Raistlin Oluşturma zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 11, 2008 artık sitede frpyi sadece ad olarak duymakla kalmayıp öğrenicek ve kısıtlıda olsa oynama imkanına sahip olucaksınız arkadaşlar.öğrenmek isteyenler bana pm atsın lütfen ... ( NOT:tamamen programlı ve koordinatör ensiferum13 ün'de bilgisi dahliindedir) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Razzputin568 Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 istiosan yardım edebilrm hatta rpg konsunda da.aynı yere cıkıolar genelde frp rpgnin alt konusu gibi nse salıcakla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Raistlin Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 zamanı gelince zaten gerekenlerle ilgilenicez merak etme .pm ler gelsinde bi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 evet arkadaşlar.kısıtlı sayıda da olsa farketmez,en kısa sürede ufak bir frp&rpg çevirmeyi düşünüyoruz.ilgilenen arkadaşlar raistlin arkadaşımıza pm ile ulaşabilir.ufak bir genel bilgiden sonra sitede imkanlarımız doğrultusunda oynamaya başlayacagız.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nymph89 Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2008 ben öğrenmek istiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
toxty Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 valla bende öğrenmek istiyorum ve bi mesaj falan atarsanız sevinirim yda en baştan başlayalım... böyle bi frep oyun sömyleyin zrlı olanlardan ondan başlayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eaBarni Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2011 Bende öğrenmek istiyorum o.O Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Calormyrdin Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2011 oyun ankarada düzenlenecekse gelebilirim,final dönemindeyim ama bulunur bir zaman. 2-3 yıldır dnd ve d20 modern oynarım ama diğer campaignleri de bilirim az çok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cobra Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2011 Hiçbir bilgim olmamakla beraber(dediğin gibi sadece ad olarak duymuş biriyim), bende dahil olmak isterim. Yahu başlık 2008 yılına aitmiş, nereden hortlattınız bu konuyu, bende yeni sandım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2011 oyun ankarada düzenlenecekse gelebilirim,final dönemindeyim ama bulunur bir zaman. 2-3 yıldır dnd ve d20 modern oynarım ama diğer campaignleri de bilirim az çok. 2 yıl önceymiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.