Parapisisik Oluşturma zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 11, 2008 Forumda arattım bulamadım , verildiyse özür .. http://galeri.milliyet.com.tr/2007/7/10Uyku_pozisyonununuz_kisiliginizi_gosteriyor/6.jpg Cenin şeklinde yani anne karnındaymış gibi kıvrılarak yatmak, dışardan sert görünüp aslında hassas bir kalbe sahip olduğunuzu gösteriyor. Bu tür kişiler birisiyle ilk buluşmalarında utangaç olabilir ancak kısa sürede rahatlarlar. Araştırmalarda 1000 kişiden % 41'i bu şekilde uyuduğu belirlenmiş. Kadınların erkeklerden 2 kat daha fazla bu poziyonda uyuduğu da tespit edilen diğer bir bulgu.. http://galeri.milliyet.com.tr/2007/7/10Uyku_pozisyonununuz_kisiliginizi_gosteriyor/5.jpg Kollar yanda dik yatış.. Bu şekilde uyuyunlar rahat, kalabalıkta rahat eden, yabancılara güvenen, sosyal insanlardır.. Buna rağmen, bazen kolay aldanabilirler.. http://galeri.milliyet.com.tr/2007/7/10Uyku_pozisyonununuz_kisiliginizi_gosteriyor/4.jpg Yaşlı duruşunda yatış.. Yan yatış posizyonunda her iki kolunu öne uzatan kişiler doğal insanlardır. Şüpheci, kuşkucu, iyiliğe şüpheyle bakan özellikler taşıyabilirler. Karar vermekte zorlanırlar ancak karar verdiklerinde bunu değiştirdikleri nadirdir. http://galeri.milliyet.com.tr/2007/7/10Uyku_pozisyonununuz_kisiliginizi_gosteriyor/3.jpg Asker yatışı.. Kollar vücudun yanlarında rahat bırakılmış yüz yukarı şekilde, sadece baş sağa sola dönecek şekilde yatanlar, sakin, sessiz, vakur, kişilerdir. Gereksiz yere konuşanlardan, yaygaradan hoşlanmazlar. Kendileri ve diğerleri için yüksek standartlar koyarlar. http://galeri.milliyet.com.tr/2007/7/10Uyku_pozisyonununuz_kisiliginizi_gosteriyor/2.jpg Yüzü koyun (serbest düşüş) yatış.. Yüzü koyun yani bacaklarınız aralık ve düz, kollar baş hizasında yastığın etrafında olacak şekilde, başını sağa-sola çevirerek yatanlar, arkadaş canlısı ve girgin kişilerdir. Bunun yanında sinirli ve kolay incinen kişilerdir. Eleştirilmeyi veya uç durumları sevmezler. http://galeri.milliyet.com.tr/2007/7/10Uyku_pozisyonununuz_kisiliginizi_gosteriyor/1.jpg Deniz yıldızı yatışı.. Yüz yukarı, kollar başın her iki yanına yastığa konulmuş açıkbiçimde yatanlar iyi arkadaş olurlar çünkü her zaman başkalarını dinlemeye hazırdırlar ve ihtiyacı olanlara yardıma koşarlar. Genellikle ilgi odağı olmaktan hoşlanmazlar. Alıntıdır .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IBRUUM Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Ohhhh,rahatladık yaw...Nihayet kim olduğumuz ortaya çıktı...Süper tesbitle bunlar,kafa yoranları tebrik ediyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Süper ya teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 bende tüm anlatılanlar var ozman herşekilde yatarım ben Emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berzah Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 sAGOL güzel paylasım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Deniz yıldızı yatışı Yüzü koyun Cenin şeklinde paylasım için tesekkurler . ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gredeath Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 ben çok deli yatarım nolcak şimdi:p:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Yaşlı duruşunda yatış.. Yan yatış posizyonunda her iki kolunu öne uzatan kişiler doğal insanlardır. Şüpheci, kuşkucu, iyiliğe şüpheyle bakan özellikler taşıyabilirler. Karar vermekte zorlanırlar ancak karar verdiklerinde bunu değiştirdikleri nadirdir. sanırım doğru:)emeğine sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Ben de cenin pozisyonunda uyuyanlardanım. Yorumlarda tutuyor. Sevgili Parapsişiğe konu için teşekkürler! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Ben şimdi yastığı iki bacagımın arasına alıyorum ve cenin pozisyonunda yatıyorum benim içinde geçerli olur mu o:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapisisik Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Hepinize yorumlar için teşekkür ederim .. greatdeath : senin uyku şekli çözülemedi daha Geceyuruyen : Ufak tefek hareketler yorumları bozmaz .. Ana yatış şekli önemli . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Yaff ben kışın cenin gibi, yazın şekilden şekile girerek yatıyorum. Ne olabilirim ki acaba? Yazın ayrı, kışın ayrı kişiiliklere mi bürünüyorum? :blink::derisive: Paylaşım için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapisisik Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 yazın sıcaktan şekilden şekilde giriyorsundur ..çünkü bende öyleyim ordan biliyorum .. önemli olan çok yorgun olduğunda kendini yatağa atar atmaz hangi pozisyonda yattığındır .. sen kışın olanı yani ceneni varsay bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doomedloverxxx Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Ben çok kişilikliyim o zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2011 yüzü koyun ve cenin şeklinde ...doğru ama...hepsinden var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2011 Ben hepsini periyodik şekilde kullanarak yatmak kaidesiyle bir de ayağımı duvara dayıyorum buz gibi ohhh:D Başka yatakta yatanların yorganları dahil olmak üzerede pis yorgan çalıyormuşum:D öfff ne biçim yatıyorum ben ya :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2011 Ben hepsini periyodik şekilde kullanarak yatmak kaidesiyle bir de ayağımı duvara dayıyorum buz gibi ohhh:D Başka yatakta yatanların yorganları dahil olmak üzerede pis yorgan çalıyormuşum:D öfff ne biçim yatıyorum ben ya :S Evet ne biçim yatıyorsun ya yaz kış demez kapar yorgana dolanır yatar ya hele ben garip bir şekilde artık nasıl ısınacaksam öyle yatar uyurum. Bu pozisyonlardan hiç birine de girmem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2011 cenin ve yüz üstü dışında kesinlikle uyuyamıyorum hele sırt üstü yattığımda uyumadan sabahlayabilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Progresif Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 sağ tarafa dönük,kıble yönünde cenin şeklnde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Asker yatışı, Cenin şeklinde yani anne karnındaymış gibi kıvrılarak yatmak, Yüzü koyun. Benimkiler bunlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Her gün birini yapıyorum ne olacak? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kasisyah Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 Yüzü koyun (serbest düşüş) yatış.. , güzeldi teşekkürler ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 şimdi bunların hepsi var bende karar veremedim... gece kuzeye doğru yatıyorum mesela, sabah uyandığımda bi bakmışım güney tarafındayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Simdi ben baya degisik yatiom. yan bi sekilde bi diz one dogru hafif cekik ve sol kol yastigin altinda sag kolda onde serbest duruykr hatta genelimiz boyle yatiyordur diye tahmin ediyorum. çunku kjme yatarken baksam bu pozisyonda ve en rahati bu gibk aradan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tola Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Cenin yatışı ve yaşlı yatışı benimkiler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.