Jump to content

Olabilir mi?

sessizgemiler

Önerilen Mesajlar

bundan yaklaşık 16-17 yıl önceydi yanılmıyorsam odamda bir çekyat vardı o zaman ve öğlen vaktiydi saat 15:00-16:00 gibi ev bomboştu sesszidi sırtüstü uzandım ama uyumadım uyanıktım gözlerim açıktı birden rahatlamaya başladım sonra çekyatın üzerinde yatan bedenimi gördüm sanırım 1-1,5 metre yükseldim etrafıma baktım sonra yine yatan bedenime baktım uyumuyordu gözleri açıktı işin güzel tarafı hiç korkmadım biraz tedirgin oldum ama oda olması gereken şey sanırım çocuktum 9-10 yaşlarındydım ve böyle birşeyi ilkkez yaşıyordum ne anlama geldiğini bilmiyordum. sonra bedenime geri dönerken müthiş bir kulak çınlaması oldu ve aynı anda şiddetli titreme. bunun bir mucize olduğunu o zamanlar ölüp dirildiğimi bile sandım :) kime anlattıysam inanmadı rüya görmüşsün k.çın açıkta kalmıştır diye dalga bile geçtiler :ermm:

sormak istediğim bu nedir astral seyahat mi çünkü burada okudklarıma dayanarak ben bu olayı astral seyahatolarak yorumladım? o yaşlarda yaşanması mümkün müdür? kulak çınlaması olur mu yani telkinler gibi deneyimlerde yaşanlarda mı farklı olur. bu siteyi tesadüfende olsa bulmak harika çünkü çocukluğumdan beridir küçük yaşlardan itibaren değişik rüyalar önemli kişiler ve bu önemli kişilerin mesajları rüya yeminlere kadar giden şeyler yaşadım zaman içersinde azaldı kimileri herkese anlattığından dedi neyse onları bu sitenin içerisinde bulmaya çalışıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Evet bilinçsiz bir astral yaşamışın Ama kulak çınlamasından ziyade daha önemli olan kendini izlemen ve havalanman bunlar yeterlidir zaten astral olduğunu kanıtlamak için dediğin şekilde gözler açıkta çıkılır astrale son vermiş olduğum teknik gibi!!

O yaşlardada yaşanabilir :D çünkü hergün uyuduğumuzda yaşıyoruz astrali fakat bilinçsiz olarak hatırlamıyoruz doğal olarakta !!!

Hoş geldin aramıza detayllı araştırmalar yap faydalı olucak kitap ve kaytnaklar mevcut sitede başarılar;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Evet bilinçsiz bir astral yaşamışın Ama kulak çınlamasından ziyade daha önemli olan kendini izlemen ve havalanman bunlar yeterlidir zaten astral olduğunu kanıtlamak için dediğin şekilde gözler açıkta çıkılır astrale son vermiş olduğum teknik gibi!!

O yaşlardada yaşanabilir :D çünkü hergün uyuduğumuzda yaşıyoruz astrali fakat bilinçsiz olarak hatırlamıyoruz doğal olarakta !!!

Hoş geldin aramıza detayllı araştırmalar yap faydalı olucak kitap ve kaytnaklar mevcut sitede başarılar;)

evet haklısın o konuda hergün bilinçsiz astral seyahte çıkıyoruz. ne bileyim etrafımda o yaşlarda böyle birşey yaşayan kimseyi duymadım :confused: ben şanslı olanlardanım diyeyim o zaman cümleyi toparlayamadım çünkü. açtığın konuları ise dün itbari ile okumaya başladım ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...