MEPHISTOPHELES Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2008 arkadaşlar bazı şahsiyetler uzaylılarla telepati kurduğunu iddia ediyor biliyorsunuz ki konsantre olarak yaptıklarve yarımını söylüyorlar bende bi kere denedim sanırım yarım saat sonra bir ufo gördüm ve göğsümde bi titreme hissettim siz nedüşünüonuz:ermm: -------------------- ee kimse bişey yazmaacak mı -------------------- ee kimse bişey yazmaacak mı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Raistlin Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 dünyadaki en iyi telepat bile zorlanır.sonuçta uzayla . başka gezegenle hatta belki başta boyutla iletişim kurmaktadır. fakat biliyoruzki uzaylılar sürekli dünyayla etkileşim halinde. bi şekilde onlara ulaşmaya çalışanları tespit edip onlarla kendileri iletişim kurabiliyor olabilirler mümkündür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
steven08123 Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 arkadaşlar bazı şahsiyetler uzaylılarla telepati kurduğunu iddia ediyor biliyorsunuz ki konsantre olarak yaptıklarve yarımını söylüyorlar bende bi kere denedim sanırım yarım saat sonra bir ufo gördüm ve göğsümde bi titreme hissettim siz nedüşünüonuz:ermm: -------------------- ee kimse bişey yazmaacak mı -------------------- ee kimse bişey yazmaacak mı Tam olarak anlatırmısın nasıl yaptın mesela? ve ufo gördüm derken nasıl gördün biraz daha açarsan sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tomorrow Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 tamamen düşünsel olduğunu düşünüyorum bu gezegende yalnız değiliz okey ama durup dururken gördüğümüz şeyelrinde tamamen düşünsel olduğunu düşünüyorum o titreme anında senin düşüncenle fazla telepatik olduğun kanısındayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bogachan Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 uzaylılarla konuşmak bu kadar kolay olamazki bence var olmaları olası olsada şuan dünyada olduklarını sanmıyorum en fazla uzaylı olarak nitelendirilen peri,cin gibi nitelendirilen enerjiden oluşan ve bilinç sahibi olan varlıklardır.Ama çok uzun süredir dünyada zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123x Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 Birincisi açtığın yer yanlış ikincisi UFO gördüm diyen çok kişi var üçüncüsü sana inanmıyor değilim ama inanıyor da değilim... Ve ayrıca denemeye devam et ve ortak noktaları bul.! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.