu biraz garipsedim ve az da olsa endişeye daha doğrusu sersemleme duygusuna kapıldım. Yaklaşık 1-1,5 saat boyunca Astral Boyut ile Yaşadığımız bu fiziki boyut arasında gittim geldim .Aşırı derecede sersemledim ..Abartmadan söyleyebilirim ki astral boyuta bu kadar yaklaşmak bile beni şu an heyecanlandırıyor..Umarım bir gün başımı bedene bağlayan şu bilinmeyeni egale eder ve astral boyuta geçebilirim .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kekovski Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 ilginç bir deneyim ne yalan soyleyim bende yaklasmistim ama kulagimdaki o çinlamadan feci sekilde korkmustum ve kulagimdaki çinlama 1 saat boyunca gitmemisti. Inanirmisiniz uyumak için kendimi kasiyordum Insan epey bir tirsiyo astral deneyime yaklastiginda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 umarım bigün sende başını bedeninden ayırırsın:D! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapisisik Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 kekovski , benim kulaklarımın hala bi tıkanıyo bi açılıyo blueboy , umarım bigün oda olucak . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aqresifim Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Kardeşim anlattıkların gayet hoş ve açıklayıcı benimde başımdan aynı belirtiler geçti !! Eğer halen bedenine girmemiş hissi varsa direk yat ve 15 - 20 ölece kal ve rahatla sorun çözülecektir:thumbsup: Şunuda belirteyim etrafındakilere bu konudan fazla bahsetme inanmayarak senin umudunu kırabilirler !! Buda ister istemez etkiler insanı Çıkış Anı Belirtiler Çok Farklı Hislerdir Mesela bende tam Çıkış Anında Ciiiıııkkkkk sesi gelmişti:D Yeni bir yöntem var uygulamanı tavsiye ederim çok farklı birşey;) http://www.gnoxis.com/forum/beden-disi-deneyimler/21574-bu-teknik-%2590-astral-cikis-sagliyor-denendi.html İnş Çıkarsın;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kekovski Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 bu aksam deneyim dedim tam yatmadan once gecenin 1,5. ilk once butun kaslarimi rahatlattim otomatikmen nefesimde rahatladi ellerimi hissetmemeye basladim ayaklarimi hissetmemeye basladim yine tirstim :S napmaliyim bu korkuyu yenmek için?! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aqresifim Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Verdim sana:D tüyoyu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapisisik Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 sağol aqresifim .senin önerdiğin yöntemi deneyeceğim daha sonra .. kekovski biraz sonra foruma bi yazı aktarıcam korkuyla ilgili ..okursan büyük bir rahatlama sağlayacağını düşünüyorum .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark_BlooD Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Güzel Bir Deneyim Yaşamışsın Son olarak Başınıda Kurtarabilirsen Mutlu Bir Sona Ulaşmak Seni Bekliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sensible Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2008 Şu zamanın nasıl geçtiğini anlayamama bendede oluyor...Hemde acayip...2 gün önce Arsenal-Fenerbahçe maçının devre arasında bi çalışma yapıyım dedim...Neyse yaptım biraz bıraktım...Tv'yi açtım 2.yarıyı izliycem...Bi baktım ki maç bitmiş Bende sık sık o bahsettiğin son haddeye geliyorum ama malesef bir türlü korkumun önüne geçemiyorum...:(ve bırakıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.