Kalipso Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2006 Film için baktığım sitelerde kimi Aksiyon-Macera demiş Kimi komedi demiş. Ama ben şunu söylemeliyimki duygusal öğeler de çok güzel işlenmiş filmde. Ayrıca öss problemlerinide gerçekten güzel yansıtmışlar. Artık kaliteli yapımlar görmeye başlıyoruz galiba. Ben ve beraber gittiğimiz arkadaşlar da çok beğendik filmi. İzlemenizi tavsiye ederim. Şunuda ekleyeyim, Film müzikleride çok iyi... http://www.maxximumfilm.com/afis/sinav.jpg Yapımcı Fida Film ve Böcek Yapım Yönetmen Ömer Faruk Sorak Sanat Yönetmeni İpek Sorak Senaryo Yiğit Güralp Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu Müzik: Ozan Çolakoğlu Ses: Hasan Baran Kurgu: Çağrı Türkkan Oyuncular İsmail Hacıoğlu Yağmur Atacan Rüya Önal Caner Özyurtlu Volkan Demirok Hümeyra Altan Erkekli Güven Kıraç Zafer Algöz Ayda Aksel Ali Sürmeli Tuba Büyüküstün Kadir Çöpdemir Muhittin Korkmaz Ayşenil Şamlıoğlu Nihal Menzil Nejat Birecik Itır Esen Özge Özder ve Jean Claude Van Damme Film Hakkında Türkiye’nin yarısını oluşturan 30 milyonluk genç nüfusun yaşamlarını çarpıcı bir dille beyazperdeye taşıyacak olan üçlemenin ilk filmi olan SINAV için geri sayım başladı… Türkiye’nin ilk gerçekçi gençlik filmi olacak olan SINAV’ın yönetmenliğini Vizontele ve G.O.R.A. gibi gişe filmleri rekortmeni Ömer Faruk Sorak üstleniyor… Fida Film ve Böcek Yapım’ın ortaklığında çekimlerine 12 Haziran 2006’da İstanbul’da başlanan, Türk sinemasının bu ilk gençlik filminin merkezinde gençlerin tam anlamıyla korkulu rüyası haline gelen eğitim sisteminin çarpıklıkları ve üniversite sınavı var. Film Türkiye’nin bir türlü çözüme kavuşamayan bu konuları oldukça komik, eğlenceli ve aksiyonu yüksek bir dille anlatıyor… Komedi, macera ve aksiyonu bir araya getiren, yoğun tempolu bu filmin genç yüzleri herkesin Türk sinema ve Televizyonlarından tanıdığı İsmail Hacıoğlu, Tuba Büyüküstün,Yağmur Atacan, Rüya Önal, Caner Özyurtlu ve Volkan Demirok. Bu genç kadroya Hümeyra, Altan Erkekli, Güven Kıraç, Zafer Algöz, Ayda Aksel, Ali Sürmeli, Kadir Çöpdemir gibi güçlü bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor. Filmin oyuncu kadrosundaki en önemli isimlerden biri ise dünyaca ünlü Belçikalı aktör Jean Claude Van Damme Ünlü aktörün uzun yıllar ara verdiği sinemaya bir Türk filmi ile dönüş yapması ise tüm sinemaseverler için ayrıca gurur verici. Tüm gençlerin beğenisini kazanacağına inanılan film; gerek oyuncu kadrosu, gerek atmosferi, gerek görüntüleri, gerekse özellikle genç kuşağın büyük ilgi gösterdiği önemli sürpriz isimlerin müzikleriyle izleyiciye bildikleri tüm kalıpların dışında muhteşem bir eğlence müjdeliyor. Konusu: SINAV aile baskısı, gelecek kaygısı, sınav depresyonu ve bir yandan süregelen yoğun okul temposuyla birlikte öncelikle ortaöğretim başarı puanlarını yükseltmek için okuldaki yazılı sorularını ele geçirmekle başlayıp, sonrasında işi ÖSS Soru Bankası Soygununa kadar götürmeyi planlayan Mert, Sinan, Gamze, Kaan ve Uluç’un heyecan dolu hikayesini konu alıyor. Tabii ki bir kale gibi korunan ÖSYM binasına girmek ve soru bankasını soymak için çok usta birinin yardımı gerekiyor. Dünya’da da bu görevi yerine getirmeye cesaret edebilecek bir tek hırsız var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pelin Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 arkadaşların ısrarı üzerine istemeyerek gitmiştim ama çok güzeldi hem eğlenceli hem duygusal tavsiye ederim:derisive: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 merak ettim nak şimdi şu an vizyondamı acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 filme istemeyerek gittim ama güzel bir filmmiş gerçekten... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lal Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 İsmail Hacıoğlu'nun filmdeki performansı tartışılmaz derecede mükemmel! çook etkileyici... geleceğin ünlü oyuncularından biri kesinlikle o ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Henüz izlemedim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 şiddetle izlemeni tavsiye ediyorum birikinti. ve seninde sensizim. şimdiye kadar izleyen arkadaşlardan hiç kötü yorum duymadım. Son derece güzel bir yapım olmuş Ayrıca İsmail Hacıoğlu'nun penformansı shqiptar'ında dediği gibi gerçekten harika yorumunada katılıyorum. Zaten beğendiğim oyunculardan biri. Türk sinemasını böyle iyi yapımlarla anmak benim için çok gururlandırıcı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 şiddetle izlemeyi tavsiye etmek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 ewet izlemeye deger sanırım ....bu arada karmasık bı cumle olmus gercekden limitsiz şiddetle izlemeyi tavsiye etmek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Ya hani denir ya öyle kesinlikle izleyin gibisinden şiddetle öneririm filan diye ay buna mı taktınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 abi süper zeki değilim ama filmin sonundaki (en sonuncu hariç) bütün sürprizleri bildim.. bunun bence en mantıklı açıklaması ;filmin çok sıradan bir sonu var... sonu biraz daha iyi bitseydi ,bir eşkıya kadar,bir uçurtmayı vurmasınlar kadar olmasa da harbi film olurmuş.. filmin fragmanı filmin kendisinden daha çekici ve güzel bence.. herşeye rağmen film kendisini sevdirmesini bilio ve izleyiciyi sarıyor... ben her zaman az oyunculu türk filmlerinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. hem filmde oynayan herkesin gönlünü alalım derdiyle filmde birbirinden ilgisiz sahneler olmuo,hem de film çok uzamadan bitio...örnek vermek gerekirse beyzanın kadınları,mustafa hakkında herşey,inşaat,gemide,güle güle,hatta bi parça hemşo... diğer tarafta da ,mumya firarda,kahpe bizans,yeni habamamlar,m.ali'li hulya avşar'lı bilumum film.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.