illimoonite Oluşturma zamanı: Temmuz 16, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 16, 2008 Ninja Kaplumbaga kardeslerimiz yillarca kanalizasyonda pislik icinde yasamislardir Birgun splinter usta bu pis hayattan sıkılıp ogrencilerine islamiyetten bahseder. temizlik imandan gelir dusuncesine ters dusmemek icin once hamama gidip bi guzel temizlenen ve abdest alan kaplumbagalar, splinter usta ile birlikte kelime-i sahadet getirerek musluman olmaya karar verirler... Donatello ile Rafael kanalizasyonda hurma yiyip sohbet ederken Rafael'in aklina bisi gelir.. Rafael : olm kafami kurcalayan bi olay var Donatello : paylas benimle muhterem. gonuller paylastikca zenginlesir Rafael : ya su Bebop varya...hani domuz olan Donatello : eeee Rafael : simdi biz bu domuzun agzini burnunu kirarsak gunah islemis olurmuyuz Donatello : sanmiyorum muhterem...yemicezk i dovcez bisi olmaz bence... Rafael : simdi bi yerden karsimiza cikarsa bunu sopayla dovelim.dokunupta abdestimizi kacirmasin kafir Donatello : evet ikindi okuncak zaten birazdan Ninja kaplumbagalar musluman olduktan sonra asik olduklari televizyon muhabiri April Oneil'in beynini yikamaya baslarlar arkadas toplantilarinda ilahi okumaya baslarlar ve April islamiyete ilgi duymaya baslar ve birgun Michelangelo evde televizyon izlerken... Michelangelo : donatello kos kos samanyolu tv'de sirlar dunyasi basladi Donatello : muhterem korkmuyomusun o programi izlerken ya benim icim bi tuhaf oluyo Michelangelo : ben sadece allahtan korkarim donatello Donatello : aa sunucusu degismis...lan. ..lannn.. . April yenge degilmi olm bu Michelangelo : dun samanyolu tv ile anlasti olm supriz yapmak istedim sana solemedim Donatello : bas ortusude yakismis hani yengeye muhtemelen ramazan ayinda pizza yemeden once su diyalog yasanirdi... - niyet ettim niyet eyledim allah rizasi ile orucumu acmaya...hamdolsun verdigin nimetlere amin - allah kabul etsin arkadaslar - amin cumlemizin splinter usta ile olan diyaloglar - selamin aleykum splinter usta - usta diil lan usta diiiillll... bundan sonra haci diceksin...o da olmadi hoca dersin munafik - splinter hoca Rafeti gordunuzmu? - Rafet kim evladim - Rafael hocam...musluman olduktan sonra rafet yapti ya adini - ulan bi alisamadim su cocugun yeni ismine...salak gibi oldu ha laf aramizda - oglum birak artik su mancikayi elinden - hocam el aliskanligi iste...illa elimde bisiler olcak...bos duramiyorum - al o zaman su 99 tasli tesbihi benimle birlikte tekrar et.ya allah... ya allah... ya allah... - hocam icim nur doldu yemin ederim - gencler toplanin bakalim etrafima - buyur splinter hoca bi isteginmi var? - bundan sonra ninjalik yapmicaksiniz cocuklar.dovusmeniz i istemiyorum - ama splinter hoca nasi olur ne yapcaz peki - bundan sonra sizin adiniz Semazen Kaplumbagalar( Koptum ßurda ya - Yihhhuuuu... peki sirt ustu yatip kabugumuzun ustunde donebilirmiyiz - tabiki Konya kanalizasyonuna yerlesiyoruz toplayin esyalarinizi 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 güzel olmuş:D:D özellikle; - oglum birak artik su mancikayi elinden - hocam el aliskanligi iste...illa elimde bisiler olcak...bos duramiyorum - al o zaman su 99 tasli tesbihi benimle birlikte tekrar et.ya allah... ya allah... ya allah... - hocam icim nur doldu yemin ederim ellerine sağlık;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 Hmmmm......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aXhi Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 gencler toplanin bakalim etrafima - buyur splinter hoca bi isteginmi var? - bundan sonra ninjalik yapmicaksiniz cocuklar.dovusmeniz i istemiyorum - ama splinter hoca nasi olur ne yapcaz peki - bundan sonra sizin adiniz Semazen Kaplumbagalar( Koptum ßurda ya - Yihhhuuuu... peki sirt ustu yatip kabugumuzun ustunde donebilirmiyiz - tabiki Konya kanalizasyonuna yerlesiyoruz toplayin esyalarinizi Buda Komik bence en komiği bu açıkcası :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gredeath Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 emeğine sağlık güzel olmuşlar:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 - bundan sonra sizin adiniz Semazen Kaplumbagalar( Koptum ßurda ya - Yihhhuuuu... peki sirt ustu yatip kabugumuzun ustunde donebilirmiyiz - tabiki Konya kanalizasyonuna yerlesiyoruz toplayin esyalarinizi :rofl::rofl: bombaaaaa :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okyanussue Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Rafael hocam...musluman olduktan sonra rafet yapti ya adini - ulan bi alisamadim su cocugun yeni ismine...salak gibi oldu ha laf aramizda. burası güzel:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 - gencler toplanin bakalim etrafima - buyur splinter hoca bi isteginmi var? - bundan sonra ninjalik yapmicaksiniz cocuklar.dovusmeniz i istemiyorum - ama splinter hoca nasi olur ne yapcaz peki - bundan sonra sizin adiniz Semazen Kaplumbagalar( Koptum ßurda ya - Yihhhuuuu... peki sirt ustu yatip kabugumuzun ustunde donebilirmiyiz - tabiki Konya kanalizasyonuna yerlesiyoruz toplayin esyalarinizi süpermiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 emegine saglık güzel olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HERAKLES_ARTAGNES Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 islam alemını ve müslümanları lagımda yasayan bir fare ve bir kaplumbaga sürüsüne benzetmekle hakarette bulunmus oluyorsunuz ki islam dini temızlık ımandandadır temızlık imanın yarısıdır diyor sahsen bu benzetmeyı kınıyorum ve tasvıp etmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 Ben de okurken eğlendim. Sonuçta eğlenmek için yapılmış bir şey. Ancak konuların biraz daha dikkatli seçilmesi taraftarıyım. Eğlence amaçlı olsa bile inançlar makara konusu yapılmamalı. Ayrıca Herakles yanlış anlama ama; Tasvir=Betimleme Tasvip=Onaylama Konu için teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illimoonite Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 islam alemını ve müslümanları lagımda yasayan bir fare ve bir kaplumbaga sürüsüne benzetmekle hakarette bulunmus oluyorsunuz ki islam dini temızlık ımandandadır temızlık imanın yarısıdır diyor sahsen bu benzetmeyı kınıyorum ve tasvır etmıyorum arkadaşım bilmiyosun galiba ninja kaplumbağaları islam alemini ve müslamanları farelere benzetmiyor bu yazı!!!!!! ninja kaplumbağalar müslüman olursa nolur onu anlatıyor bidaha doğru düzgün oku! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.