Jump to content

Değerli Kadın

coldhellangel

Önerilen Mesajlar

Bir konusma sirasinda adamin biri kadinin birine sormus:

Nasil bir erkek ariyorsun?'

Kadin bir sure sessiz kaldiktan sonra adamin gozlerinin icine bakaraksormus: 'Gercekten bilmek istiyor musun?'

Adam biraz isteksiz, 'Evet' demis.

Ve kadin baslamis anlatmaya...

'Bugun ve bu yasta bir kadin olarak, bir erkege onun benim icin, benimkendime yapabilecegimden fazla ne yapabilecegini soracakkonumdayim.Kendi masraflarimi karsilayabiliyorum; bir erkegin yada bir baska kadinin yardimina gerek duymadan evimi idare ediyorum.

Boyle olunca, 'Sen masaya ne koyuyorsun?' sorusunu sorma konumundayim.

Adam kadina bakmis. Paradan soz ettigini dusunuyormus.

Kadin hemen bu dusunceyi duzeltmis: 'Sozunu ettigim, para degil. Ondan ote bir sey istiyorum. Hayatin her alaninda mukemmeliyeti arayan bir erkege ihtiyacim var.'

Adam arkasina yaslanip kollarini kavusturarak kadindan biraz daha aciklama istemis.

Kadin baslamis anlatmaya:'Kendini zihnen mukemmellestirmeye calisan birini istiyorum, cunku sohbet ve zihnen uyarilma ariyorum. Basit bir adama ihtiyacim yok.Ruhen mukemmellesmeye calisan birini ariyorum,cunku dengesiz bir birlesmeye ihtiyacim yok. inananlarla inanmayanlarin bir araya gelmesi felakete yol acar.

Bir kadin olarakyasadiklarimi anlayacak kadar duyarli, ayagimi saglam basmami saglayacak kadar guclu bir erkek ariyorum. Saygi duyabilecegim birini ariyorum. Ona boyun egmem icin onu saymam gerekir. Kendi isini yurutemeyen adama boyun egemem. Boyun egme konusunda sorunum yok...yeter ki buna deger biri olsun. Tanri kadini erkege es ve yardimci

olarak yaratmis. Kendine yardim edemeyen adama ben yardim edemem.'

Kadin aklindan gecenleri boyle dokuverdikten sonra adama bakmis.Adamyuzunde saskin bir ifadeyle otura kalmis:

'Cok fazla istiyorsun.'demis

'Degerim cok fazla.' diye yanitlamis kadin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Güzel bir yazı ama gizli bir anlatımda var bana kalırsa o da şu; kadının aslında kendine olan güveni ile beraber erkeğe yardımcılık yaparken (erkeğin ona ihtiyacı olduğunu bildiği için) kendini üstün görme durumu..

Kadınlar değerlidir, ama şu da var ki erkeklerde değerlidir..

Bir kadının değeri erkek üzerinden ölçülmemeli .Ya da erkeğin değeri kadının üzerinden...

Bahsedilen değer, kadının doğurma yeteneği ise bu olmamalı. Anneliği isteyen

kadın anne olur genellikle(istisnalar hariç) Annelik zordur evet annelere saygımızda var ama. Hamileliği sürekli ortaya çıkarıp, hamile kalıyoruz taşıyoruz ondan değerliyiz demek anlamlı değil. Çünkü bu yaratan tarafından tüm dişi organizmalara vahşedilmiştir..

Bunun dışında da kadının erkekten fiziksel kuvvet dışında bir farkı yoktur..

Bir kadın veya bir erkek ne kendi cinsini ne de karşı cinsi yüceltmemelidir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...