cheriour Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2008 eisenheim' kadar duygulu veya güzel yazamıyorum anlatmak istediklerimi elimden geldigince cumleye dokmeye calıstım .. ama benim için suanda önemli olan sadece bişeyler paylasabilmek anlatmak belki birazda rahatlamak .. nasıl olacaksa ? gitti ... 1 ay öncesine kadar hersey ne kadar güzeldi. keşke keşke keşke.. keşke demekten nefret ediyorum.. gideli 2 saat 7 dakika oldu. ama bn onu şimdiden özledim ! belki onun aklında bile degilm baskasını dusunuyor ama lanet olsun ki benim bir saniye bile aklımdan cıkmıyor.. sanki giderken ruhumuda onunla gönderdim.. bu kadar cok sevgimini dusunmuyordum :S gidince anladım hep derler ya kaybedilince anlasılır belki tam olarak kaybetmedim ama yinede anladım .. yanımdayken keşke biraz daha fazla sarılabilseydim ne biliyim offff... :'( bi odaya kapanıp sadece düşünmek ve aglamak istiyorum. sen yokken sanki hersey daha fazla ustume geliyor.. yanındayken söz verdim üzülmicem diye ama tutamayacagımı sende biliyordun bende ! aglamıcam diye söz vermiştim ya onuda tutamadım .. nasıl bu kadar baglandım ne ara oldu bunlar anlamış degilim tek bildigim ve anladıgım var oda seni cok seviyorum .. yanındayken soyleyemedim haykıramadıgım seyler için cok üzgünüm keşke soyleseydim .. vedalardan oldum olası hoslanmam .. seni ugurlamaya gelmek istemiyordum aslında dedim ya sevmiyorum iştee hele giden sensen.. sarılman hala gözumun önunde sanki geri gelmiceksin ! ben sensin yapamam ki .. düşünemem bile sen unutsan bile silsen bile ben yapamam .. ... dun aksam için özur dilerm .. sana bir turlu soyleyemedim nedeni sacma gururum veya senden bişeyler beklemem di .. belkide bir özur ? bekledigim sadece buydu .. ama canın sagolsun bitanemmm mmm aklından bir an bile acaba suanda oda beni düşünüyomudur ? aklındamıyım? diye sorular gelmesin ! cunku hep aklımdasın kimsenin düşünemeyecegi kadar .. bir saniye bile cıkmıyorsun ki.. biliyorum bıktın belki ama bir kez daha soyleyecegim seni cok seviyorum bitanemmmmmmmmm .. '' Kendime zarar verdim acı duymadım, iki karar verdim ama başarmadım Birisi ölmekti bocaladım olmadı, birisi yaşamaktı yaşayamadım '' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 sevmek..ne kutsal bir duygu..sevilen hakketse de hakketmese de..sevgiyle soluk aldırıyorsa geçen bir an ulaşmışsındır yaşamın tadına..sabret sevdiğin seninse ait olduğu yer senin yüreğinse en önemlisi seni hakkediyorsa herşey yoluna girecektir..yüreğini rahat tut sen... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 sevmek..ne kutsal bir duygu..sevilen hakketse de hakketmese de..sevgiyle soluk aldırıyorsa geçen bir an ulaşmışsındır yaşamın tadına..sabret sevdiğin seninse ait olduğu yer senin yüreğinse en önemlisi seni hakkediyorsa herşey yoluna girecektir..yüreğini rahat tut sen... yorum için cok saol ablacım .( '' sevilen hakketsede hakketmesede .. '' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 .................. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 * Simdi seni ugurladigim o otobusun yanindayim... Senin gozlerindeki o yalvaris simdi benim gozlerimde... Hala o son sarilisimizdaki kokunu duyuyorum su an..tum gercekligiyle.. Kollarini bedenimde hissediorum.. Melegim diyisin kulaklarimda.. Sanki bir sevda masaliydi ayrilikla son bulan... O sarilisin sanki bir daha kavusamayacagin sevgiliyeydi.. O zaman sen gorme diye aglamamistim.. Simdi gozlerim hem o gun hemde bu gun icin inat icin sevda icin haksizliklar icin isyan edercesine agliyor... Sana butun bunlari nedenmi anlatirorum.. Umitsizlige kapildim.. Her gun bi defa daha öluyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.